Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Burcuuu lenslerinin rengini açıcaksan bile bir süre bekle. Belki gözün alışıcak ve çok seviceksin.. Bambamcım cor mel de çok güzel yaa :))) ben de düşünüyorum 3 4 ay sooraa

kızlar umarm beğenirsiniz albümüme tam yüz fotosuda koydum

Burcu'cum güzel günlerde kullanman dileğiyle, hiç de korktuğumuz gibi değil sendeki duruşu da. Biliyorsun özelden mesajlaşırken de, buradan da bir keç kez oldukça doygun bir mavi olduğu için tedirginliğimi dile getirmiştim; ama gerçekten sendeki duruşunu da beğendim. Tekrar güle güle kullan! a.s.

İçeriğinde sorbitol bulunmayan solüsyonlar koyultmaz lensleri. Bu madde fazla fazla nemlendirip gözde konfor yaratıyor; ama hafif koyulaştırıyor da ne yazık ki. Mesela Renu koyulaştırmaz. Keza burada önceki yıllarda bazı arkadaşlarımız Zeis solüsyonun da açtığını söylemişti; ama onu tecrübe etmedim. Çok bilindik bir solüsyon daha var ama şu an aklıma gelmedi, onu da paylaşırım anımsayınca.

Cnm ben sana demiştim demek istemiyorum; ama demiştim; yerimseniben Sendeki, gerçekten gördüğüm Azul duruşlarının en natureliydi hemen hemen. Garipsemen sadece bu zamana kadar daha nötr valörler kullandığın içindi. Kesinlikle flashlı hali bile sende nefis duruyor. Umarım zamanla daha da seversin:1hug:

çok teşekkür ederim süperstar ama içime tamda sinemedi daha farklı hayal etmiştim neyse berrycimle görüştüğümüzde o da bi yorum yapar gerçekte duruşuyla ilgili çünkü resim birbir hiç bi zaman yansıtmıyo maalesef hele şuanda odamda bakıyorumda lens varmı yokmu belli bile olmuyo :gitme:

Tatlım Quartzo ya da Ice'ların kadar açık durmayacağı aşikardı. Evet kabul koyu; ama kesinlikle renge bağlı bir yapaylık yok! Belki sende de biraz alışma evresi olur. Hatta kendi şişesindeki konsantre solüsyonun yarattığı koyuluğu daha hafif yapılı bir solüsyonda giderebilirsen belki biraz daha açılır. Umarım giderek alışırsın canım.:teselli:

Çok tşk ederim canım yaa giderek daha çok sevicem gibi hissediyorum ben de hihoyyyt
Burcu sen de hemen benim gibi beğenmedim deme ya :S Yarın bir gün ışığında kullan. Gün ışığında okadar açılıyoki renk. kapalı ortamdan çok farklı. inşallah seversin canım ya

rica ederim canim :) evet bana sorarsan quartzo daha dogal

sagol tatlim benim :1hug: evet bende gösterim diyorum artik...bence cizildi ama insallah öyle degildir. Tablet de ise yaramazsa artik yapicak cok bisey yok demektir... neyse bende zaten charm mel almayi düsünüyorum biraz daha beklemeliyim ama :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

ay iisalla cizilmemistir :Saruboceq: charme mel de cok sahane valla sende harika olucak suphesiz. cnm benm belki nclerin sorunu halledilir boshayallersmile:asigim: o zmn baska gri tonlari mi dusunuorsun?

Canım inşallah çizilmemiştir.. ama öyle olduysa bile üzme kendini. Baya bir süre oldu n.c mellerini alalı yine de kullandın.. Bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum Charme mel de harika bir seçim. Benim bir sonraki lensim n.c ya a cor mel olcak zemuszemus

Doğruyu söyledim canım, şımarabilirsin gönlünce bayanssulusmilezemuszemus
Ben cor mel düşünmüyorum bebek çünkü charm mel almış bulundum bir kere. Ama süresi geçince, cor alacağım, en çok cor meli sevdim.

http://i30.tinypic.com/1i0cp4.jpg

kızlar umarm beğenirsiniz albümüme tam yüz fotosuda koydum

Burcucum charm olmasına şaşırdım çünkü nc gibi ince çıkmış haresi ve çoook güzel. Güle güle kullan canım. Açıkcası azul zaten koyu bir mavi ama bazı insanlarda çok yapay duruyor. Sende de çok doğal durmuş.. Azulların yeni üretimleri çok daha gelişmiş ve güzel bir renk bence... Bir de, koyu olmasına rağmen maviş olmuşsun baya baya...

Anneler her zaman hem dürüsttür hem de zevkli opuyorumnanaktan Annen beğendiyse gerçekten yakışmıştır Burcucum hiç takma kafana

Hatırla lütfen süperstar bilmiyorumkismile Ben de açacak bir solüsyon arayışındayım (crystalimin koyuluğundan ötürü). Bu arada crytalimi hala çok seviyorum ama ilk geldiğinde de demiştim ya, denediğim yerdeki crystalden 3 ton daha koyu. Zamanla açılır belki dedim ama açılmadı, Lensin rengi bu.. Solotica herşeyi iyi güzel yaptı da, birtek aynı renk olan tüm lensleri aynı ton yapmayı başaramadı yaaaa opppfff

ceydacım benimki eski seri olduğu için bu kadar koyu; şimdi koyu olmasının avantajlarıda çok hare çok sırıtmıyo çok doğal duruyo ama işte benim beklentilerim daha farklı olduğu için birazda şaşkınlığım o yüzden bilmiyorumkismile

ay iisalla cizilmemistir :Saruboceq: charme mel de cok sahane valla sende harika olucak suphesiz. cnm benm belki nclerin sorunu halledilir boshayallersmile:asigim: o zmn baska gri tonlari mi dusunuorsun?

sagol bambisim benim aklimda aslinda bi charm mel var bi de cor ice... sende gördükten sonra asik oldum ben cor ice a opuyorumnanaktan. Bu arada güzel yorumlarina cok tsk ediyorum canim benim, cok simartiyosun beni bu gidisle tepene cikicam bilmis ol :1hug:

insallah canim.. haklisin aslinda baya bi kullandim..cizilmissede canimiz sag olsun dimi opuyorumnanaktan Sende charm mel dogal ötesi biseydi zaten ama nc mel de harika olur didemcim.

Tşk ederim canım benimm :kedi: aa evet haklısın bu arada zaten mellerin yeni. Benim melin süresi bittiği için benim ilk alacağım solotica n.c mel ya da cor mel. Şu an tam karar veremedim. zaten yakın zamanda almayı düşünmüyorum 3 ay falan beklicem canım :) Yaaa crystal ları neden açmaya çalışıyorsun. Harika görünüyorlar saçınla teninle kaşlarınla gözlerinle harikalar ben bayıldımmm

Pinaxcım bence de cor ice harika bir seçim olur. Gözlerin de açık renk çok çok yakışacağına eminim. :)) Bambiş bence cor ice la çığır açtı boshayallersmile artık bütün açık renk gözlülerin cor ice'ı olmalı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…