- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.421
pinax umarım alırsın canım lenslerini.ocreyle şenlendirirsin burayı güzel gözlerinle. gerçekten ocreyi merak ediyorum.
yok yok verde ye hiç benzemıyor cnm en azından benimkisin o renge benzemedigini soylebilirim senin verdenin lot nosu kaç ? benimkisinin şisesinde "2" yazıyor
ben esmeraldalarımı aldığımdan beri solocare solüsyona koydumKoyultmadım kendileri doğallaştı kızlar.
pineapples tek kelimeyle harika renk muhteşem :) gülegüle kullan kendi göz rengin koyukahvemi canm:)
Kizlar Lenslerimin hala niye gelmedigi anlasildi.... gümrüge takilmislar... faturasini falan getirin demisler, korktum ben ya..hic isim olmadi simdiye kadar gümrükle falan.. napabilirler en kötü ihtimalde???
pineapples azullar ne kadar belirgin masmavi çok güzel olmuş canım. inşallah hatalarını telafi ederler ya.. çok sinir bozucu..
pinax yaa senin nedir bu lenslerden çektiğin(( ilk aldığında da şişe kırılmıştı şimdi gümrüğe takıldı.. çok üzüldüm yaa ne talihsizlik
pineapples daha yeni gördüm cnm ne güzel olmus :) insallah hallolur probleminde güzel güzel takarsin.
sevgili PINEAPPLES azulların çok güzel çok belirgin ve de çok çok iddialı bu rengi kullananlar iddialı kadınlar bence :)) ben bu rengi kullanamam tam bir mavi çok alımlı ve hoş çok dikkat çekici.. güle günlerde kullan inşallah lenslerini..
bettybluees senin albüme en son eklediklerin cor grafite mi?
bayağa bir yeşilmiş pineapple.nacizane sorucam yanlış anlama sanki biraz fazla canlı mı yani yapay bir yeşilmi soruyorum çünkü fotoğraf yanıltıcı oluyor.şöyle gün ışığına bakarken makro çekim yapsan verdeyi çok merak ediyorsum da...
Donut bende anlamadım lacivert neden duruyor açık gözde.
charme azul ,koyu gozde ne guzel durmus,sasılacak sey,lacivertte durmuyor
azuldan soğuttun beni donut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?