- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.121
Berry böyle bir resim buldum sağda cristal solda ice mint var. İcemint çok az daha koyu sanki cristale göre. Çok da bir fark yok aralarında aslında ikisi de gri yeşil gibi sanki. Bu arada solocare'ın aqua olanı daha fazla nemlendirici madde içerdiği için sanırım biraz koyulaştırıyormuş. Ama piyasada aqua'dan başka solo care gözüme çarpmadığı için ben de onu kullanıyorum.
hayır lenssiz yüzsem antalya diye kıbrıstan çıkarım.
yani göremiyorumki..:roflol:.
cristalde hare yok gibi .
icemintte varda.
ya bende bunlardan alsammı acaba. nc ice yerine. sempatiksalakcinni
süpeerr benimde 2. lens quartzo gibi olacak sanki
1.yi göremedim cok merak etttttttiiiim delikafadulden
al benden de okadar yaaa koptum burda :roflol:
cnm bnm de astigmatım var ama pek bi sorun olmuyor
tabiki görüşte netlik düşüyor ama cok yüksek değilse sorun yasamayacagını düşünüyorum
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:roflol:
:roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ oycıgım sen cok yasa ya sabah sabah cok guldurdun ... acıl quartzo resmlerını beklıyourz gelınce ...
yok bence.sen nc ice al canım.
cristalde hare yok gibi .
Icemintte varda.
Ya bende bunlardan alsammı acaba. Nc ice yerine. Sempatiksalakcinni
canım bence bu lens hos durmamıs tabıkı benım fıkrım. Yada ben haresı olmayınca sevmedıgım ıcın ole dusunuyorum bencede sen nc almalısın bde bu lens bu kısıde oldukca buyuk durmus taşmıs sankı ben begenmedım acıkcası
sağol canım.
nc ice'a geri döneyim. haklısın, zaten hare seviyorum ben...
BENDE NC MELIN SENDEKI DURUSUNA BIR KEZ DAHA BAKTIKTAN SONRA NC MEL ALMAYI DUSUNUYORUM. AMA CHARM MEL ILE CC MEL ARASINDA KALDIM. SENDEKI DURUSU SÜPER YAAA boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
sağol canım.
valla 2side çok yakın birbirine.. çok fark yok aslında.
ben nclere taktım galiba öylede gideceğim gibi.. nc azul nc ice.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?