- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.697
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #12.261
kızlar umarm beğenirsiniz albümüme tam yüz fotosuda koydum
tşk ederim livesscim. ilk mesajlarımda erkek arkadaşımın çok yapay bulduğunu sibel cana benzettiğini yazmıştımama 3. gün onunda gözü alıştı ama yine de lens olduğu belli bence diyor. ben de 'beni hep kahve-yeşil-gri gözlerle görmeye alıştın. maviyle sana değişik göründüğüm için sana doğal gelmiyor aslında doğal' demeye başladım kaydirigubbakcemile3 neyse bgn dişimdeki bir dolguyu yenilemek için doktora gittim ve sekreteri gözlerimi gerçek sandı hem de gayet ışık alan bir ofiste yakın mesafeden çok sevindim ya artık daha çok seviyorum azullarımı. canım azulda ben olsam charme ve cor tercih ederim. n.c nin pupili geniş ve opaklığı daha az. benim gözlerim orta kahve olduğu için n.c benim göz rengimi kapatamaz. ama göz rengin açıksa senin n.c de güzel olur olumunekankayizsmile
Burcu'cum güzel günlerde kullanman dileğiyle, hiç de korktuğumuz gibi değil sendeki duruşu da. Biliyorsun özelden mesajlaşırken de, buradan da bir keç kez oldukça doygun bir mavi olduğu için tedirginliğimi dile getirmiştim; ama gerçekten sendeki duruşunu da beğendim. Tekrar güle güle kullan! a.s.
İçeriğinde sorbitol bulunmayan solüsyonlar koyultmaz lensleri. Bu madde fazla fazla nemlendirip gözde konfor yaratıyor; ama hafif koyulaştırıyor da ne yazık ki. Mesela Renu koyulaştırmaz. Keza burada önceki yıllarda bazı arkadaşlarımız Zeis solüsyonun da açtığını söylemişti; ama onu tecrübe etmedim. Çok bilindik bir solüsyon daha var ama şu an aklıma gelmedi, onu da paylaşırım anımsayınca.
çok teşekkür ederim süperstar ama içime tamda sinemedi daha farklı hayal etmiştim neyse berrycimle görüştüğümüzde o da bi yorum yapar gerçekte duruşuyla ilgili çünkü resim birbir hiç bi zaman yansıtmıyo maalesef hele şuanda odamda bakıyorumda lens varmı yokmu belli bile olmuyo :gitme:
Cnm ben sana demiştim demek istemiyorum; ama demiştim; yerimseniben Sendeki, gerçekten gördüğüm Azul duruşlarının en natureliydi hemen hemen. Garipsemen sadece bu zamana kadar daha nötr valörler kullandığın içindi. Kesinlikle flashlı hali bile sende nefis duruyor. Umarım zamanla daha da seversin:1hug:
pinaxcım teşekkür ederim canım sanada cevabın için. ya ben şu an elegance kullanıyorum 3 ton yeşil. elegancenin de oldukça yapay olduğu söyleniyo. ama bende çok doğal durdu en yakın arkadaşım bile anlayamadı. tabiki koyu bi yeşil belki de ondandır uzaktan belli olmuyo zıt renklerde makyaj yapınca ancak. saçlarım kumral resimlerde beğendim topazio yu sadece bi arkadaşta çok kötü durmuştu kendide beğenmemişti zaten çok açık bi renk olmuştu. quartzo topazio ya nazaran daha mı doğal neebilmiyorumkismile
ay cnm benm ya solusyondan sonra gene mi batma yapmatuh ya iisalla tabletler ise yarar. ama sanki bence de bi doktora mi gotursen cnm baska bir goz doktoruna goturemezmisin ya da optik gibi bi yere danis istersen. ay bilemedim iisalla duzelir cnm benm :teselli:
kızlarrrrrrrrr merabalar aranıza yeni katıldım:teytey: soloticaya takmış durumdayım resmen kafayı yedim kararsızlıktan :sinifsinif: beyaz tenliyim topazio düşünüyorum ama çok açık durmasından da korkuyorum[/QUOTE
Merhaba menatrib sen mavş sevdalısıyım diyorsun o zaman sana önerim topazio çünkü quartzo gri yeşil bir renk tam mavş değil.Topazionun doğallığı soloticanın diğer renkleriyle kıyaslanıyor başka markalarla değil daha öncede söylemiştim dünyada koyu renk gözü masmavi yaparak hemde doğal durmasını sağlayacak başka hiçbir marka yok.Özellikle eleganceların bşle sende doğal durduğunu düşünüyorsan topazio sende mükemmel durur o zaman.Herkezin lensden beklentisi farklıdır kimisi belirgin mavilerden hoşlanır kimisi çok çok açık mavi yada koyu çok belirgin olmayan mavileri tercih eder onları sever önemli olan kişinin kendi beklentisi opak olmasına ragnmen topazio mavilerin içinde en doğal olanlardan birisi yarı opak bir çok maviden çok daha doğal duruyor çünkü tam mavi yapabiliyor ben mavi göz seven koyu renk gözlülere topazioyu tavsiye ederim:)
sagol tatlim benim :1hug: evet bende gösterim diyorum artik...bence cizildi ama insallah öyle degildir. Tablet de ise yaramazsa artik yapicak cok bisey yok demektir... neyse bende zaten charm mel almayi düsünüyorum biraz daha beklemeliyim ama :ecrin_bebek:
sagol tatlim benim :1hug: evet bende gösterim diyorum artik...bence cizildi ama insallah öyle degildir. Tablet de ise yaramazsa artik yapicak cok bisey yok demektir... neyse bende zaten charm mel almayi düsünüyorum biraz daha beklemeliyim ama :ecrin_bebek:
kızlar grafite kullanan varmı?
