Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

KIZLAR VE VETMAN TABİKİ BİRŞEY SORUCAM.GÖZLERİM ORTA KAHVE GİBİ BİLİYOSUNUZ N.C GRAFİTE ALMIŞTIM MEMNUNUM AMA MAKYAJSIZ ÖLÜ BALIK GİBİ.BEN DAHa önce b&l mavi kullanmıştım.tenim beyaz şu 3 opaktan hangisi gider bana hiç yeşil kullanmadım lens olarak.ne dersiniz

canım meli az çok biliyorum nasıl duracağını. ama azulda gerçekten merakım hat safhada.
liv tylerın göz rengine benzetiyorumazulu ben. bakalım.. göreceğiz.

Bettybluees bence cor graphite al mavin de elinde olsun...

Dideemcim senin aklın hep quartzodaydı benim de öyle bence kesinlikle senin beyaz tenine ve koyu saçlarına çok güzel olacak...Ben quartzo diyorum...

Lıvess sende graphite var mıııı lütfen kendi gözrenginle birlikte resmini koyar mısın???

yaa canım gerçekten aklımda hep quartzo :)) istediğim en az 3 renk var. 3 nü birden alamam. Hangisini en çok istediğime karar veremiyorum valla..

ayy berry bu macleri kafama taktınız gg da gerçekten çok uygun fiyat sahte mi bunlar eski mi nedir yahu kafam karıştı

berry 7 tl deyince şaşırdım ben de baktım ama 7 tl ye satılması imkansız zaten.. neyse iyiki söylediniz kızlar. opuyorumnanaktan

Ben de çok şaşırdım ya 7 TL ye MAC olur mu hiç yurtdışından geliyormuş ama alan beğenen çokmuş yorumları okuyorum da...

bakın kkdan bir arkadaş almıştı.
sahte dediler kkda. oda mac e götürmüş. bunlar sahte demişler. neyse sonra satıcıya yazmış evet sahte geri yollayın demiş.
geri vermişti.

Aaa kızlar mac sitesindeki şişeler farklı daha ince uzun bunlar eski ürünler olabilir...

bende gg den aldım ucuz diye kaydirigubbakcemile3 satıcıyada mesaj attım orjinal yazmışsınız değilse sakın göndermeyin diye bi sürü şey yazdım satıcı aradı daha önce mac kullandınızmı ddi evet dedim o zaman ürünün orjinal oldugunu hemen anlıycaksınız dubaiden getirtiyorum ürünler orjinal yalnız tester dedi yani orjinalinin aynısı öylemi dedim evet sadece tester etiketi olacak üzerinde dedi ama begenmezseniz yinede gönderin alırım dedi bakalım bekliyorum gelsin yorum yaparım onun içinde...

Bu arada kızlar mellerim geldi :teytey: ben hayatımda bu kadar güzel lens görmedim ya nasıl doğal kendi göz rengim bile pek belli olmadı altından çokta tatlı bir yeşil çok begendim :dance: şimdi paspalım müsait bi zamanda çekip ekliycem kızlar ... a.s

almayı düşündüğüm lensler arasındaydı bu renk lütfen resim koyabilirmisin çok merak ettim

merakla bekliyoruz canım

Yakamoz ben de paspal paspal çekmiştim ne olacak sanki bir rimel sür yeter :) hadi bekliyoruz resim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…