- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.241
okypete bana güven rengi çok harika azulun.bu arada dün paranalentesten mail geldi.paypala şikayet edince onları.paypaldaki şikayeti geri çekersem göndereceklermiş lensi.ama şikayeti geri alsam haklarım ölüyor.yani bi daha şikayet edemem lensi göndermezlerse.napıcamı şaşırdım.
haklısın canım almıcam şikayetimi.tehdit ediyorlar resmen.
arkadaşlar kendimi sildirmekiçin müdüre arkadaşa yazdım. hepinizi çok seviyorum. güzel paylaşımlarımız oldu. hakkınızı helal edin.
biliyorum kızlar. çok güzel şeyler paylaştık. ama haketmediğim lafları yiyince kaldım işte. biraz düşüneyim ben.
evet tatlım. o bölüme girmemem lazım burada oyalanayım biraz. tamam canım vazgeçtim.
sağol canım.kişiliğime bir hakaret olduğu için dayanamadım. ama tamam kalacağım.
evet. kesinlikle haklısın. öyle biriiçin değmez. ekmeğine yağ sürmeyeceğim. istediği bu çünkü.
sağolun arkadaşlar. sakinleştim şimdi. kalıyorum.
azul cartmı.amanınnnn.akannehir
evet canım. hakaret etti 2 kere. ama uyarı verildi .neyse biraz daha kendime geldim.Oky sende biliyorsunki çok kozmopolit ortamlarda bulunuyoruz alınan kültür,bakış açıları ve ahlak kavramları ne yazıkki birbirinden çok farklı.İçin işine sanal ortamın rahatlığı da girince bazen seviye düşüyor.Dikkate alınacak insanları dikkate almalı gerisi ekrandaki reklam yada yazı gibi önemsiz bir ayrıntı olmalı benim için öyle.Dobrasın açık sözlüsün herkes gerçekleri görmek istemez.Sen yolunda devam et boşver geri kalanını..
Notlay hakkında bir bilgim yok yazılan mesajlardan anladığım hakaret edilmiş.
aaaaaaaa resmen tehdit ediorlar ne bicim bi is buklava: shipping yaptiniz anda alicam geri deseydin. aaaa sasirdim resmen. kafamçokkarıştı
OKypetem neler olmus yaaaa ay geriden beridir okudum yeni sayfalari ayy endiselendirdin beni bi gidicem yazmissin sakin gitme Oky!!! kalmaya karar vermene cok cok sevndm olay nedir bilmiorm aslinda ama arklar hakli kotu soz sahibinindir. gitme luufen! :1hug::1huglumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
ayy cart derken yani çok belirgin tam bir mavi manasında dedim yoksa kullanmadım ben sevgili okypete yanlış anlaşılma olmasın :) kullananlar daha iyi bilirler tabiki de ben sadece resimlerden gördüğümü söyledm :) ayrıca burda kalmana ben de sevindim başkaları canını sıkıyorsa onlar gitsinler neden giderek onları sevindiriyorsun..
Okypetee ben de yeni okudum olanları. Gideceksin diye okurken üzüldüm, iyi ki kaldın canımmm... Arkadaşların da dediği gibi kötü söz sahibinindir. Asla değmez bu tip insanlar için herhangi birşeyden vazgeçmeye. Kaldı ki burada çok güzel paylaşımlar yapıyoruz ve sen de bizim için değerlisin.
Olayı bilmiyorum ama ne olursa olsun, iyi ki kaldın canım !!!!
Bu arada Naomi'nin gözleri gerçekten güzel duruyor, ama bence photoshoplu bu resim...Değilse bile custom lenstir muhakkak.
Bir de örnek christal fotosu görme inkanımız var mı acep? Vetman'da var birtek ama açar mı ki sırf resim çekmek için? Bilemedim
benim kafam çok karışık sınav stresimde üstümde sanırım riske girmicem nc mel alıcam cristalle mint in farkını tam kavrayamadım çünkü.hangisi gri hangisi daha açık...nc cristal diyor hare belirgin değil icemint yeşilimiymiş bana mavimsi gelyor vs vs.keşke orta kahve gözlü biri bir gözüne mint diğerine cristal taksa foto çekse.elinde cristal resmi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?