Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay noluyor dedim. yanlışlıkla makyaj bölümüne mi tıkladım diye düşündüm.mac resimleri falan... lenste değilim sandım.:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
tes ederim babmbamcım cewp yazdığın için arzuda yesıl grı lensın war bence grafıtte al dıyor doğruda dıyor aslında ama icemint süpermiş

Bety bluescum ben baktım senin lenslerine quartzolarınla yakın duracak mintler bence değişiklik olsun yoksa ıcemintde yakışır ama yakın tonlarda iki lensin olucak aynı anda:)

bettyblues cnm güle güle kullan cor grafiteleri. çok doğal ve güzel bir ton seçmişsin zemuszemus

Kızlar bana n.c opak seriden hangisini önerirsiniz? Bu seriden bir renk denemek istiyorum ya doğal olmasada çok merak ediyorum. Akşam takarım loş ışıkta takarım kaydirigubbakcemile3

Okypete bence de esmeralda sana en yakışan renk olmuş, şahane !

Bu arada ben graphitte ile icemint arasında seçim yapmak gerekirse kesinlikle mint derim. Çünkü didem in açık olmayan gözlerindeki çarpıcı değişim ve bunun yanındaki doğallıktan sonra favorim oldu diyebilirim.

sağol canım,mel ve azulumuda dört gözle bekliyorum bakalım nasıl duracak...

Didemcim valla ben topaziolarımı çok seviyorum. Esmeralda da başından beri gözüm var. Bu ikisinden birini öneririm. Amma ve lakin senin iddiadan çok doğallığa önem verdiğini biliyorum. İcemintlerine bile yeni alıştın. Topazio çok çarpıcı ve tatlı bir renk ama dürüst olmak gerekirse (ki gerekir, burda bu yüzden paylaşım yapıyoruz, iyi yönlerini ve kötü yönlerini bilerek alışveriş yapmak için) Topazio pek doğal durmuyor. Benim bundan önceki lenslerin yıllarca sophhistic di demiştim size. Yeşilinin kendi gözüm olmadığına "len takıyorum" dediğim halde inanmayanlar oluyordu. Bunun yanında yeni bir mavi almıştım. Hiç takmadım yalnızca 1 kere denedim. Rengi koyu geldi. Yani açık mavi değil de lacivert duruyor, ben de o rengi sevmiyorum. O yüzden anneme hediye ettim, o çok beğendi seve seve takıyor. Ve aynaya bakmakla dışarıdan bakmak arasında fark var, annemdeki duruşuna bakınca ben de inanamıyorum ne kadar doğal durduğuna...
Özetle topazio nun rengi muhteşem ! Ama doğal olduğunu söylersem yalan olur. Kendi gözü mavi olmayanların yani bizlerin de böyle masmavi göze sahip olmak için, doğallıktan fedakarlık yapmak gerekiyor, ne diyim benneyaptımki

Ceydacımm çok sağol canım uzun uzun anlatmışsın.. Haklısın minte bile 3 günde alışabildim topazio bana birden ağır gelebilir. Saol uyarın içinn :1hug:
Ben de cor azul düşünüyorum aynı zamanda. Ya da charme da olabilir. Okymin lensleirni bekliyorum ama onunda göz tabanı açık ve ne taksa yakışıyor, onu referans almak pek doğru değil ama yine de beklicemmm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…