Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm benm rica ederim ne demek. vetman daha dooru yonlendirecektir seni gene de. pupilleri konusunda. ama bildigim kadari ile bu sekilde. yani denerken de farkettigim bu sekilde idi. cnm benm de gozlerim acik kahve bende en acik cor durdu baya acik oldu rengi cok sevdim. ben nc mel almayi dusunuorm nc ile charmin tonlari arasinda cok buyuk fark gormedim aslinad charme in haresi sanirim rengin daha koyu algilanmasina neden oluor yapisi cor ile ayni olsa da. nc mel azcik daha bir tik fln daha koyu oluor sonucu ama cok cok daha doal acayip guzel kaynasior yakindan bile lens denmez yani. sonuc renk bende yesil idi. ama fotolarda arkadaslar sarimsi olduugnu soyledi. bilmiorm acaba goz tabani acik olunca daha mi sarimsi bi yesil oluor. ama bence acik tabanda meller cok tatli oluor bakiniz okypete ve pinax ve unuttugum dierleri ki hepsinde yesil durmus cok hos tonlar sanirim pinaxin ve okynin gozleri benden de acik. hos koyu tabanda da cok hos oluor pandora nin mesela. tatlim goz rengine gore renk deistigi icin cok kesin bise diemiorm ben bendeki durusu icin yesil gordum diebilirim ela deil yani. hele ki gozun acik ise daha da acik durur ama daha mi sarimsi olur onu bilemedim. boyamalari da cok farkedior lenslerin bu serilerde.

Son düzenleme:
[QUOTE

=

CANMCIM TEKRAR TESEKKURLER. SEN GOZ RENGINE ALBUMUNDEN BAKTIM CANIMCIM ACIK SENINKIDE AMA BENIMKI SANIRIM BIRAZ DAHA ACIK SARIMSI GIBI. O YUZDEN MELDEN KORKUYORUM ELAMSI DURUR DIYE. CUNKU SANIRIM TABAN KOYULDUKCA MELLER DAHA YESIL DURUYOR YANI BEN OLE GZOLEMLEDIM. SANIRIM BU KARARSIZLIK SURECEK CANIM. O YUZDEN MAVIYI COK SEVMEME RAGMEN DUSUNEMIYORUM SU YESILI GIBI DURUR DIYE. CUNKU BEN MASMAVI ISTIOYORUM. TOPAZIO ALMISTIM GECEN SENE HAZIRAN DA SU YESILI GIBI DURDU BENDE TAM MAVI DEGILDI YANI.... SU SOLOTICA ACIK RENK GOZDE MASMAVI DURCAK LENS URETSE KESKE YAAAboshayallersmile

bana da dedigin gibi sanki taban koyuldukca daha yesil duruor gibi gelior. meller kabinda baya sari acik tabanda daha sarimsi gorunuor sanirim ama emin deilim yani boyamalar cok farkedior. cunku oky ve pinaxdaki duruslari yesilli mesela. quartzo denedim mel ile ayni renk gibi gordum onun yerine meller cok daha ii durdu bende. aslinda topazio baya mavis belki yeni seri eski seri farki olabilir aklinialirimsmile

Kızlar solüsyonu değiştirmedim :S ve zaten 6 saat olmasına 1 saat var. 1 saat sonra solocare solüsyona koycam lensleri. Melek wrlens de okumuştum sanırım ama emin değilim. n.c nin pupilleri daha geniş ve opaklığı daha az cnm. Bu arada masmavi duracak hiç yeşillenmeyecek renk azul diye tahmin ediyorum :)) gittikçe seviyorum sanki kendilerini. bi de bugün o pırıl pırıl görüntüsü yok. daha doğallaşmış gibi geldi.

kızlar oky'e gelen yeni quartzolara bakın derim ben soloticalı fotolarımız diye bi forum açtı orda mükemmeller berrycim sende yeni quartzolardan almalısın kesinlikle cristal ve iceminti bile sollar bence

yaa burcu kendimden nefret ediyorum. beğenmedim beğenmedim dediğim şu azulları sevmeye başladım hatta charmını mı alsaydım diyorum keşke.. 2 3 gün sonra eski pırıltısı geçti lenslerin gerçekten renk oturdu daha doğallaştı.

Ben lenslerimi aoseptten çıkardım şimdi solocare e koydum. ne zaman takabilirim acaba :S protein tortuları hala var ama daha az belirgin sanki

ya didem bide seninki aşırı doğal duruyo charm'ını alıcam ben bakalım böyle doğal durucakmı çünkü cor serileri her zaman için daha doğal durur. Bendede senin tam aksi durumun oluyo ilk taktığımda aşırı beğeniyorum lensleri sonra zaman geçtikce beğenmediğim zamanlar oluyo, ama senin siyah saçlarınla şu lensler off dahada dicek bişeyim kalmadı yani maşallah güzel günlerde kullan aklinialirimsmile
Bide okyimin quartzolarına bittim bugün hayalimdeki lensler aslında ilerliyen zamanlarda bi quartzo daha alırım galiba eğer alanların hepsinde bu ton çıkarsa kaydirigubbakcemile3

