Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedanaz cnm benm de favorim cor mel oldu valla harika durmus hepsini cok begendim ama cor mel bu aralar istedigim bir lens oldugundan daha da dikkatimi cekti

whiskey cnm senin de crystallerin tonu oturmus harikalar bence sakin atma

ayy bambişim benim çok teşekkürler senin kadar güzel olmasada idare eder işte crstal geldiğinden beri cor meli hiç takmıorum ama hiç satmayı düşünmedim o kadar doğalki hep olsun istiyorum süresi bittiğinde yine aynısını alacağım renklerden biri

yazdım canım :)

sevgili SEDANAZ bayıldım crystal lar süperrrr olmuş en çok onları beğendim mavici olduğumdan heralde :) cor mel de şahane cor ice ı crystal a çok benzettim ben.. hepsi de çok çok yakışmış kendi göz rengin de çok güzel maşallah ve inanki hepsini çok doğal buldum ben..bütün lenslerini güzel günlerde kullanmanı dilerim..

canikomm çokk teşekkür ederim o senin bakışının güzelliği beğenmene çok sevindim evet canım çok dikkatlisin pek farkı olmadı ice.la cristalin bende..cristali çok açtıkları için galiba..

Arzu hanım bana -2.25 miyap yani crystal sipariş verin hereks cok merak ediyor yeni seriyi birde siyaha yakın kahve gözde görsünler :)fikir verir

yeni seri eski seri farkı yok kızlar benim lensler başta yeşilliydi,farklı filan diyodum onlarda şimdi griye döndü,sedanazcığımın fotolarına baktım birebir aynısı şuan,zamanla ton ve renk oturuyor ve fotoğraflar yanıltıcı oluyor tabi aynı makine ile aynı ortamlarda çekilmediği için herhalde,aynı kişinin aynı renk lensle çekilmiş fotoları bile bi fotoğraftan diğerine farklılık gösteriyor dikkatli inceleyin öyle karar verin,crystal kullanan biri olarak bu lensi tanımla derseniz quartzonun haresizi diyebilirim.

Son düzenleme:
bu arada cor ice dan da vazgeçtim topazio istiyorum şimdi,topaziosu olan arkadaşlar foto eklerlerse çok sevinirim yapay filan diyorlar ama bi denemek lazım renk çok hoş geldi bana

burdayım aysbekcim burdayım tamam verelim:)artık herkez bana vetman diğilde arzu diyor bende sahibinden comda dükkanımın adınıda soloticaarzu yaptım kızlar şaşırmayın benim:)

haha arzu abla topazio istiyorum senden,ama duyduğuma göre dahamı kalınmış opak serideki lensler,yani busefer kayma batma vs oluyo arada kaldım ama renk süper canlı,bi denemek istiyorum yaa

burdayım aysbekcim burdayım tamam verelim:)artık herkez bana vetman diğilde arzu diyor bende sahibinden comda dükkanımın adınıda soloticaarzu yaptım kızlar şaşırmayın benim:)

arzu ablaaa çanakkaleyemi taşındın şok oldumm ..ev taşıyorum demiştinde şehirden şehire dememiştin umarım hayırlı olur ablacım

haha arzu abla topazio istiyorum senden,ama duyduğuma göre dahamı kalınmış opak serideki lensler,yani busefer kayma batma vs oluyo arada kaldım ama renk süper canlı,bi denemek istiyorum yaa

cadıcık sen cristal kullanıosun topazio gibi opak lensler kalınmı diosun döwerim haaa şaka şaka bebim benim kızma .. crstalde opak lens 4. o seride bence aynılar incelik olarak ayy çok merak ediyorum senin o muhteşem gözlerine topazio nasıl mikemmel olur

canım aynı topaziolarla crystaller hiç fark yok opak demek boyaması yoğun demek aslında incelik kalınlık farkı yok crystallerin nasılsa topaziolarda öyle canımcım:)

ya topazio quartzo ve esmeralda herkesde aynı sonucu verio diolar gözden göze farklılık göstermiomuşşş bilmiom artık tek korkum kayarmı acaba kız,bende lens çok kayar normalde,valla şaşıbeş olmim sora

merhaba kızlar bende ıcemınt aldım ayyy hıc bekeledcıgım gıbı durmadı bende baslarında nekadar guzel durmustu oysakı ıns satabılırım
vetman cnm yenı serımı boyle oncekı nc meller boyle durmuyordu sankı bende sımdı nc ıcemınt alıyım dıyordum kı nc grafıtte benı cok sasırttı yaa gozlerım sıyaha yakın benım

sevgili boncuk koyu gözlerde grafite çok başarılı,albümde grafiteli resimlerim var..charm serisi benimki ve gözlerim siyah..video da ekledim grafite ile güneş ışığında ,bakıp fikir alabilirsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…