- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.161
evet canım daha küçük oluyor malesef ama daha doğal oluyor
sen hangisini kullanıyordun? mel de kararlımısın ? :asigim:
buarada 1117. sayfada koyu gözde nc mel var pandoranın gözünde
bakabilirsin yerimseniben
EVET RENK FARKI COK YOK GIBI AMA CHARMIN HARESI DAHA KALIN YA O YUZDEN AKLIM KAYIYOR HARE DELISIYIM BEN SANRIM :kedi: AMA NC NINDE PUPILININ DAR OLUSU CAZIP GELIYOR . AKLIM KARISTI YANI BIRAZCIK sempatiksalakcinni
kızlar aosept aldım ve lenslerimi yıkadıktan sonra kabına koydum fakat müthiş köpürüyor bu. sürekli yukarıya doğru kabarcıklar çıkıyor
browni cnm sagol :) tabletlerden tüm lens kullananlarin almasi gerekiyomus zaten..cünki her insanda olusuyo bu protein denilen sey :)) fazla et yemekten de oluyomus duyduguma göre.. Onun disinda lensi her kullandiktan sonra solüsyonunu degistiriyosun, kullanmadigin günlerde solüsyonunu degistirmene gerek yok sanirim. Ben öyle yapiorum ama yaniliyoda olabilirim.
cnm benm bildigim kadariyla ve deneme yaptigim
yerdede aaa dogruymus dedigime gore de nc nin pupili en genis olan. yanilior olabilirm gene kesin konusmiyim ama benm 3 seri mel resimlerimdede en genis pupil nc de. zaten cor ve charme tamamen yapi olarak boyamasi pupili ayni tek fark haresi. nc ise 2seriden tamamen farkli ortasinda siyah noktaciklar eklenmis daha saydam daha cok kaynasio gozle pupili az daha genis. gozlemlerim bu sekilde idi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?