Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hadi ya hhhhhhhhhm CADIARZU keşke 2 sininde fot olsada incelesek ...dideminkisi icemintti galiba

Evet yaaaaa cristal fotosu olsa keşkeeee, ama çok yeni olduğu için kimse de yok !
Vetman da var birtek. O da açar mı açmaz mı bilemiyorum. Yani kendisi kullanmak için açmayabilir eğer elinde yalnızca 1 çift varsa...
Bilmiyorum canım...
Didem'inki icemint evet. Ve çok tatlı durdu onda. Ama cristal daha yeşilimsiyse, ben cristali tercih ederim sanırım. Çünkü Olsen kardeşlerin ve daha birçoklarının gibi, yeşilimsi gri renkleri beğeniyorum daha çok.
Dahası, kahverengi göz tabanının üzerine illa ki yeşil daha iyi kaynaşıyor.

Acaba bir labaratuar kiralayip kendi lenslerimizi kendimiz mi üretsek kizlar... sonrada ciftini 500 dolardan satisa sunariz

pınax bencede super olurduzemuszemus
bıde sana bısey sormak ıstıyorum sen topaıolarını yenı serıdenmı aldın. bu arada albunundekı lenslerın durusuna bayıldımmm cok yakısmıs hepsı.a.s. cevabın ıcın cok tskler

valla kimse mint le cristalin tam olarak farkını çözemedi ben mintin 2 taraflı takıldığına yabancı forumlarda denk gelmedim.cristali başka bir forumda açık renk gözde çok beğendim.ama opak olması korkuttu esmeraldadsn sonra daha doğal bir yeşil görüntüsü istiyorum da

Melek tsk ederim canim :) su gümrük isi baya bi moralimi bozdu ya, esiminde diline düstüm simdi cok kiziyo bana .. Bi Lens sevdasi tutturdun gidiosun diye. Bana kk yi yasakliycakmis mis naniknanik öf bu yil icin son lensim yoldakiler.. Seneye garanti vermiorum ama! Sanirim yüzde 30 gibi bisey ödiycem simdi gümrük icin

Ay çok üzüldüm Pinax inşallah sorun olmaz ben yurtdışından hiç alışveriş yapmadım ben de çok korkuyorum bu gümrükten ve de kargo ücretlerine sinir oluyorum...

pineapples azullar ne kadar belirgin masmavi çok güzel olmuş canım. inşallah hatalarını telafi ederler ya.. çok sinir bozucu..
pinax yaa senin nedir bu lenslerden çektiğin (( ilk aldığında da şişe kırılmıştı şimdi gümrüğe takıldı.. çok üzüldüm yaa ne talihsizlik

sorma didemim valla sanssizim iste ohaoldumsmile, bide wrlensi sikayet ettim paypal servisine, yazik ya bi suclari yokmus onlarin meger :kedi:

kızlar yine döktürmüşsünüz maşşalah dünkü yazımı bulana kdr geri gittim didemciğim ulaştım sana sonunda :) canım çok isterim ben de sizlerle gelmeyi fikir alışverişi güzel olur ama ordaki görevli arkadaş çıldırabilir bizden ahahah :) evet canım katılıyorum sana ben de yeni üretim istiyorum herkes daha açık diyor yeni seri benim gözler de koyu olunca iyice istedm.. rainbowa gelince evet korkunç koyu gözlü kmseye tavsiye etmem ben her rengini denedim hiç biri olmadı açık gözle ancak güzel bütünleşir o lensler o da bazen :)

:)):) çok güzel.. kıskanılıyorsunuz bu kdr güzel bir bayanın eşi ben olsam vala ben de izin vermezdim :)) sevgili pinax vermek zorunda mıymışsnzki gümrükte nasıl takılıyor bunu kendileri ödemesi gerekmiyor mu inşallah bi sorun çıkmaz geçmiş olsun..

sevgili PINEAPPLES azulların çok güzel çok belirgin ve de çok çok iddialı bu rengi kullananlar iddialı kadınlar bence :)) ben bu rengi kullanamam tam bir mavi çok alımlı ve hoş çok dikkat çekici.. güle günlerde kullan inşallah lenslerini..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…