Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Berry ben de cristal diyorum=)

Kızlar benim bi sorunum var icelarımla, baya uzun anlatacağım ama belki bir fikri olan olur bilmiyorumkismile
Sol lensim daha ilk aldığım andan beri rahatsız ediyor.Kullanılmayacak bir rahatsızlık değil hala kullanıyorum ama sanki hafiften batıyor ve kayıyor gibi.Yani gözümü perde gibi birşeyin kapattığı hissi oluyor.Sağda hiçbir problem yok. Sol lensi alıp sağa taktığımda yine hiçbir problem yok.Demekki sorun benim gözümde diyorum ama lens varken de çıkardığımda da her iki gözümde de hiçbir sorun yok ne görme açısından ne yanma batma, hiçbir sorunum yok yani.Garip olan şey asıl, sol gözüme sol soloticayı taktığımda batarken başka marka lenslerim hiç rahatsız etmiyor.Problem soloticada desem aynı lensi sağa taktığımda yine sorun yok.Vetman gönder dedi ama pazar tatile gidiyorum yani göndersem mi göndermesem mi bilemedim mafoldumben Fikri olan varsa yardım edin nolur.

Bir de corların tersi düzü var mı? İkisini de ilk aldığımda gelen şekliyle takıyordum ama rahatsız eden sol lensi bugün ters çevirip taktım sanki daha rahat geldi.Ama bahsettiğim sorunlar devam ediyor sadece azıcık azaldı gibi.Renk farkı da yok biri ters biri düz kullanıyorum şuan kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey sorucam
solo care solisyon kullananlar lenslerinzde bi koyulasma oldumu ??
bnm diğer bi lensim acayip koyulastı. esmeralda da koyulasır diye korkuyorum
suan rengi cok güzel bi sorun yok :1ninca:

beryyy ne diyosun koyulastımı solo care mi kullanıyordun canım ??
all in light mı alsak ne yapsak

Berry böyle bir resim buldum sağda cristal solda ice mint var. İcemint çok az daha koyu sanki cristale göre. Çok da bir fark yok aralarında aslında ikisi de gri yeşil gibi sanki. Bu arada solocare'ın aqua olanı daha fazla nemlendirici madde içerdiği için sanırım biraz koyulaştırıyormuş. Ama piyasada aqua'dan başka solo care gözüme çarpmadığı için ben de onu kullanıyorum.

Şu icemint,cristal gibi renklerin daha küçük çaplı olanlarını da üretseler de benim gibi küçük irisi olanlar da kullanabilse keşke. Bu kadar tercih edilen bir markanın neden seçenekli çaplarda üretim yapmadığını anlayamıyorum. Kaldı ki uzakdoğu ülkelerinde de oldukça yaygın kullanılıyor soloticalar. Göz çapları çok küçük olduğu için taşa taşa kullanıyorlar onlar da.

Haklısın morrisoncum şu üstteki crystal resmindeki kızın bile gözüne lensler büyük gelmiş gibi.Solotica çapı 8.7 değilde 8.6 yapsa daha iyi olacak gibi ama 8.4 lere falan yada daha farklı çaplarda lens üretirse işin içinden çıkamazlar 25 çeşitten fazla lensi var soloticanın diğer markalar gibi 3-5 renk çeşiti olsa lensleri bir kaç değişik çapta üretsinler ama bu kadar renk yelpazesi geniş bir markanın lensleri bu kadar farklı çaplarda üretmesi pek mümkün değil sanırım(

Evet vetmancım çok fazla çeşit lensleri var senin de dediğin gibi o yüzden farklı çaplarda üretemiyorlar sanırım. Bari icemint ve cristal için seçenekli çap yapsalar da biz de alıp kullanabilsek. Uzaktan bakıp bakıp iç geçiriyorum burda

cristalde hare yok gibi .
icemintte varda.
ya bende bunlardan alsammı acaba. nc ice yerine. sempatiksalakcinni

:roflol:

:roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ :roflol:[ oycıgım sen cok yasa ya sabah sabah cok guldurdun ... acıl quartzo resmlerını beklıyourz gelınce ...
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yok bence.sen nc ice al canım.

öylemi diyorsun canım. nc ice alayım yanii.
2 tane alacağımda.
biri azul
demiştim. diğeri
ice mı yoksa diğerlerimi diye düşündüm bir an.
ice a döneyim o zaman yine

cristalde hare yok gibi .
Icemintte varda.
Ya bende bunlardan alsammı acaba. Nc ice yerine. Sempatiksalakcinni

canım bence bu lens hos durmamıs tabıkı benım fıkrım. Yada ben haresı olmayınca sevmedıgım ıcın ole dusunuyorum bencede sen nc almalısın bde bu lens bu kısıde oldukca buyuk durmus taşmıs sankı ben begenmedım acıkcası

sağol canım.
nc ice'a geri döneyim. haklısın, zaten hare seviyorum ben...

sağol canım.
nc ice'a geri döneyim. haklısın, zaten hare seviyorum ben...

BENDE NC MELIN SENDEKI DURUSUNA BIR KEZ DAHA BAKTIKTAN SONRA NC MEL ALMAYI DUSUNUYORUM. AMA CHARM MEL ILE CC MEL ARASINDA KALDIM. SENDEKI DURUSU SÜPER YAAA boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

BENDE NC MELIN SENDEKI DURUSUNA BIR KEZ DAHA BAKTIKTAN SONRA NC MEL ALMAYI DUSUNUYORUM. AMA CHARM MEL ILE CC MEL ARASINDA KALDIM. SENDEKI DURUSU SÜPER YAAA boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

sağol canım.
valla 2side çok yakın birbirine.. çok fark yok aslında.
ben nclere taktım galiba öylede gideceğim gibi.. nc azul nc ice.. kaydirigubbakcemile3

sağol canım.
valla 2side çok yakın birbirine.. çok fark yok aslında.
ben nclere taktım galiba öylede gideceğim gibi.. nc azul nc ice.. kaydirigubbakcemile3

EVET RENK FARKI COK YOK GIBI AMA CHARMIN HARESI DAHA KALIN YA O YUZDEN AKLIM KAYIYOR HARE DELISIYIM BEN SANRIM :kedi: AMA NC NINDE PUPILININ DAR OLUSU CAZIP GELIYOR . AKLIM KARISTI YANI BIRAZCIK sempatiksalakcinni

merhaba kızlar bende hergün abone oldum girip mutlaka bakıyorum lenslerinize geçen hafta parana dan charm mel siparişi verdim. dün kargoya verilmiş bi link göndermişler . linkin başında re ile başlayan bi kod var o kodlamı ptt den takip edicez. gelmesi nekadar sürer kargoya verildikten sonra şimdiden teşekkür ederim heyecenla bekliyorum:)
ben normalde şeffaf numaralı lens kullanıyorum denize havuza hiç tereddütsüz giriyorum aqua kullandığım lens bu güne kadar hiç sorun yaşamadım. sanırım soloticalarla giren pek yok tavsiye etmiyosmusunuz ?

off ya tam diyorum icemint.... eklenen foto çok kötüüüü yaaa off bu ne diyorum bir önceki sayfadaki çok kötü?????AMA didemde icemint çok hoş cristal de ceydada ama onun dışındaki fotolarda tuhaf duruyor :dilcikar::1shok:foto bakmadan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…