Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem valla ama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)

ayni delilik bende de var maasimi makyaja kozmetige yatirtigim cok olmustr bilmiyorumkismile eh gundelige kullandigim seyler bitiorda bi suru far duruor oole evde ya. paletler fln. of cok seviorm ama ya! kaydirigubbakcemile2

Eki Görüntüle 44806

Eki Görüntüle 44807

ıkiside mint için MAC pigment ama isimlerini bilmiyorum

sahaneeeeee bittim yaaa kaydirigubbakcemile2

aa evet Didemcim çok güzel olur, hem eklenen resimler makyaj konusunda bize fikir olur hemde kullandıgımız farklı ürünleri birbirimizle paylaşmış oluruz :1rolleyes:

bu fikri ben de cok sevdm kizlar zemuszemus sahane olurrr opuyorumnanaktan

ben de siyah gri tonlu makyajlara bayiliorm lensle. siyah kalem gri tonlu smokey eyes bir de lila bence goz rengini cok guzel gosterio her goz rengine yakistiriorm. ozellikle gri ve lila birlikte kullanilinca seviorm bayanssulusmile
tam icemintlik dimii?
berrycim sen koymuştun bunu bir önceki sayfaya sanırım.

icemintle her ton olur dideemcim cesit cesit yap valla opuyorumnanaktan

berrycim koydugun makyajlarin hepsi cok hos

Son düzenleme:
sağol bambam sendende bekliyoruz ama yapan altına farını kalemini rimelini yazsn kolaylık olur

ay bu kdr guzel yapabilsem daha ne isterim :) eklerim tabi yapabildiklerimi hihihi kaydirigubbakcemile5
ya o esmeralda goz gercek goz mu nasil bir gozdur o yaaa ama sahaneymissssss aklinialirimsmile

berry esmeralda koyu gözlerde fosforlumsu gibi durabiliyor o risk var maalesef. Birde bazı kişilerde çok koyu duruyor bazılarında açık. çözemedim ben bu rengi. baya riskli geliyo bana bilmiyorumkismile Bu arada tam yüz resminde sende hiç abartılı durmamış hiç böyle duracağını tahmin etmemiştim çok yakışmış sana.

kesinlikle bence makyaj ve sactan kaynakli bi durum deisim :) ama ilk 2 fotoda sahane. ben bu kiza bayiliorm zaten ya ne yapsa guzel bence. 3. resimde de guzel sempatiksalakcinni bu arada malzemeler icin cok tesekkurler cnm ya hihih ii oldu valla. bu arada diorun glossunu ben de kullaniorm cok seviorm bayanssulusmile

Yaa Bihterin bazı makyajlarına ben de bitiyorum Yakamoz.. Göz makyajları çok güzel yaa. Ve bazı rujları harika..

Yaa Bihterin bazı makyajlarına ben de bitiyorum Yakamoz.. Göz makyajları çok güzel yaa. Ve bazı rujları harika..

bende öyle göz makyajını çok begeniyorum pembe pırıltılı rujlarıda çok hoş ama markasını keşfedemedim henüz... bilmiyorumkismile

valla kız güzel makyaj profesyonel daaha ne olsun.
Didem beğenmene sevindim esmeraldayı bende bazen yapay buluyorum ama loş ışıkta müthişşş

valla kız güzel makyaj profesyonel daaha ne olsun.
Didem beğenmene sevindim esmeraldayı bende bazen yapay buluyorum ama loş ışıkta müthişşş

alt yapı var kızda, bide profosyonel ellerle birleşince müthiş bişey çıkıyor tabi ortaya hihoyyyt kıyafetlerinede bayılıyorum bu hatunun çok güzel giyiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…