Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay evt ben de oku oku zor bitirdim valla bikac gundur yazamiordum foruma :)
pinaxcim cok cok gecmis olsun sanssizlik olmus gene ya. bu quartzolar sana cok naz yaptilar super duracaklar demek ki umarim odemek zorunda kalmazsin gumruk icin. neden takilmis annamadim ben de cok acayip halbuku 2 cift bile deil. nese en azindan sonucta guzel lensler gelicek. bol bol resimlerine bakicam ben de eminim hayranliklaopuyorumnanaktanboshayallersmile
pineapples cnm cok yakismis lensin gule gule kullan. opuyorumnanaktan ay ben senin kendi gozune bayiliorm gene solemeden gecemicem aklinialirimsmile mel gibi ya hihihi!

ay baska neler vardi topikte atladigim varsa kusura bakmayin kizlar gordukce yazcim olumunekankayizsmile:asigim:

pinax umarım alırsın canım lenslerini.ocreyle şenlendirirsin burayı güzel gözlerinle. gerçekten ocreyi merak ediyorum.

pinax umarım alırsın canım lenslerini.ocreyle şenlendirirsin burayı güzel gözlerinle. gerçekten ocreyi merak ediyorum.

bu arada oky senin ekledigin ocre ve meller sahaneydi boshayallersmile aslinda ocre pek dusunmedigim bi renkti ama acik tabanlarda cok guzel bi renk cikior ortaya. pinaxcim ben de merak ediorm ocreleri cok guzel ve cok doal durucak gibi gelior bana opuyorumnanaktan

Kizlar Lenslerimin hala niye gelmedigi anlasildi.... gümrüge takilmislar... faturasini falan getirin demisler, korktum ben ya..hic isim olmadi simdiye kadar gümrükle falan.. napabilirler en kötü ihtimalde???

gümrükte para ödersin en kötü ihtimalle.senle bendeki bu şanssızlık ne böyle ya ?

çok saol canım benim. opuyorumnanaktan

bayağa bir yeşilmiş pineapple.nacizane sorucam yanlış anlama sanki biraz fazla canlı mı yani yapay bir yeşilmi soruyorum çünkü fotoğraf yanıltıcı oluyor.şöyle gün ışığına bakarken makro çekim yapsan verdeyi çok merak ediyorsum da...
Donut bende anlamadım lacivert neden duruyor açık gözde.

yok tatlım yanlış anlamam.verde koyu yeşil.ama asla yapay görünmüyor.flaşlı çekimden o şekilde çıkmış olabilir.ama çok koyu bir yeşil verde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…