Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Oky sende biliyorsunki çok kozmopolit ortamlarda bulunuyoruz alınan kültür,bakış açıları ve ahlak kavramları ne yazıkki birbirinden çok farklı.ıçin işine sanal ortamın rahatlığı da girince bazen seviye düşüyor.Dikkate alınacak insanları dikkate almalı gerisi ekrandaki reklam yada yazı gibi önemsiz bir ayrıntı olmalı benim için öyle.Dobrasın açık sözlüsün herkes gerçekleri görmek istemez.Sen yolunda devam et boşver geri kalanını..
Notlay hakkında bir bilgim yok yazılan mesajlardan anladığım hakaret edilmiş.

haklısın canım almıcam şikayetimi.tehdit ediyorlar resmen.

aaaaaaaa resmen tehdit ediorlar ne bicim bi is bu klava: shipping yaptiniz anda alicam geri deseydin. aaaa sasirdim resmen. kafamçokkarıştı

arkadaşlar kendimi sildirmekiçin müdüre arkadaşa yazdım. hepinizi çok seviyorum. güzel paylaşımlarımız oldu. hakkınızı helal edin.

biliyorum kızlar. çok güzel şeyler paylaştık. ama haketmediğim lafları yiyince kaldım işte. biraz düşüneyim ben.

OKypetem neler olmus yaaaa ay geriden beridir okudum yeni sayfalari ayy endiselendirdin beni bi gidicem yazmissin sakin gitme Oky!!! kalmaya karar vermene cok cok sevndm olay nedir bilmiorm aslinda ama arklar hakli kotu soz sahibinindir. gitme luufen! :1hug::1huglumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

azul cartmı.amanınnnn.akannehir

ayy cart derken yani çok belirgin tam bir mavi manasında dedim yoksa kullanmadım ben sevgili okypete yanlış anlaşılma olmasın :) kullananlar daha iyi bilirler tabiki de ben sadece resimlerden gördüğümü söyledm :) ayrıca burda kalmana ben de sevindim başkaları canını sıkıyorsa onlar gitsinler neden giderek onları sevindiriyorsun..

evet canım. hakaret etti 2 kere. ama uyarı verildi .neyse biraz daha kendime geldim.

oo ara dellendimdi. iyiyim şimdi..
..

yok tatlım. kalıyorum. müdüreye tekrar yazdım geri aldım mesajımı. teşekkürler güzel sözlerine.

anladım tatlım. umarım doğaldır. pineapples çok doğal dedi. inşallah bendede öyle durur.
haklısın. onlar gitsin.bugünlerde biraz duygusallığım üstünde. o yüzden beni çok rahatsızetti yazı. yoksa eski oky olsam çokta tınlamazdım.

Okypetee ben de yeni okudum olanları. Gideceksin diye okurken üzüldüm, iyi ki kaldın canımmm... Arkadaşların da dediği gibi kötü söz sahibinindir. Asla değmez bu tip insanlar için herhangi birşeyden vazgeçmeye. Kaldı ki burada çok güzel paylaşımlar yapıyoruz ve sen de bizim için değerlisin.

Olayı bilmiyorum ama ne olursa olsun, iyi ki kaldın canım !!!!

Bu arada Naomi'nin gözleri gerçekten güzel duruyor, ama bence photoshoplu bu resim...Değilse bile custom lenstir muhakkak.

Bir de örnek christal fotosu görme inkanımız var mı acep? Vetman'da var birtek ama açar mı ki sırf resim çekmek için? Bilemedim

benim kafam çok karışık sınav stresimde üstümde sanırım riske girmicem nc mel alıcam cristalle mint in farkını tam kavrayamadım çünkü.hangisi gri hangisi daha açık...nc cristal diyor hare belirgin değil icemint yeşilimiymiş bana mavimsi gelyor vs vs.keşke orta kahve gözlü biri bir gözüne mint diğerine cristal taksa foto çekse.elinde cristal resmi olan varmı

sağol canım. aynen kötü söz sahibinindir.hepinizde benimiçin çok değerlisiniz.
naomi belkide custom kullanıyor. pupil boşluğu onlarınki gibi çok küçük.

nc mel harika bir karar berryciğim..
bende çok beğeniyorum..

Morrison ne kadar mavi durmuş çok güzel ama ben başka birinde de yeşil görmüştüm of yaaaa...

Canım bu siyaha yakın bir gözde duruşu. Resimlerde gördüğüm kadarıyla bu lens göz rengi açıldıkça griye çalıyor koyuldukça maviye yaklaşıyor. Berry sende daha gri durabilir cristaller bu resimdekinden. Ben baktığım hiçbir resimde yeşil tonu görmedim cristallerde enteresan. Resimler mi yanıltıyor acaba bilmiyorumkismile

sevgili okypete inşallah doğaldır takanlar memnun gibi çünkü hiç belli olmuyor ztn bu lens kimine çok yakışan kimine hiç olmuyor senin gözlerin de açık olduğu için bence tam mavi olacaktır inşallah istediğin gibi olur :)

ama bu crystallar nasıl yahu ben başka bir forumda gördüm yemyeşil durmuştu bence de icemint daha güzel bi de bu son koyduğun resimde hiç haresiz bodos bi mavi çok anlamsız bi göz olmuş :)

morrison cuğum albümüne yazamadım ama burda söyliyim şimdi baktım da albümüne çok gzl miş o lensler yahu ben bu kdr açık renkleri çok beğeniyorum benim de gözler senin kadar koyu bu lensi rainbow a çok benzettim ben de..aynı böyle durmuştu hatta bunu alıcaktım erkek arkadaşımla gittiğimde lensi almaya kesinlikle aldırmadı bana bu ne böyle diye gözlerim şaşı beş oluyo pupili çok geniş bunların :) ama çok yakışmış o ayrı :)

Çok teşekkür ederim canım =)) Ben de lensi beğendim aslında çok konforlu,renk de güzel ama bana göre biraz fazla açık geldi. Tanita Tikaram gri bunlar. Bir de nasıl söylesem takınca exorcist filmindeki kız gibi oluyor bakışlarım enteresan geliyor kullanamıyorum. Rainbow perla bu aslında farklı markada şişeleyip satıyorlar bence çünkü şişede de perla yazıyordu. Göz rengin koyuysa tavsiye etmem pek.

benim gördüğüm cristal su yeşili gibiydi içinde bariz sarılık vardı bu mavi çok ilginç.mint de hep gri yeşil ama biraz soluk gibi.off sağol morrison emeğin için nc mel diyorum

eğer cyrstlaller böyle duruyosa ben tutmadım mint tabiki çok daha güzel bunda ne hare var nede göze anlam katan bi bakış bide bulanık gibi cık vazcaydım mint diyorum ben :umursamaz:

Aynı adamın gözünde galiba bunlarda. Burada daha gri gözüküyor. Kusura bakmayın böyle kırpıp kuşa çevirmek zorundayım fotoğrafları büyük haliyle yayınlayamıyorum. Umarım yardımcı oluyordur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…