- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.261
Çok teşekkür ederim canım =)) Ben de lensi beğendim aslında çok konforlu,renk de güzel ama bana göre biraz fazla açık geldi. Tanita Tikaram gri bunlar. Bir de nasıl söylesem takınca exorcist filmindeki kız gibi oluyor bakışlarım enteresan geliyor kullanamıyorum. Rainbow perla bu aslında farklı markada şişeleyip satıyorlar bence çünkü şişede de perla yazıyordu. Göz rengin koyuysa tavsiye etmem pek.
pineapples çok üzüldüm canım gerçekten. Bu ne saygısızlık ya.. Renk tonunda farklılık varsa insan nasıl içine sinerek takabilir lensi. Bir de numarasız mı yollamışlar birini? ancak bu kadar saçmalayabilirler ya.. çok kızdım gerçekten. şikayeti geri çekmen durumunda lensleri göndermeleri de kesin değil sonuçta senet imzalatmıyosun.. valla şaşırdım kaldım bu durumda ne yapılır ki. çok sinir oldum ya.
pneapples benimde lenslerimde fark var serilerde ve üretimlerde.
tabii renk farkı barizse çok kötü.
ama numarasız olması rezalet ya. renk farkınında bariz olması....
gerçekten kimse bu siteden almasın artık. bakın parayıda yeni lensleride yollamıyorlar.
Bana yardım edecek yok mu acaba soloticacılar?Merhaba hepinize,
Uzun zamandır başlığınızı takip ediyorum, soloticalar hepinize çok yakışmış hepsi çok doğallar.
Ben de almayı düşünüyorum ama fiyatından dolayı uygun zamanı bekliyorum.Hangisini alacağım hakkında hiç bir fikrim yok.
Gözlerim açık kahve, tenim buğday, saçlarım kumral, açık mı koyu mu tam bilmiyorum=) Aşk-ı Memnu'daki Nihal'in saç rengi.Bana hangi seriden hangi rengi önerebilirsiniz? Charm serisini o siyah çemberden dolayı çok beğenmiyorum.
Bir de İstanbul'da solotica deneten yer neresi acaba?Önereceklerinizi gidip denemek istiyorum=)
quartzo daha opak sanırım filamingocum.birde crystal mavi gri gibi sanki.
Bana yardım edecek yok mu acaba soloticacılar?
crystal hoşuma gitti benim CADIARZU CADIARZU
almayı düşünen varsa almasın ciddi.insanın içi gidiyor.bi sürü para boşa gitti.
cnm benimde aynı durum başıma geldi ...adamlar lensleri yollayın biz inceleyelim ona göre yenisini yollayalım dediler bende yollamak durumunda kaldım ...buradan brezilyaya kargo parası zaten 10 tl civarı birsey tuttu ...neyse bende orayı kimseye tavsiye etmem
yenisini gönderdiler mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?