Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayy canım benim tşk ederim düşünmen yeter opuyorumnanaktan
solüsyon yeter şimdilik diye düşünüyorum bakalım.. bilmem ki ben solüsyonu denedim. sen de tableti dene öncelikle bakalım.

rica ederim canim, solüsyondan memnun kalmazsan ben burdan atarim sana tabletleri :))

Ay aslinda vetmancim bu tabletleri de toptan getirtse Türkiye'ye hic fena olmaz dimi :)))

evet aslında türkiyeden temin edicekler için çok iyi olur. çünkü türkiyede satılmıyor artık eczanelerde.. aynı zamanda internetten de alacağım bir yer bulamadım.

=)=) cnm benm topaziolarım var mel düşünmüyorumm aslında =)
topaziolarıda satıyorum yaa hatta =)=)

EVET RENK FARKI COK YOK GIBI AMA CHARMIN HARESI DAHA KALIN YA O YUZDEN AKLIM KAYIYOR HARE DELISIYIM BEN SANRIM :kedi: AMA NC NINDE PUPILININ DAR OLUSU CAZIP GELIYOR . AKLIM KARISTI YANI BIRAZCIK sempatiksalakcinni

cnm benm bildigim kadariyla ve deneme yaptigim
yerdede aaa dogruymus dedigime gore de nc nin pupili en genis olan. yanilior olabilirm gene kesin konusmiyim ama benm 3 seri mel resimlerimdede en genis pupil nc de. zaten cor ve charme tamamen yapi olarak boyamasi pupili ayni tek fark haresi. nc ise 2seriden tamamen farkli ortasinda siyah noktaciklar eklenmis daha saydam daha cok kaynasio gozle pupili az daha genis. gozlemlerim bu sekilde idi cnm.

sevgili DİDEM ve PINAX bir çözüm bulmanıza çok sevindim umarım işe yarar bu yöntemler.. renkli lens olduğu için renginde bir değişme olabilir mi ben de mi alsam o tabletlerden gerçi çok sık kullanmıyorum hatta ben daha charm mellerimi 2defa taktım desem inanır msınız :) çok sık kullanmıyorum lenslerimi ama sizce hangi sıklıkta solüsyon değiştirmem gerekir bir de solo care aqua kullanıorum souflon açar diyorsunuz bu açma soldurtma şeklinde mi olur bundan korktuğum için o solüsyona geçmedim çok soru sordum galiba :)

browni cnm sagol :) tabletlerden tüm lens kullananlarin almasi gerekiyomus zaten..cünki her insanda olusuyo bu protein denilen sey :)) fazla et yemekten de oluyomus duyduguma göre.. Onun disinda lensi her kullandiktan sonra solüsyonunu degistiriyosun, kullanmadigin günlerde solüsyonunu degistirmene gerek yok sanirim. Ben öyle yapiorum ama yaniliyoda olabilirim.

tamam sevgili PINAX çok sağol :)

BAMBAMCIM COK TESEKKUR EDIYORUM YORUMUN ICIN. O ZAMAN CHARM MEL DUSUNEBILIRIM BU DURUMDA CUNKU HARESI COK GUZEL KALIN OLDUGU ICIN. BU ARADA BENIM GOZ RENGIM BAL RENGI BEN HOS ACIK BIR YESILIMSI DURSUN ISTIYORUM ELA DEGIL. SENCE CHARM MEL NASIL DURUR BENDE ?? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…