Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kizlar dün nc mellerimi aosept solüsyonunda 6 saat beklettim ama malesef yanmada batmada gecmedi, gözlerim kipkirmizi oldu yine tabletleri denemedim daha, tek ümidim onlar.

canım ben de dün denedim. ben icemint leri gözüme takamıyordum okadar canım yanıyordu. dün taktım ama az da olsa batma ve hafif bulanıklık vardı. ben de bugün tekrar solüsyona koydum. seni üzmek istemem ama aosept solüsyon tabletlerden daha etkiliymiş sen yine de tabletleri dene canım.. inşallah düzelirler

didemhayırlı olsun canım lenslerin burdan çook güzel görünüyor ne diyosun çevrenden yorumlar nasıl lens falan diye. merak ettim çook cor mu iyi n.c mi azulda sence ne dersin.burcucum gelmedi mi daha lenslerin

ama yaaa hiç kimse yok mu bi an önce kurtulmak isityorum. topazio kullanan arkadaşalr ten rengini nasıl:Saruboceq:

menatrib hoşgeldin a.s. bak solotica lenslerimizle göz makyajlarımız topiğine jodilyn tam da bir topaziolu resim eklemiş. çok beyaz tenli ona çok yakışmış bence. makro çekim fotolarda var ayrıca. onu referans alabilirsin cnm. ama ben şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. topazio esmeralda ve quartzoyu pek doğal bulmuyorum.

Onlari daha denemedim canim bi deniycem daha sonra ama aosept bile ise yaramadiysa muhtemelen cizildi bu lensler!!! Offff ya hep beni mi bulur?! Cok kötü kizardi gözlerim valla Lens derken kendi gözümden olmazsam iyi..

teşekkür ederim canım Şeniz çünkü bugün yarın sipariş vermek istiyorum çok sıkıldım. doğallıkları konusunda bende şüpheliyim ama çocukluğumdan gelen mavi göz sevdasının son bulmasını istiyorum :ecrin_bebek: bu nedenle mavi olmak zorunda kaydirigubbakcemile3 mavide de en başarılı solotica diye duydumm

didemhayırlı olsun canım lenslerin burdan çook güzel görünüyor ne diyosun çevrenden yorumlar nasıl lens falan diye. merak ettim çook cor mu iyi n.c mi azulda sence ne dersin.burcucum gelmedi mi daha lenslerin

tşk ederim livesscim. ilk mesajlarımda erkek arkadaşımın çok yapay bulduğunu sibel cana benzettiğini yazmıştım ama 3. gün onunda gözü alıştı ama yine de lens olduğu belli bence diyor. ben de 'beni hep kahve-yeşil-gri gözlerle görmeye alıştın. maviyle sana değişik göründüğüm için sana doğal gelmiyor aslında doğal' demeye başladım kaydirigubbakcemile3 neyse bgn dişimdeki bir dolguyu yenilemek için doktora gittim ve sekreteri gözlerimi gerçek sandı hem de gayet ışık alan bir ofiste yakın mesafeden çok sevindim ya artık daha çok seviyorum azullarımı. canım azulda ben olsam charme ve cor tercih ederim. n.c nin pupili geniş ve opaklığı daha az. benim gözlerim orta kahve olduğu için n.c benim göz rengimi kapatamaz. ama göz rengin açıksa senin n.c de güzel olur olumunekankayizsmile

Onlari daha denemedim canim bi deniycem daha sonra ama aosept bile ise yaramadiysa muhtemelen cizildi bu lensler!!! Offff ya hep beni mi bulur?! Cok kötü kizardi gözlerim valla Lens derken kendi gözümden olmazsam iyi..

canım tableti dene sonra bir doktora götür baksın bakalım çizik var mı yoksa sadece protein birikintisi mi. benimkine de doktor bir alette baktı ya da makine herneyse bişeyle baktı ve protein tortusu dedi. bilmiyorum geçer mi..

çok çok sevindim azulları beğenmene tatlım.
son foton çok süper görünüyor zaten.

canlarım bide link var orda ona tıklarsanız dev gibi açılıyo burda yer kaplamasın diye öyle eklemedim

charm azul bu pinaxcım evet...

Didemcim ben üsenirim simdi onlari doktora götürmeye! Bizim göz doktoru heyheyli zaten bi güzelde kizar bana orda bu zimbirtilari ne diye takiyosun gözüne diye :)

evet canım bence de mavi de en başarılı solotica sositososito topazio kullananlar seni daha iyi bilgilendirirler :) pinax aldı daha önce mesela ama bronz tenli kendisi. Ceyda aldı ama o da satmayı düşünüyor. Kullanmıyor. Okypetede var. O çok memnun çok seviyor. Paschar aldı beğenmedi sattı. yani beğenenlerin beğenmeyenlere oranı 1/2 sana yardımcı olacaklardır

burcu üsteki linke baktım
şahane diyorum

çok yakışmış bence.sen beğendin mi asıl ?

canım benim charm azullarım seninkinden sanki çok koyu olsada doğallığı tartışılmaz bide pupil boşluğu geniş benim sendeki charm azuldan senden bişey rica edebilirmiyim üretildiği tarih ne yazıyo sendeki kabında atmadıysan bende 2014 yazıyoda neden bu kadar ince bi boyaması var bilmiyorumkismile

pinaxcım ben bunları satın aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…