- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.841
soruma cevap verebilecek kimse yokmu ?:44:
çok doğru canım.. Ben mavi istiyorum genel olarak ama biraz yeşillikde rahatsız etmez beni.. Aslında benim en büyük korkum 8.7 olması.. 8.6 ya çok mu büyük durur diye korkuyorum akannehir
kızlar aranızda fresh care lens solüsyonu kullanan oldumu bilmiyorum ama benım crystalleri mutasyona ugrattı.lensleri 1 hafta hiç kullanmadım solüsyonda duruyodu dün taktım yemyeşil crystaller beyaz gibi gri olmuş nası şaşırdım
sevgili whiskey nereden aldığını ve tam adını yazar msın o solüsyonun görünce hemen atladım yalnız =)) açıyor yani rengini diyorsun bir de rahatlık açısından iyi bir solüsyon mu canım ?çölde su bulmuş gibi sevindim =)
brownicim ben bi rahatsızlık hissetmiyorum gayet rahat bi solüsyon ama dediğim gibi çok fazla lens kullanmıyorum,uzun süreli kullanımlarda sorun yaratırmı bilemem. Fresh care adı,mavi beyaz bi şişe,resmen açtı rengi işte sizde görüyosunuz farkı ben mi yanılıyorum acaba yaa ay delircem eskiden yeşil göz kalemimi kullanıyodum güzel uyum sağlıyodu şimdi lacivertimi sürcem artık
=)) canım çok sağol hemen bakıcam bu solüsyone souflonu bir türlü bulamadım da..ben de senin gibi çok sık lens kullanmıyorum canım aynen bakiym inşallah bulurum bunu..crystallar ztn açık renkti aslında ama kabnda yeşildi şmdi beyaz olmuş diyorsan bence vardır kesin bir açma durumu.. bu koyduğun fotodan başka var mıydı cnm kaçırdım ben onu da koyarsan aslında anlayabiliriz renk farkını ama cidden bayağı açık ve grimsi duruyor..
böyleydi önceden hemde güneşte cnm,başka neden olabilirki solüsyondan heralde :26:
canım çok fazla da açılmamış aslında ama biraz daha grimsi olmuş sanki çok ayırt edemedim ben açıkçası ama kabındaki duruşu farklı diyorsun o zaman kesin vardır yani bi açılma.. bir de gözlerin açık renk sanırım bence crystal sende acaip doğal durmuş çok çok beğendim ben cidden çok doğal durmuş
Eki Görüntüle 116974
böyleydi önceden hemde güneşte cnm,başka neden olabilirki solüsyondan heralde :26:
soruma cevap verebilecek kimse yokmu ?:44:
sedanaz cnm benm de favorim cor mel oldu valla harika durmus hepsini cok begendim ama cor mel bu aralar istedigim bir lens oldugundan daha da dikkatimi cekti
whiskey cnm senin de crystallerin tonu oturmus harikalar bence sakin atma
gözüm açık kahve bal gibi... gerçekten çok güzel bir renk . yeni serilere bayıldım. ve asla şaşı ifade yok... tam bir maviyeşil arası bir renk... aqua yani.
100 mesaja ulaşınca koyarım çekip...
sedanaz icelı resimlerini koyarmısın lutfen profılınde 1tanecık war hiçbişi anlamadım walla:=//
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?