- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.401
Aslında ben de öyle sanmıştım en başka, evet google'da, youtube'da filan icemint'in bir site için özel tasarım olduğu (belluci miydi neydi) ve tutulduğu için de cristal adıyla piyasaya sürüldüğü yazıyordu. Amma ve lakin buradaki arkadaşlar, özellikle de konunun uzmanı olan (= vetman arada renk farkı ve hhatta doku farkı olduğunu yazmış. (cristal biraz daha opak denmiş).
Acaba bir labaratuar kiralayip kendi lenslerimizi kendimiz mi üretsek kizlar... sonrada ciftini 500 dolardan satisa sunariz
charm mel
l[
okypetecıgım melın durusuna bende bayıldımmm. herkezde boyle guzel durmuyor ama maleseff
charm mel
l[
okypetecıgım melın durusuna bende bayıldımmm. herkezde boyle guzel durmuyor ama maleseff
canım. kendi gözüde açık kahve. ondan olabilir.
canım. kendi gözüde açık kahve. ondan olabilir.
okypetecıgım sen topazıo alcaktın yenı serı olandan. naptın canım bende almayı ıstıyorum aslında ama gecen yıl aldıgım gıbı yesılımsı durur dıye korkuyorum. napsam acaba:çok üzgünüm:
okypetecıgım sen topazıo alcaktın yenı serı olandan. naptın canım bende almayı ıstıyorum aslında ama gecen yıl aldıgım gıbı yesılımsı durur dıye korkuyorum. napsam acaba:çok üzgünüm:
canım.
onu ilerde alacağım. daha 2 lensim yeni elime geçecek. onlar bir gelsin. sonra topazioyu alacağım.
canım.
onu ilerde alacağım. daha 2 lensim yeni elime geçecek. onlar bir gelsin. sonra topazioyu alacağım.
anladım canım gelır gelmez resımlerını beklıyoruz. yerimseniben
anladım canım gelır gelmez resımlerını beklıyoruz. yerimseniben
tamam canım. koyacağım.
flaşsız
canım hiç aklıma gelmedi sormak valla.. e beraber gideriz ozaman.. zaten ceyda paschar falan beraber gidelim diyoruz canım. sen de gel katıl bizee hihoyyyt aynı zamanda orası nerden getirtiyor lensi bilmiyorum.. paranalentesden falansa ben almam çünkü eski lensleri gönderebiliyorlar ben yeni üretim istiyorum. Önce adam gibi sorarız nasıl temin ettiklerini falan canım. Ben de hiç bişey bilmiyorum açıkçası sadece deneme setleri olduğunu biliyorum. ben ararım sorarım bir ara.
Bu arada ben de rainbowları denemiştim (ama almak zorunlu değildi allahtan :) ) ve benim de erkek ark ım yanımdaydı. benzer muhabbetler bizim aramızda da geçtihatta ben kendimde anlayamıyorum diye orda satıcının gözünde görmek istedim perlayı. adam simsiyah gözlü bişey takınca bi besmele çekmek geldi içimden D
Melek tsk ederim canim :) su gümrük isi baya bi moralimi bozdu ya, esiminde diline düstüm simdi cok kiziyo bana .. Bi Lens sevdasi tutturdun gidiosun diye. Bana kk yi yasakliycakmis mis naniknanik öf bu yil icin son lensim yoldakiler.. Seneye garanti vermiorum ama! Sanirim yüzde 30 gibi bisey ödiycem simdi gümrük icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?