- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.461
Evet pinaxcım mac ın tüm ürünleri güzel gerçekten pigment farlarında gözüm var hepsini birden alacam o kadar güzellerki ışıl ışıl duruyo tüm renklerini almak istiyo insan aman bana kozmetik demeyin kendimi kaybediyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çekmeceler makyaj ürünleri dolu ben hala alıyorum mac a dadandım şimdide kaydirigubbakcemile3
sorma bende kozmetik manyagiyim :) beni bir parfümeriye kapatsinlar gece gündüz hic sikayet etmem vallaama aldigim cogu seyi kullanmiyorum ne yazikki :)
aa evet Didemcim çok güzel olur, hem eklenen resimler makyaj konusunda bize fikir olur hemde kullandıgımız farklı ürünleri birbirimizle paylaşmış oluruz :1rolleyes:
evet canım benim en çok merak ettiğim hangi göz rengine (lens rengine) hangi renk farın daha uyumlu olacağı. Nasıl daha mavimsi, yeşilimsi grimsi elamsı durur. Bunları öğrenmek istiyorumm. :) mesela icemint siyah gri tonlarla daha grimsi duruyor. bence makyaj resimleri de paylaşalım bu topicde :)
Genelde siyah ve gri tonları lens rengini daha koyu gösteriyor ve gözler daha çekici duruyor özellikle siyah farla yapılan bugulu makyajı yeşil göze ( lense :)) çok yakıştırıyorum opuyorumnanaktan
Ama dediğin gibi hangi far yada göz kalemi renginin lens rengini ne şekilde etkilediğini görmek güzel olur gerçekten bugünden itibaren icraata geçelim kaydirigubbakcemile2
tam icemintlik dimii?
berrycim sen koymuştun bunu bir önceki sayfaya sanırım.
Bu göz rengine bayıldımmm
aynen ya sahane goz rengi ve makyaj
sağol bambam sendende bekliyoruz ama yapan altına farını kalemini rimelini yazsn kolaylık olur
Beren Saatin Bihter makyajıda mac ürünleriyle yapılıyomuş kızlar
Ama çok yakışıyo ya
burda masumiyet ön planda
burda çok çirkinmiş Beren ya hiç benzemiyo şimdiki haline yada makyaj değişimi
Gelelim Bihter’in makyaj malzemelerine…
Fondöten: MAC, Face&Body fondöten
Pudra: Studio Fix Powder
Ruj: Chanel, Hydrabase ve Dior
Kalem: M.A.C Powerpoint (suya dayanıklı)
Yüksek Topuklar – Kadın Sitesi
Yaa Bihterin bazı makyajlarına ben de bitiyorum Yakamoz.. Göz makyajları çok güzel yaa. Ve bazı rujları harika..
burdada göz rengi çok gözalıcı mel böyle dursa keşke ...
ay boole duran lens var mi acaba gercekten?
valla kız güzel makyaj profesyonel daaha ne olsun.
Didem beğenmene sevindim esmeraldayı bende bazen yapay buluyorum ama loş ışıkta müthişşş
heheh bende hemen ardindan 2. olabulurum hehehkaydirigubbakcemile2varsa ilk alan ben olurum delikafadulden
alt yapı var kızda, bide profosyonel ellerle birleşince müthiş bişey çıkıyor tabi ortaya hihoyyyt kıyafetlerinede bayılıyorum bu hatunun çok güzel giyiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?