Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Livess benim sadece mellerim var 3 opak seri için pek birşey diyemeyeceğim ama ben şahsen quartzoyu beğeniyorum...
Biz de senden nc graphite fotosu bekliyoruz ekler misin zahmet olmazsa???

e hadi yakamoz.sahteyse almayalım tüh...
Makyajımı albümdekini beğendinizmi

canım gelmediki daha yorum yapayım kaydirigubbakcemile3 bugün gelecekti bekliyorum bende bugün olmazsa yarın kesin gelmesi lazım gelince hemen yaparım yorumu sahtemi değilmi anlarız...

Livess n.c graphite zaten mavimsi grimsi duruyordur herhalde. Daha önce B&L mavi kullandıysan topazio olabilir sana. Bayağı belirgin boncuk gibi masmavi bir renk. Balık gibi durmuyor çok hafif bir makyajla da kullanabilirsin. Graphite gibi kaynaşmaz yalnız onun kadar doğal değil. Ama çarpıcı.

Yupppppyyyy diyorum ve merakla bekliyorummmmmm

Canım ben göz rengini bilmiyorum, teklif gönderdim, eğer resmin varsa bakayım. Her ne kadar opak olsa da her gözde aynı durmuyor esmeralda, quartzo ve topazio. Ben de b&l mavi denemiştim ve rengine bayılmıştım. Şuanda da topaziom var ve rengi çok benziyor. Yani alışık olduğun renge yakın istiyorsan topazio al. Yeşil hiç denemedim demişsin, şahsen ben esmeralda yı inanılmaz beğeniyorum, henüz almadım ama alacağım ilk lens o. Yakışmayan kimseyi de görmedim fotolarda.

güle güle kullan canım :) sana en başından beri diyorum al meli rahat et.. memnun kalacaksın diyee :)

Yaaa paspal değilsindir tatlım ya zemuszemus Sadece gözlerini çek yolla yeter bayanssulusmile Melleri de çok beğeniyorum ben ya çok doğal duruyorlar, listeye melleri de ekleyeyim diyorum ama liste uzuyor yani bir kontenjan koymak gerek kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım :) sana en başından beri diyorum al meli rahat et.. memnun kalacaksın diyee :)

Haklısın Didemcim boşuna beklemişim bu kadar kaydirigubbakcemile3
quartzodan gözüm korkmasaydı bu kadar uzatmazdım bi kere dilim yanınca acaba diyordum hep ama boşuna bu kadar zaman düşünmüşüm keşke daha önce alsaymışım Beren Saat göz rengine çok yakın bir renk çok güzel bir yeşil artık gündüzde kullanabileceğim bi lensim var en çok o kısmı mutlu etti beni :dance:

canım en kısa zamanda ekliycem merak etme sadece hafif kayma var ama oda zamanla geçer sanırım

Ceydaa melleri listede 1. sıraya koyabilirsin canım. Masmavi cıvıl cıvıl topazioların var. mellerde çok sıcaklar ve kimse lens olduunu anlamayacak. tonu gerçekten çok güzel.. asla pişman olmayacağın devamlı kullanmak isteyeceğin bir lens.

Haklısın Didemcim ya, ama esmeralda, quartzo, icemint ve mel.. Bunların hepsini de istiyorum :uhm:
Ama dediğin gibi topazio capcanlı, sophisticlerim de daha uzun kullanma süresi var ve yeşil.. Yeşil ama quartzoya çok benzetiyorum ben sophisticlerimi. N.c. meller çok doğal, günlük bir lens olabilir ve farklı olur.Gerçi ben topazio gibi lensleri de günlük kullanıyorum kaydirigubbakcemile3 Yalnız benim gözüm koyu kahve olduğu için melde bende hiç yeşillik olmamasından korkuyorum.

tes ederim babmbamcım cewp yazdığın için arzuda yesıl grı lensın war bence grafıtte al dıyor doğruda dıyor aslında ama icemint süpermiş

bambam senın ice ların üzerinde 1mi yazıodu 2 mi son soru?bilmiyorumkismile

cnm benm icelarda 2 yazior kusura bakma henuz gordum sorunu bilmiyorumkismile
evt haklisin sen de benzer tonlarda bir renk var bende de ice oldugu halde icemint alicam valla sempatiksalakcinni sadece kucuk bi ton farki var gibi aralarinda. ama mavi tonlu bise secmek istiorsun sen o zmn grafite cok guzel olucaktir olumunekankayizsmile

ayy oley gule gule kullan melleri cnm benm. senin nc miydi charm miydi? heycanla bekliorm ben de fotolarini

Melek cim şu an forumu okuduğunu gördüm quartzolarını çok çok çok begendim ben senin için topazio resmi koyucam foruma sende quartzolarınla resim koyarmısın çok begendim:))

Bu arada livescim sen baştan beri çok belirgin olmayan mavilerden istiyorum dediğin için grafite önerdik sana topazio oldukça belirgin bir mavidir.Resim eklersen yada mailime gönderirsen hangi renklerin yakışacağını sana söyleyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…