- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.821
Konuyla alakasız olacak ama bugün bir kız arkadaşımla sohbet ediyordum, kızın gözleri bal rengi ve gri lens takıyor. Işığın direkt vurduğu ve bütün kusurların ortaya çıktığı bir pencere önündeydik ve lensten anlamayan biri olsam kızın gözleri gerçekten gri zannederdim... Solotica değildi gözündeki lens nedir dedim sofistik filan mı (hani olsa olsa sofistik olur bu kadar doğal soloticadan başka diye düşündüm) Elegance demez miO damar damar elegance'lar kızın gözlerinde o kada doğal duruyordu ki anlatamam. Yanımızda başka kişiler de vardı onlar da bilmesek anlamayız dediler. Ki o arkadaşımın solotica kullanması halinde yakalayacağı doğallığı ve güzelliği tahmin edebiliyorum. O lensi ben taksam gözlerim kızıl kahve tonunda olduğu için o ışıkta berbat bir görüntü oluşurdu Yani başkalarında gördüğünüz lensleri aramayın bence. Herkese yakışan lens farklı. Herkes kendi göz rengi tonuna göre lens tercih ederse doğallık oluşuyor. Yani benim gibi kızıl kahve gözlere en doğal ocre mesela. Eğer gün ışığında kullanılacaksa doğallık önemli kim ne derse desin. Hem kopkoyu gözlerim masmavi olsun hem de çok doğal olsun diye birşey olmuyor malesef ben onu anladım. Şu da bir gerçek ki açık kahve bal rengi ve iri gözler ne taksa yakışıyor... Onlar koyu gözlülerden çok daha şanslı lens konusunda.
bende solotica yeşil lens var yıllık
acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm
almak isteyen olursa 75 tl :)
sevgili JENNIFER ben en son temmuzda denemiştim bayağı zaman geçti ama yeni grafiteydi benim denediğimde şimdiki alanlarda da görüntüler aynı benim de gözlerim koyu kahve oldukça mavi ve açıyor göz rengini ben çok çok beğenmiştim..
sevgili ANNESİNİN BİRTANESİ :) nikine bayıldım :)) çok yakışmış bence charm meller bence de erkek arkadaşın kıskanmıştır ondan taktırmıyordur :))
sevgili BERRY ben de şaşırdım hiç böyle yeşillikle ocre resmi görmedim :) bence de serisinden dolayıdır ocre kabında oldukça turuncu duruyor resimlerde..senin denediğin ocre de kabında turuncu muydu
acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm
acılmamıs kutusunda
hediye geldi
satmayı düşünyrmm
Sedanaz ben yorum yapamadım nolur biraz daha foto çekermisin bikaç foto görmeden yorum yapamıyorum kusuruma bakma lütfenyanlız çok merak ediyorum acaba bu yeni seri lensler benim gözlerde nolur Vetman oralardaysan sence yeni seri bende nasıl olur ?
morrisoncum verdede özellikle charm verdeyi çok seviyorum en koyu gözleri bile böyle yosun yeşili doğal gözler gibi yapabiliyor içinde çizgi çubuk damar vesaire olmadan çok tatlı bir renkk:)Ben Vetman'ın koyduğu yeni seri verde fotoğraflarını çok beğendim. Normalde Verde'yi beğenmezdim ama sanki daha doğallaştırmışlar tam yeşil olmuş. Yeşil sevenler verde'yi düşünebilir artık, sanki eskisi gibi cart bir renk değil. İce'ın piyasadan çekilmesine de çok üzüldüm. Bir sonraki lensim cor ice olur diye düşünüyordum. İce'ı kaldırıp yerine ne koyacaklar merak ettim doğrusu çünkü özellikle cor ice en çok tercih edilen renklerden biri. Geriye açık renk olarak tercih edilebilecek cristal kalıyor yarı opak seriden bir tek ama o da n.c serisi olduğu için sadece göz çapı büyük olanlara hitap edecek. Her dakika renklerin opaklığıyla oynamalarından da ayrıca şikayetçiyim. Her alana farklı lens geliyor resmen. Benim grafiteler gün ışığında bile kopkoyu fotoğraflarda belli olmuyor bile. Başka alan arkadaşlara çok daha opak boyamalar denk geldi mesela. Bununla ilgili olarak Solotica firmasına şikayet yazmak isterim nereye yazmam gerekir bilen varsa söyleyebilir mi?
kızlar bakınız solotica mellerle nasıl oynamış. Bunlar vetmancım ve benim üstün çabalarımız sonucunda elimize geçirebildiğimiz son kullanma tarihi 02/2015 olan serideki cor meller.
flashlı
flashsız
Bunlarda bende hiç belli olmayan şu yeni seri son kullanma tarihi 09/2015 olan cor meller.
flashlı:
flashsız:
Her iki lenstede ışık , ortam ve makine aynıdır.bambamcım cor meller değişmemiş demiştim ama bunlar nc mellerim kadar açıklar. NC mellerimin skt 04/2015 ti. O iki seri süper seri zaten. Soloticanın bir titreyip kendine gelmesi renkleri yeniden açması gerek bence.
Vetmancım sana özel bir teşekkür borçluyum. Ellerine sağlık canım.
benim de aklıma crystali düşürdünüz arkadaşlar..
hepiniz güle güle kullanın
crystal kullananlara bi sorum olacak...crystaller son seride mavileşmişler anladığım kadarıyla..
peki açıklık koyuluk olarak tam olarak nasıl bir renk ? diğer mavilerle karşılaştırılırsa hangisinin ayarında açıyor ? açıklık derecesi azula mı yakın grafiteye mi ?yada hangisinden daha açık hangisinden daha koyu ?
azuldan daha açıksa ciddi olarak crystali düşünebilirim çünkü cor serisine çok benziyor..:44::44:
diğer mavilere göre crystali bir karşılaştırma yapabilecek olan var mı ?
Sedanaz ben yorum yapamadım nolur biraz daha foto çekermisin bikaç foto görmeden yorum yapamıyorum kusuruma bakma lütfenyanlız çok merak ediyorum acaba bu yeni seri lensler benim gözlerde nolur Vetman oralardaysan sence yeni seri bende nasıl olur ?
Sedanın gözleride çok koyu değil ve onda çok güzel oldu crystaller son çıkan crystallerden onukisi ilk başda dediğim gibi daha yeşilimsiydi crystaller gitgide maviye döndürdüler ilk önceleri mele bezyordu crystaller şimdi ıce a yaklaştırdılar boyamasını zaten crystallde ıcemintte mel ile ıce arasında renkler gri ağırlıkdalar..
kızlar aranızda fresh care lens solüsyonu kullanan oldumu bilmiyorum ama benım crystalleri mutasyona ugrattı.lensleri 1 hafta hiç kullanmadım solüsyonda duruyodu dün taktım yemyeşil crystaller beyaz gibi gri olmuş nası şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?