- Konu Sahibi White Mocha
-
- #8.501
Ceydacımm çok sağol canım uzun uzun anlatmışsın.. Haklısın minte bile 3 günde alışabildim topazio bana birden ağır gelebilir. Saol uyarın içinn :1hug:
Ben de cor azul düşünüyorum aynı zamanda. Ya da charme da olabilir. Okymin lensleirni bekliyorum ama onunda göz tabanı açık ve ne taksa yakışıyor, onu referans almak pek doğru değil ama yine de beklicemmm hihoyyyt
Bettybluees bence cor graphite al mavin de elinde olsun...
Dideemcim senin aklın hep quartzodaydı benim de öylebence kesinlikle senin beyaz tenine ve koyu saçlarına çok güzel olacak...Ben quartzo diyorum...
Lİvess sende graphite var mıııı lütfen kendi gözrenginle birlikte resmini koyar mısın???
Aaa kızlar mac sitesindeki şişeler farklı daha ince uzun bunlar eski ürünler olabilir...
almayı düşündüğüm lensler arasındaydı bu renk lütfen resim koyabilirmisin çok merak ettimKIZLAR VE VETMAN TABİKİ BİRŞEY SORUCAM.GÖZLERİM ORTA KAHVE GİBİ BİLİYOSUNUZ N.C GRAFİTE ALMIŞTIM MEMNUNUM AMA MAKYAJSIZ ÖLÜ BALIK GİBİ.BEN DAHa önce b&l mavi kullanmıştım.tenim beyaz şu 3 opaktan hangisi gider bana hiç yeşil kullanmadım lens olarak.ne dersiniz
Bu arada kızlar mellerim geldi :teytey: ben hayatımda bu kadar güzel lens görmedim ya nasıl doğal kendi göz rengim bile pek belli olmadı altından çokta tatlı bir yeşil çok begendim :dance: şimdi paspalım müsait bi zamanda çekip ekliycem kızlar ... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?