- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.241
canım benim charm azullarım seninkinden sanki çok koyu olsada doğallığı tartışılmaz bide pupil boşluğu geniş benim sendeki charm azuldan senden bişey rica edebilirmiyim üretildiği tarih ne yazıyo sendeki kabında atmadıysan bende 2014 yazıyoda neden bu kadar ince bi boyaması var bilmiyorumkismile
pinaxcım ben bunları satın aldım
Renk biraz daha koyu ama kesinlikle çok doğal. sen beğenmedin mi yoksa Burcu? ben çok beğendim charm da çok çok çok yakışmış. gözlerin zaten iriydi çok hoş olmuşsun
Canım ben özellikle tam yüz resimlerinde çok beğendim. Çok yakışmış yüzüne. Gayet de mavi bir renk. Bence koyu durması bir avantaj. Annen beğendiğine göre o lens mutlaka çok yakışmıştır. sağlıkla iyi günlerde kullan
Didemcim ben üsenirim simdi onlari doktora götürmeye! Bizim göz doktoru heyheyli zaten bi güzelde kizar bana orda bu zimbirtilari ne diye takiyosun gözüne diye :)
canım benim charm azullarım seninkinden sanki çok koyu olsada doğallığı tartışılmaz bide pupil boşluğu geniş benim sendeki charm azuldan senden bişey rica edebilirmiyim üretildiği tarih ne yazıyo sendeki kabında atmadıysan bende 2014 yazıyoda neden bu kadar ince bi boyaması var bilmiyorumkismile
pinaxcım ben bunları satın aldım
Bence cor mel baby. Sen bilirsin tabi ki, aslında sen charm melden ötücü kalın hareye alışkınsın, bir yandan da cor meli haresiz olduğu için yadırgamandan korkuyorum. Ama, cor mel hepsinden daha açık bir yeşil ben çok sevdim. Tatlı Bambişime de mükemmel yakıştı, yakından görmeliydin. Ben cor melciyim (=
Katılıyorum. Gerçekten siyah saçlı mavi gözlü doğuştan mükemmel güzel kadınlar gibisin Didoş (= Asla kimse anlamaz lens olduğunu.. Hatta bir örnek vermek gerekirse, senin resimlerine baktıkça, Liv Tyler ı görüyor gibi oluyorum.. Göz rengi tam olarak azul onun...
Ne zaman geliyor icemintler? Ben de çok meraktayımmmmm
sevgili BAMBAM bu yorumuna katılıyorum meller bende bal rengi gibi dursun istemiştim ama yemyeşil durdu bende hiç sarılık yok kabında sapsarı duruyor olmasına rağmen, çok koyu gözlerim ondan galiba.. sen ne yaptın cnm döndün mü aldın mı nc mellerini istiyordun takip edemedim ben galiba o kısmı ?!!
ay cnm benm ya solusyondan sonra gene mi batma yapmatuh ya iisalla tabletler ise yarar. ama sanki bence de bi doktora mi gotursen cnm baska bir goz doktoruna goturemezmisin ya da optik gibi bi yere danis istersen. ay bilemedim iisalla duzelir cnm benm :teselli:
burcucum once gozun aydin diyimheheh gule gule kullan cnm mavis boncuk olmussun
acaba eski seri mi bunnar 2014 yazior. bildigim kadari ile 2015ler yeni seri. onda mi sen de daha bi koyu oldu renk die dusunuorm ben de. ama bence cok tatli bi mavi tonu olmus o yuzden sinsin icine mutlulukla kullan, kaydirigubbakcemile2
evet canım eski seri bunlar du bakalım bikaç güne kadar belli olur beğenip beğenmediğim daha anlıyamadım :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?