Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum...kahverengi gözleri kendi renginden alakasız olacak derecede açık renk isteyip de aynı zamanda doğal olmasını beklemek, olmayacak duaya amin demek gibi birşey..
lens ne kadar doğal dokulu bir marka olursa olsun mutlaka ki pupil boşluğundaki renk farkıyla kendini ele veriyor...açık renk gözlerden hoşlanmama rağmen ben de açık renk göz sevdasından vazgeçtim...ilk aldığımda lenslerimin koyuluğundan şikayet ediyordum ancak şimdi düşünüyorum da...koyu mavi değil de açık mavi olsalardı aynen dediğin gibi ortadan kızıl kahve göz sırıtacaktı...gözle r 2 renkli görünecekti...koyu renkte o kadar sırıtmıyor..varmış öyle olmasında da bir hikmet...aynen dediğin gibi kızıl kahve gözlerin durumu zor..doğal göz renginden fazla uzak olmayan renkler almakta fayda var..ben şahsen cor ice ı bal rengi göz üzerindeki duruşunu bile beğenmiyorum..yabancı bi kızın resmi konmuştu buraya açık gri lens arasından ortası sarı sarı sırıtmış..quartzolardaki bombeli görünüm oluşmuş...bal rengi gözler de tamamen şanslı değil aslında...işin sırrı gerçek rengin açıklık koyuluk değerinden çok sapmamak...kahve göze koyu mavi koyu yeşil olabilir ama ice tarzı lensler olmaz bence..

Son düzenleme:
bende solotica yeşil lens var yıllık
acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm
almak isteyen olursa 75 tl :)

acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm

merhaba malibu,
solotica yeşil derken bir başlıkta solotica gold serisii diye bahsedilen lensler vardı, o solotica mı? yoksa bildiğimiz orjinal solotica mı? eğer öyle ise mel mi quartzo mu charme mı, nc mi, cor mu ? bilgi verebilir misin?

bana hediye geldiğinden pek bilmyrm ama üstünde yazanları yazaym :)

solotica
color lens/uv block
üsütnde de
rx
bc
dia
lot
exp
fln yazıo :)

tşk ederim canım foruma üye olurken anneme üye adım ne olsun diye sormuştum o da öyle diyince yazıverdim daha doğrusu yazamadım

mel lenslerimi seviyorum ama sevgilimle aynı iş yerinde olduğum için hergün görüyorum asla taktırmaz.malesef kullanamıcam

acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm

bu lens 3 aylık gold serisidir yıllık olduğunu size kim söyledi sahibinden.com'dada bu lensi yıllık diye satmaya kalkışan birileri var ona msj attım siteye şikayet ettim ama bi türlü ilanı kaldırılmadı lütfen insanları kandırmayın sağlığıyla oynamayın yıllıkmı aylıkmı olduğunu bilmiyosanız okumunaz vardır herhalde şişenin üstündeki ismini nete yazın öğrenin

acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm

bu lens 3 aylık gold serisidir yıllık olduğunu size kim söyledi sahibinden.com'dada bu lensi yıllık diye satmaya kalkışan birileri var ona msj attım siteye şikayet ettim ama bi türlü ilanı kaldırılmadı lütfen insanları kandırmayın sağlığıyla oynamayın yıllıkmı aylıkmı olduğunu bilmiyosanız okumunaz vardır herhalde şişenin üstündeki ismini nete yazın öğrenin

Sedanın gözleride çok koyu değil ve onda çok güzel oldu crystaller son çıkan crystallerden onukisi ilk başda dediğim gibi daha yeşilimsiydi crystaller gitgide maviye döndürdüler ilk önceleri mele bezyordu crystaller şimdi ıce a yaklaştırdılar boyamasını zaten crystallde ıcemintte mel ile ıce arasında renkler gri ağırlıkdalar..

morrisoncum verdede özellikle charm verdeyi çok seviyorum en koyu gözleri bile böyle yosun yeşili doğal gözler gibi yapabiliyor içinde çizgi çubuk damar vesaire olmadan çok tatlı bir renkk:)

Rica ederim Burcucum senin kısmetinmiş o meller yurtiçi kargonun azizliğine uğradık ama olsun değmiş güle güle kullan tatlımmmm:)

charm ocre geçen sene

charm ocre yeni seri:)

sevgili bery geçen seneki ocrelerle bu sene son seri ocreler ocrelerde büyük değişim var:)

Son düzenleme:
benim de aklıma crystali düşürdünüz arkadaşlar..
hepiniz güle güle kullanın

crystal kullananlara bi sorum olacak...crystaller son seride mavileşmişler anladığım kadarıyla..
peki açıklık koyuluk olarak tam olarak nasıl bir renk ? diğer mavilerle karşılaştırılırsa hangisinin ayarında açıyor ? açıklık derecesi azula mı yakın grafiteye mi ?yada hangisinden daha açık hangisinden daha koyu ?
azuldan daha açıksa ciddi olarak crystali düşünebilirim çünkü cor serisine çok benziyor..:44::44:
diğer mavilere göre crystali bir karşılaştırma yapabilecek olan var mı ?

Son düzenleme:

soruma cevap verebilecek kimse yokmu ?:44:

neyse anlaşıldı burada boşa vakit kaybediyorum...
hepinize lenslerinizle mutlu günler...kendim alır öğrenirim...
yardımlarınız için sağolun

foto çekilmiş bin tane var burcu ama kablo yok onu ben arzu ablaya gönderdim o yükledi sağolsun

kızlar aranızda fresh care lens solüsyonu kullanan oldumu bilmiyorum ama benım crystalleri mutasyona ugrattı.lensleri 1 hafta hiç kullanmadım solüsyonda duruyodu dün taktım yemyeşil crystaller beyaz gibi gri olmuş nası şaşırdım

canım ne demek aşkolsun yaa geç yazdım biraz evet ama yorum yapılmicak gibi değil gerçekten çok çok yakıştırdım ben ten rengine de o tek göz resimdeki :) ayrıca mavimsi olmuş bayağı belirttiğin gibi bence de çıkarma böyle güzel dursa ben de çıkarmazdım hayatım :)
brownii canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için beğenmene çok sevindim daha eklicem inşaallah foto

arzu ablacım bugün online olduğunda bana yazarmısın sana foto göndercem yine hem kendi gözümü hemde taze çekilmiş cristal fotoları

özdenim ne güzel işte tam senlik olmuş şimdi cristaller satma diyorum sna dinlemiosun ki cadıı bu arada benimde solüsyonum bitmek üzere nerden aldın acaba ondanmı alsam heryerde varmıdırki :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…