Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar gerçekten çok üzgünüm.
burada birşey oldu. kişiliğime hakaret. o yüzden. fecisinirliyim ve üzgünüm şu an...

Başka topicte sorun oldu sanırım ama bir anlık öfkeyle kendini bizden neden mahrum bırakıyorsun ki ben aranızda yeni olmama rağmen güzel paylaşımlarımız oldu sense çok eski üyesin burda çok güzel arkadaşlıkların vardır bence kötü söz sahibine aittir kendi kişiliğini ortaya koymuştur bırakıp gitmek sana yakışmaz Oky...

biliyorum kızlar. çok güzel şeyler paylaştık. ama haketmediğim lafları yiyince kaldım işte. biraz düşüneyim ben.

Oky kendini bilmeyen insan hakarete bas vurur, bunu sende biliosun...böylelerine papuc birakmayi düsünmüyosun heralde! Neden pes eden sen olasin ki... Baska forum konulari seni yoruyosa sende sadece buraya takilirsin....sildirmekten vazgec bence kendini.

Okypete şimdi okuyorum olanları. Lütfen böyle birşey için ayrılma aramızdan. Herkes istediği konuya istediği şekilde yorum getirmekte özgürdür. ınsanın fikirleri herkesten farkı da olabilir zaman zaman. Bu o fikirlerin yanlış olduğu anlamına gelmez kesinlikle. Görüyorsun bacak açmak filan gibi inanılmaz derecede çirkin laflar edilmiş. Sen de kapak gibi yapıştırmışsın cevabını sonuna kadar katılıyorum. Eğer çıkarsan buradan kendi adıma çok üzüleceğim ve eminim ki buradaki diğer arkadaşlarımız da çok üzüleceklerdir. Özür dilerim topiği meşgul ettiğim için.

Bence de en azından sadece bu topicde takılmak için sildirme kendini.. Başka bir topicde densizin biri konuya yorum yapmaya bırakmış ve oky hakkında aslı olmayan şeyler söylemiş saçma sapan.. Oky de haklı olarak kızmış tabii.. ama bir kendini bilmez yüzünden gidersen gerçekten çok kırılırım.

evet tatlım. o bölüme girmemem lazım burada oyalanayım biraz. tamam canım vazgeçtim.
sağol canım.kişiliğime bir hakaret olduğu için dayanamadım. ama tamam kalacağım.

evet. kesinlikle haklısın. öyle biriiçin değmez. ekmeğine yağ sürmeyeceğim. istediği bu çünkü.
sağolun arkadaşlar. sakinleştim şimdi. kalıyorum.

OKYPETEEEEEEE
O güzel paylaşımlarından,
O güzel bilgilerinden,
O güzel gözlerinden,
O güzel lenslerinden
Bizi mahrum edemezdiiiiiiiin.lmaz:

Sonuçvereliniortak :lepi:hihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::hooray:

OKYPETEEEEEEE
O güzel paylaşımlarından,
O güzel bilgilerinden,
O güzel gözlerinden,
O güzel lenslerinden
Bizi mahrum edemezdiiiiiiiin.lmaz:

Sonuçvereliniortak :lepi:hihoyyyt:sm_cool::dance::teytey::hooray:

canım benim.sağol. çok güzel sözler bunlar.
hepinizi çok seviyorum ya. iyiki varsınız a.s..

kızlar Naominindeki gozundeki mavi lenslere bakar mısınız..zenci bir kadının gozlerını bıle masmavı yapmıs..

kendi gözü

lensli gözü

donutcuğum. rengi ne güzel bunun. içinde bir kaç ton var. koyulu açıklı bir mavi.
markası ne acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…