Canım charme mellerimi çok sevmiştim. Yani hare hoşuma gitti. ama azul un da haresiz olması hiç garip gelmedi yani haresiz lensleri yadırgayacağımı sanmıyorum. Bunlarında yapısını çok sevdim. Şu an için önceliğim melin açık bir tonu olması. Bunu sağlayacak olan cor melse cor tercih ederim :))
yhaa bebeğim tşk ederim o senin güzel görüşünden. valla acaip şımardım şimdi delikafadulden uçurdun beni Ceydaaa :lepi:
sen cor mel almayı düşünüyor musun bu arada canım?
Didemcim ilk taktığımda beğenmemiştim düş kırıklığı yaşamıştım ne yalan söylüyüm ama rengi koyu olması orta pupilinin geniş olup kendi gözümün kahverengi renginin çıkıp sırıtmasına engel oluyo bu fotodan dahada koyu duruyo gerçekte bu yüzden üzüldüm biraz ben açık olsun isterdim yani öyle bekliyodum. Gözrengim koyu mavi gibi bişey oldu ne biliyim şaşkınım zaman geçsin o zaman sanırım sevip sevmiceğimi anlıcamkaydirigubbakcemile3
PINAXCIM BİSCUIT DİDEM çok teşekkür ederim inşallah daha daha güzelleri sizlerin olurama annem çok beğendi doğal durduğu için onuda söylüyüm
Burcu'cum güzel günlerde kullanman dileğiyle, hiç de korktuğumuz gibi değil sendeki duruşu da. Biliyorsun özelden mesajlaşırken de, buradan da bir keç kez oldukça doygun bir mavi olduğu için tedirginliğimi dile getirmiştim; ama gerçekten sendeki duruşunu da beğendim. Tekrar güle güle kullan! a.s.
İçeriğinde sorbitol bulunmayan solüsyonlar koyultmaz lensleri. Bu madde fazla fazla nemlendirip gözde konfor yaratıyor; ama hafif koyulaştırıyor da ne yazık ki. Mesela Renu koyulaştırmaz. Keza burada önceki yıllarda bazı arkadaşlarımız Zeis solüsyonun da açtığını söylemişti; ama onu tecrübe etmedim. Çok bilindik bir solüsyon daha var ama şu an aklıma gelmedi, onu da paylaşırım anımsayınca.
ay iisalla cizilmemistir :Saruboceq: charme mel de cok sahane valla sende harika olucak suphesiz. cnm benm belki nclerin sorunu halledilir boshayallersmile:asigim: o zmn baska gri tonlari mi dusunuorsun?
Canım inşallah çizilmemiştir.. ama öyle olduysa bile üzme kendini. Baya bir süre oldu n.c mellerini alalı yine de kullandın.. Bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorumCharme mel de harika bir seçim. Benim bir sonraki lensim n.c ya a cor mel olcak zemuszemus
Doğruyu söyledim canım, şımarabilirsin gönlünce bayanssulusmilezemuszemus
Ben cor mel düşünmüyorum bebek çünkü charm mel almış bulundum bir kere. Ama süresi geçince, cor alacağım, en çok cor meli sevdim.
Hatırla lütfen süperstar bilmiyorumkismile Ben de açacak bir solüsyon arayışındayım (crystalimin koyuluğundan ötürü). Bu arada crytalimi hala çok seviyorum ama ilk geldiğinde de demiştim ya, denediğim yerdeki crystalden 3 ton daha koyu. Zamanla açılır belki dedim ama açılmadı, Lensin rengi bu.. Solotica herşeyi iyi güzel yaptı da, birtek aynı renk olan tüm lensleri aynı ton yapmayı başaramadı yaaaa opppfff
sagol bambisimbenim aklimda aslinda bi charm mel var bi de cor ice... sende gördükten sonra asik oldum ben cor ice a opuyorumnanaktan. Bu arada güzel yorumlarina cok tsk ediyorum canim benim, cok simartiyosun beni bu gidisle tepene cikicam bilmis ol :1hug:
kızlar grafite kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?