- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.861
SEDANAZ canım yüklemişsin fotolarını yeni gördüm. ben sende cor meli çok beğendim çok doğal durmuş.ama crystal de gayet hoş .ama favorim cor mel :)
sedanaz cnm benm de favorim cor mel oldu valla harika durmus hepsini cok begendim ama cor mel bu aralar istedigim bir lens oldugundan daha da dikkatimi cekti
whiskey cnm senin de crystallerin tonu oturmus harikalar bence sakin atma
yazdım canım :)
sevgili SEDANAZ bayıldım crystal lar süperrrr olmuş en çok onları beğendim mavici olduğumdan heralde :) cor mel de şahane cor ice ı crystal a çok benzettim ben.. hepsi de çok çok yakışmış kendi göz rengin de çok güzel maşallah ve inanki hepsini çok doğal buldum ben..bütün lenslerini güzel günlerde kullanmanı dilerim..
Arzu hanım bana -2.25 miyap yani crystal sipariş verinhereks cok merak ediyor yeni seriyi birde siyaha yakın kahve gözde görsünler :)fikir verir
Arzu Hanım nerelerdesinizz
burdayım aysbekcim burdayım tamam verelim:)artık herkez bana vetman diğilde arzu diyor bende sahibinden comda dükkanımın adınıda soloticaarzu yaptım kızlar şaşırmayın benim:)
burdayım aysbekcim burdayım tamam verelim:)artık herkez bana vetman diğilde arzu diyor bende sahibinden comda dükkanımın adınıda soloticaarzu yaptım kızlar şaşırmayın benim:)
haha arzu abla topazio istiyorum senden,ama duyduğuma göre dahamı kalınmış opak serideki lensler,yani busefer kayma batma vs oluyo arada kaldım ama renk süper canlı,bi denemek istiyorum yaa
haha arzu abla topazio istiyorum senden,ama duyduğuma göre dahamı kalınmış opak serideki lensler,yani busefer kayma batma vs oluyo arada kaldım ama renk süper canlı,bi denemek istiyorum yaa
arzu ablaaa çanakkaleyemi taşındınşok oldumm ..ev taşıyorum demiştinde şehirden şehire dememiştin umarım hayırlı olur ablacım
cadıcık sen cristal kullanıosun topazio gibi opak lensler kalınmı diosun döwerim haaaşaka şaka bebim benim kızma .. crstalde opak lens 4. o seride bence aynılar incelik olarak ayy çok merak ediyorum senin o muhteşem gözlerine topazio nasıl mikemmel olur
sevgili boncuk koyu gözlerde grafite çok başarılı,albümde grafiteli resimlerim var..charm serisi benimki ve gözlerim siyah..video da ekledim grafite ile güneş ışığında ,bakıp fikir alabilirsin ...merhaba kızlar bende ıcemınt aldım ayyy hıc bekeledcıgım gıbı durmadı bende baslarında nekadar guzel durmustu oysakı ıns satabılırım
vetman cnm yenı serımı boyle oncekı nc meller boyle durmuyordu sankı bende sımdı nc ıcemınt alıyım dıyordum kı nc grafıtte benı cok sasırttı yaa gozlerım sıyaha yakın benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?