Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım harika olmuş tek kelimeyle... Hare de çok hoş duruyor... Gayet doğal. Ben zaten coru haresiz olduğu için hiç beğenmiyorum. Hare olmalı yaaa... Güle güle kullannnn zemuszemus

Sağol cnm teşekkür ederim evet bence de kendi göz rengini vetmana gönder o sana fikir verecektir...

Sağol cnm teşekkür ederim evet bence de kendi göz rengini vetmana gönder o sana fikir verecektir...

Aaa evet benim kendi göz rengimi vetmana yollamak niyeyse hiç aklıma gelmedi :))) Bazen saflığım tutuyor ya :)) Sağol canım verdiğin fikirler için... Bu arada kayma problemin geçti mi?

Rica ederim cnm evet ben TR deki hiçbir lensi kullanamamıştım bu kayma problemi yüzünden ama soloticalar ilk birkaç gün yaptı yine de diğer markalar kadar değildi şimdi ise bir problem yok çok rahatlar gerçekten...

Yaa fotolar kocaman olmuŞ nasıl kÜÇÜleceĞını bılmıyorum amaa =( aslında bÖle bulanık dııllerrrr .. BÖle ÇıkmıŞŞ Çok ÜzÜldÜmm =(=(

güzel olmuş tubişim de şöyle makyajlı gün ışığında çek net olsun.net bir mavi ben sevdimkaydirigubbakcemile3

Kizlar Lenslerimin hala niye gelmedigi anlasildi.... gümrüge takilmislar... faturasini falan getirin demisler, korktum ben ya..hic isim olmadi simdiye kadar gümrükle falan.. napabilirler en kötü ihtimalde???

Yaaaa kızlar, niye hiçbiriniz beğenmemiş crsitali?
Bence şahane, yarı opak, çok açıcı, doğal ve güzel bir renk..

Azula gelince, çok yakışmış canım..
Ama benim sevdiğim bir renk değil azul, yani renk olarak doğal gelmiyor, hiç orjinal bir gözde o renk görmedim..

Hala, cor mel-icemint-cristal arasındayım...

Kizlar Lenslerimin hala niye gelmedigi anlasildi.... gümrüge takilmislar... faturasini falan getirin demisler, korktum ben ya..hic isim olmadi simdiye kadar gümrükle falan.. napabilirler en kötü ihtimalde???

Masraf çıkarırlar en kötü ihtimalle canım...
Yasal açıdan o denli büyük bir problem olmaz gümrükte, çünkü seninki konteyner mal değil, perakende...Ama neden takılmış, onu anlayamadım.

tugba güle güle kullan cnm

icemint-cristal aynı degil mi ? videolarda fln Solotica Cristal parantez içinde (Ice Mint) yazıyor ...ben anlamadım ya

Son düzenleme:
tugba güle güle kullan cnm

icemint-cristal aynı degil mi ? videolarda fln Solotica Cristal parantez içinde (Ice Mint) yazıyor ...ben anlamadım ya

Aslında ben de öyle sanmıştım en başka, evet google'da, youtube'da filan icemint'in bir site için özel tasarım olduğu (belluci miydi neydi) ve tutulduğu için de cristal adıyla piyasaya sürüldüğü yazıyordu. Amma ve lakin buradaki arkadaşlar, özellikle de konunun uzmanı olan (= vetman arada renk farkı ve hhatta doku farkı olduğunu yazmış. (cristal biraz daha opak denmiş).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…