Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tatlım benimki 2015 ti hatırlıyorum.
çünkü sorun çıkmıştı değiştirdiler ya.yeni seri göndermişlerdi.

Renk biraz daha koyu ama kesinlikle çok doğal. sen beğenmedin mi yoksa Burcu? ben çok beğendim charm da çok çok çok yakışmış. gözlerin zaten iriydi çok hoş olmuşsun

Renk biraz daha koyu ama kesinlikle çok doğal. sen beğenmedin mi yoksa Burcu? ben çok beğendim charm da çok çok çok yakışmış. gözlerin zaten iriydi çok hoş olmuşsun

Didemcim ilk taktığımda beğenmemiştim düş kırıklığı yaşamıştım ne yalan söylüyüm ama rengi koyu olması orta pupilinin geniş olup kendi gözümün kahverengi renginin çıkıp sırıtmasına engel oluyo bu fotodan dahada koyu duruyo gerçekte bu yüzden üzüldüm biraz ben açık olsun isterdim yani öyle bekliyodum. Gözrengim koyu mavi gibi bişey oldu ne biliyim şaşkınım zaman geçsin o zaman sanırım sevip sevmiceğimi anlıcamkaydirigubbakcemile3

PINAXCIM BİSCUIT DİDEM çok teşekkür ederim inşallah daha daha güzelleri sizlerin olur ama annem çok beğendi doğal durduğu için onuda söylüyüm

Son düzenleme:
pinaxcım teşekkür ederim canım sanada cevabın için. ya ben şu an elegance kullanıyorum 3 ton yeşil. elegancenin de oldukça yapay olduğu söyleniyo. ama bende çok doğal durdu en yakın arkadaşım bile anlayamadı. tabiki koyu bi yeşil belki de ondandır uzaktan belli olmuyo zıt renklerde makyaj yapınca ancak. saçlarım kumral resimlerde beğendim topazio yu sadece bi arkadaşta çok kötü durmuştu kendide beğenmemişti zaten çok açık bi renk olmuştu. quartzo topazio ya nazaran daha mı doğal neebilmiyorumkismile

burcu ilk etapta azul koyu geliyo rengide canlı ama alışınca çıkarmak istemiyorsun.charm serisi 3 opak seriden çok çok daha hoş duruyor bence.

Canım ben özellikle tam yüz resimlerinde çok beğendim. Çok yakışmış yüzüne. Gayet de mavi bir renk. Bence koyu durması bir avantaj. Annen beğendiğine göre o lens mutlaka çok yakışmıştır. sağlıkla iyi günlerde kullan

çok teşekkür ederim canım zaten güzel bi yorum patlatmışsın ellerine sağlık

biscuit canım işte işin ters tarafı canlı bi mavi diil bildiğin koyu mavi parlement mavisi gibi kaydirigubbakcemile3

çıt çıt buldum alıyim bir yere daha bakıcam sonra karar tamam icemint cristal yada charme graphite koyu kumral saça sanırım hepsi gider

Son düzenleme:
Didemcim ben üsenirim simdi onlari doktora götürmeye! Bizim göz doktoru heyheyli zaten bi güzelde kizar bana orda bu zimbirtilari ne diye takiyosun gözüne diye :)

ay cnm benm ya solusyondan sonra gene mi batma yapma tuh ya iisalla tabletler ise yarar. ama sanki bence de bi doktora mi gotursen cnm baska bir goz doktoruna goturemezmisin ya da optik gibi bi yere danis istersen. ay bilemedim iisalla duzelir cnm benm :teselli:

burcucum once gozun aydin diyim heheh gule gule kullan cnm mavis boncuk olmussun
acaba eski seri mi bunnar 2014 yazior. bildigim kadari ile 2015ler yeni seri. onda mi sen de daha bi koyu oldu renk die dusunuorm ben de. ama bence cok tatli bi mavi tonu olmus o yuzden sinsin icine mutlulukla kullan, kaydirigubbakcemile2

dideemcim bu msgden alinti yaparak ben de yaziyim cok cok guzel olmus ya beyaz ten siyah sacla gercekten wow kaydirigubbakcemile2
ceydam benm bambis seni cok sevio yaa cor mel diosun boole ya fena oluorm ben nc den once alasim gelio kaydirigubbakcemile3

tatlim ben dondum artik eve henuz alamadim mel ((( hem tasinicaz bir haftaya buradan adres degisikligi fln olcak hem de karar vermem lazim cor mu nc mi kesin olarak. suan nc mel oncelikle die dusunuorm. doalligi 100% bence. ama corun da tonu sahane. yani aslinda ikisini de istiorm da hangisi once die karar vericem. hihi alinca zaten kesin yazarim buraya kacirmana imkan olmaz ahha aklinialirimsmile

evet canım eski seri bunlar du bakalım bikaç güne kadar belli olur beğenip beğenmediğim daha anlıyamadım :içelim:

evet canım eski seri bunlar du bakalım bikaç güne kadar belli olur beğenip beğenmediğim daha anlıyamadım :içelim:

bence sinicek icine cnm ya guzel bi ton cikmis ortaya saclarla fln cok yakismis tum yuz baktim da begendim cok cnm gule gule kullan tekrar hihihi olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…