Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

berrycim o fotoda kıza çok büyük gelmiş. irisin hemen dış çeperine bakın. beyaz kısmında grimsilikler var. icemint de crystal da çok güzel renkler kızlar..

güle güle kullan =)

herkese mrb!kızlar konuyu biraz okumaya çalıştım ama malum bin küsür sayfa.sizlere bi sorum olacak.bende solotica almayı düşünüyorum.şu an freslook hareli yeşil kullanıyorum.tenim esmer gözlerim kahverengi.hidrocor mel ile nc mel arasında kaldım.hem lens olduğu belli olmasın hemde şöyle güzel bir yeşil olsun istiyorum.freshlook bazılarında doğal durmamasına rağmen bende pek lensim diye bağırmıyor.gözlerim iribelkide ondan.yardımlarınızı bekliyorumm :))

noa lsoloticaların hemen hempi dogal duruyor ama
hidrocor haresi olmadıgından daha da kendi gözün gibi
fakat ben nc melden yanayım daha bi canlı geliyor bana :1closedeyes:

kızlar aosept aldım ve lenslerimi yıkadıktan sonra kabına koydum fakat müthiş köpürüyor bu. sürekli yukarıya doğru kabarcıklar çıkıyor

o normal sanırım didemcimm .. o dezenfekte solisyonu dimi yanlış hatırlamıyorsam .. en az 6 saat o solisyonda duracak 6 saat sonundada kendi solisyonunla yıkadktan sonra takabileceksin ..

noa lsoloticaların hemen hempi dogal duruyor ama
hidrocor haresi olmadıgından daha da kendi gözün gibi
fakat ben nc melden yanayım daha bi canlı geliyor bana :1closedeyes:

bende cor serisini gerçektende hepsinden daha doğal buluyorum ..
ama gözlerimi olduğundan daha küçük gösteriyor sönük bakıyorum maleseffff =(

bu dezenfekte işlemini bnmde yapmam lazım
daha saglıklı olur. kaç güne bir yapılması gerekiyormus didemcim bu işlem ?

bende cor serisini gerçektende hepsinden daha doğal buluyorum ..
ama gözlerimi olduğundan daha küçük gösteriyor sönük bakıyorum maleseffff =(

evet canım daha küçük oluyor malesef ama daha doğal oluyor
sen hangisini kullanıyordun? mel de kararlımısın ? :asigim:
buarada 1117. sayfada koyu gözde nc mel var pandoranın gözünde
bakabilirsin yerimseniben

Son düzenleme:
o normal sanırım didemcimm .. o dezenfekte solisyonu dimi yanlış hatırlamıyorsam .. en az 6 saat o solisyonda duracak 6 saat sonundada kendi solisyonunla yıkadktan sonra takabileceksin ..

evet canım benim lenslerimde protein birikintileri oldu onu temizlemek için yapıyorum.
akitracım ne kadar sürede bir yapılması gerektiğini ben de bilmiyorum. Biscuit arada bir temizliyormuş lenslerini bu şekilde. ben de bundan sonra ara sıra bu şekilde dezenfekte edicem. Yalnız lenslerini rengini açıyormuş haberin olsun..

kizlar aosept solüsyonu aldim.. fiyati 12,90 € bide yanina pentazyme protein temizleme tableti aldim (unizyme yokmus) onun fiyati da 2,95€ deniycem bakalim...nasil olucak.

ha bi de eczaci kadin söyle söyledi: sürekli lens kullananlarin haftada bir kez protein temizleme tabletteleriyle lenslerini temizlemeleri gerekiyomus. Bu sartmis yani... hepiniz bu tabletlerden edinin , lenslerinizi temiz ve sorunsuz kullanmak istiyorsaniz.

didemcim ben sordum eczaciya, lense hic bir sekilde zarar vermezmis...renginide acmazmis..aksine lensin ömrünü bile uzatirmis. Ben onun yalancisiyim :)))

Doğrudur canım bulsaydım zaten ben de protein temizleme tabletide alıcaktım ama bulamadım neyse aosepte koydum lenslerimi saat 14:30 da. 20:30 da alıcam..

pinax ben protein temizleme tableti bulamadım. sadece aosept solüsyon aldım

canim sartmis ama ya..sen bide eczaneye su tabletleri sor bakalim belki vardir ve fiyati da cok uygun burda... firma lenscare den pentazyme (12 tablet) bide ultrazyme diye bi marka var...ikisini de sor tatlim. Öfff daha neler ögrenicez bakalim su lensler hakkinda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…