tşk ederim canımm. ya bu soloticalarda sanki her lenste (icemintde de oldu) ilk taktığımda daha çok parlak bir görüntü oluyor, o nedenle yapay duruyor. zamanla bu parlaklık azalıyor lens daha doğallaşıyor ve gözüm alışıyo tabi lensi sevmeye başlıyorum bgn mesela azullar hoşuma gitti. gün ışığında baya açık bir mavi ama normal ışıktı falan koyu bile duruyo bazen. ozaman hare çok yakışırdı diyorum. koyu renklere hareyi çok seviyorum ben.. inşallah seversn cnm azullarını ben de çok merak ediyorum yarını bekleyelim

Son düzenleme:
bende almayı düşünüyorum canm temiz hissederim hiç olmassa =)
=)=) cnm benm topaziolarım var mel düşünmüyorumm aslında =)
topaziolarıda satıyorum yaa hatta =)=)
öylemii diğer topikte gördüklerim snn ozmn =) cok yakısmıs=)
2 oy cristal 1 oy mint artıran yokmu:lepi:
CEYDA LÜTFEN RESİMMM
çekimser

Kızlar pek giremiyorum nete.. Girmişken görebildiğim ölçüde, toptan cevap yazmaya çalışacağım...

kızlar aosept aldım ve lenslerimi yıkadıktan sonra kabına koydum fakat müthiş köpürüyor bu. sürekli yukarıya doğru kabarcıklar çıkıyor

Tatlım bu AOSEPT in tam adı nedir? Bir de nerden aldın? Eczaneye gidip sadece aosept desem anlar ve verir mi? Bir de çeşitleri var mı? Yoksa tek çeşit mi?
Misal solocare ı yıllardır kullanırım ve bir çeşidini gördüm. Ama burdan öğrendim ki aqua olmayanı da varmış...

kizlar aosept solüsyonu aldim.. fiyati 12,90 € bide yanina pentazyme protein temizleme tableti aldim (unizyme yokmus) onun fiyati da 2,95€ deniycem bakalim...nasil olucak.

Bebiş sen bunları Almanya'dan aldın değil mi? Acaba tabletler Türkiye'de de var mı?

rica ederim canim, solüsyondan memnun kalmazsan ben burdan atarim sana tabletleri :))

Ay aslinda vetmancim bu tabletleri de toptan getirtse Türkiye'ye hic fena olmaz dimi :)))

Katılıyorummmm vetman duy sesimizi tatlım yerimseniben

Bence de nc lerin pupilleri daha geniş canımmm.. Hatta kendimce eminim bundan bayanssulusmile

Yaaa kafam karıştı.. Souflon neydi yahu? O marka solüsyon lensin rengini mi açıyormuş?
Bir de Brownicimin sorudğunu tekrarlayacağım.. Bu "renk açma" işlemi, lensin gözde daha açık renk durmasını sağlıyor mu? Yoksa sadece lensin yüzeyindeki boya açılıyor ve hatta açıldığı için gözde daha saydam, daha belirsiz, daha soluk mu duruyor?

Ben hiç et yemiyorum zemuszemus Vejeteryanım lülülülülülü Demek ki hiç protein birikmeyecek lensimde hehehehehe

canım şart mart diil ya.aosept en iyisidir emin ol.15 yıldır lens kullanıyorum.dediğin tabletleride kullandım bu en iyisi.

Bebiş sen nerden alıyorsun bu aosepti?

2 oy cristal 1 oy mint artıran yokmu:lepi:
CEYDA LÜTFEN RESİMMM

Berrycim yeni gördüm mesajlarını :kedi: Sorry :kedi:
Ama ben birçok resim koymuştum.. Duruyor onlar, silmedim...

Bir de, quartzo-icemint-crystal arasında oy kullanmam gerekirse.....
icemint veya crystal derim..
Yapıları aynı..
Açıklık-koyuluk değerleri aynı...
İkisi de gri...
Eğer mavi ışıltılar istersen icemint, yeşil ışıltılar istersen crystal öneririm canım...
İcemint kullanmadım ama crsytalde yeşillik olduğuna adım gibi eminim..

Didem ne zaman aldin bunlari ya??? Ilk defa azulu bu kadar begeniyorum.. Cok ama cok farkli duruyor sende. Hep cart bi mavi oldugunu düsünüyordum ama cokkk yakismis sana canim sac rengi ile de uyumu süper. Güle güle kullanopuyorumnanaktan masallah :)

Ceyda evet tatlim almanyadan aldim. Eczaneden. Türkiyede yokmus canim tabletler ama aosept solüsyonuda ise yariyormus. Ben de koydum lenslerimi solüsyona bakalim noldu.. Yarin yanma batma gecmezse bide tabletleri deniycem canim. Denedikten sonra hangisinin daha cok ise yaradigini söyleyebilirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…