Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet cnm aynen ben de denedim zaten almanın ucundan döndüm :) çok açık ztn şişesinde direk beyaz bi lens tam avanak oldum takınca bi de kadın bana illa al çok yakıştı dedi neyseki erkek ark ım geldi o gün ben almaya geldiğimde benimle ve kesinlikle alma dedi direk döndüm light green aldm rainbow ama hiç beğenmedm rengi doğal gelmedi bana bende öyle durdu herald koyu gözlerim diye ztn yırtıldı o lenste :) neyse ben de nc mel alacağım artk herald :) keşke şöyle dideminki gibi gri mavi doğal dursa bende ice mint alırdm mavi çok seviyorum ama koyu olunca gözler mellere kaldım ben galiba kafamçokkarıştı

sevgili DİDEM senin deneniyor dediğin yerde alma zorunluluğu var mı peki onu da sorsaydın keşke çünkü ben kadıköyde bi yerde denemiştim almak koşuluyla denetirim dedi kadın ben de saf gibi almak zorunda kalmıştm :):) tek gitmek iyi değil böyle yerlere ben hiç hakkımı savunamadm ehehe :)

canım hiç aklıma gelmedi sormak valla.. e beraber gideriz ozaman.. zaten ceyda paschar falan beraber gidelim diyoruz canım. sen de gel katıl bizee hihoyyyt aynı zamanda orası nerden getirtiyor lensi bilmiyorum.. paranalentesden falansa ben almam çünkü eski lensleri gönderebiliyorlar ben yeni üretim istiyorum. Önce adam gibi sorarız nasıl temin ettiklerini falan canım. Ben de hiç bişey bilmiyorum açıkçası sadece deneme setleri olduğunu biliyorum. ben ararım sorarım bir ara.

Bu arada ben de rainbowları denemiştim (ama almak zorunlu değildi allahtan :) ) ve benim de erkek ark ım yanımdaydı. benzer muhabbetler bizim aramızda da geçti hatta ben kendimde anlayamıyorum diye orda satıcının gözünde görmek istedim perlayı. adam simsiyah gözlü bişey takınca bi besmele çekmek geldi içimden D

kızlar parana lentesten kesinlikle alışveriş yapmayın.aldığım her iki lenste biri eski biri yeni seri (verde,azul) renk farklılığı var.ve azulun bir tanesini numarasız göndermişler.
paypaldaki şikayeti çekmediğim için lensi göndermiyorlar.şikayeti geri çeksemde göndermiceklerini anlıyorum şu an.hiç bir şekilde cevapta yazmıyorlar.resmen sahtekar bunlar.

pineapples çok üzüldüm canım gerçekten. Bu ne saygısızlık ya.. Renk tonunda farklılık varsa insan nasıl içine sinerek takabilir lensi. Bir de numarasız mı yollamışlar birini? ancak bu kadar saçmalayabilirler ya.. çok kızdım gerçekten. şikayeti geri çekmen durumunda lensleri göndermeleri de kesin değil sonuçta senet imzalatmıyosun.. valla şaşırdım kaldım bu durumda ne yapılır ki. çok sinir oldum ya.

çok saol canım.valla bütün lenslerden de soğudum gözlükle dolaşıyorum.bu olay beni sinir etti.

pneapples benimde lenslerimde fark var serilerde ve üretimlerde.
tabii renk farkı barizse çok kötü.
ama numarasız olması rezalet ya. renk farkınında bariz olması....
gerçekten kimse bu siteden almasın artık. bakın parayıda yeni lensleride yollamıyorlar.

almayı düşünen varsa almasın ciddi.insanın içi gidiyor.bi sürü para boşa gitti.

Bana yardım edecek yok mu acaba soloticacılar?

opal ,önce radikal değişim mi seversin.
yada mel ocre gibi daha koyu lenslermi.
mavi , yoksa yeşil tonlarını mı tercih edersin. önce onu yazarsan
ona göre fikrimizi söyleriz.

Kullandıysan resım ıstıyorum ama Şey olarak hanı crystalı yÜklemıŞsın ya dokusunu lensın kendısını Öyle ıstıyorum zahmet olmazsa tabııı

almayı düşünen varsa almasın ciddi.insanın içi gidiyor.bi sürü para boşa gitti.

cnm benimde aynı durum başıma geldi ...adamlar lensleri yollayın biz inceleyelim ona göre yenisini yollayalım dediler bende yollamak durumunda kaldım ...buradan brezilyaya kargo parası zaten 10 tl civarı birsey tuttu ...neyse bende orayı kimseye tavsiye etmem

Son düzenleme:

yenisini gönderdiler mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…