Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar 2 lensi üstü üste takmamın zararı varmıdırki ama tam istediğim mavi çıktı ortaya ve şuanda gözümde hiç acıtmıyo rahatsız etmiyo çok rahat. cor ice altta charm azul üstte bilmiyorumkismile

canım oksijen geçirgenliği düştüğü için uzun süre takmak zararlıymış ama söylemeden geçemicem harika duruyorrrr :)))) hiç kayma yapmadı mı? ben de denemiştim, numaralı olduğu için kullanamam ama merakımdan denedim. Çok kaydı

canım gerçekte bi ton daha koyu duruyo benim bütün lensli fotolarım, kayma hiç olmadı tam hayalimdeki mavi gerçekte inanılmaz güzel duruyo sanırım biscuitin yeni seri azulları böyle biscuit nerdesiiiiiin :uhm:

Çok çok beğendim ben canım yani zararı olmayacağından emin olsam hep böyle kullan derim.. ama sanırım uzun süre kullanman zararlı olur..

cnm çok tatlı ama çok zararlı Allah korusun gözünü çizerde birdaha hiç kullanamayabilirsin hemde çok kalın olduğu için oksijen de geçirmiycek ve o göz bebeğinin olduğu kısım zarar görebilir ..
lütfen niyet bile etme yani ..
ayrıcada normal halide çok güzel..hemde daha sağlıklı yanee..

canım bu renk enfes gorunuyor . Eger zararı olmıycaksa sureklı bole kullan derım ben...

didemcimm topazio aldım ben renkten de memnunum ama bebek maviyle alakası yok =( ben adorenin yeni serisi çıksa oradan sanırım bi renk beğenicem =)

Tuğba açıkçası benim pek o videodakiler kadar güzel ve doğal olması gibi bir beklentim yok.. İnşallah olur ama pek ihtimal vermiyorum.. videoda simsiyah gözleri nasıl açmış öyle.. harika görünüyor.

Burcu canım harika olmuş bende üstüste takmayı çok önermiyorum ama çok yakından tanıdığım lensleri sürekli üstüste kullananlar var şu ana kadar bir şey olmadı ve artık lensleri tek kat kullanmayı düşünmüyor hiç öyle alıştı çünkü ve cor ıceda her lens için güzel zemin oluşturuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…