Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

soruma cevap verebilecek kimse yokmu ?:44:

güneş niye bu kadar kızdın kuzum bak kimse girmemişki cevap yazsınlar yoksa niye yazmayalım canım benim cristaller çok değiştiği için ve kendi gözün sanırım benden koyu bilemiorum sende hangi ton olur bende masmavi oldu..en iyi arzu abla bilir o da girince cvp verir canım merak etme

sevgili whiskey nereden aldığını ve tam adını yazar msın o solüsyonun görünce hemen atladım yalnız =)) açıyor yani rengini diyorsun bir de rahatlık açısından iyi bir solüsyon mu canım ? çölde su bulmuş gibi sevindim =)

cnm ben okadar çok solüsyon kullandım ki en rahatsızı renu idi,ama bu fresh care solüsyonu ben optikten aldım. 60 ml ufacık bişi ben hergün lens kullanmadığım için bana 60 ml solüsyonlar yetiyor 1 sene valla,şimdilik alim dedim biterse büyük alırım filan diye düşündüm,optikçiden 5 TL ye aldım ne bileyim 1 haftadır kullanmadım renk farkına bak odada akşam çektim bu fotoyu.bide gündüz görsen bildiğin mavi ya yeşillikten eser kalmamış,zaten kabında dururkende belli önceden su yeşiliydi,şimdi beyaz duruyo kapta çok şaşırdım :26:

brownicim ben bi rahatsızlık hissetmiyorum gayet rahat bi solüsyon ama dediğim gibi çok fazla lens kullanmıyorum,uzun süreli kullanımlarda sorun yaratırmı bilemem. Fresh care adı,mavi beyaz bi şişe,resmen açtı rengi işte sizde görüyosunuz farkı ben mi yanılıyorum acaba yaa ay delircem eskiden yeşil göz kalemimi kullanıyodum güzel uyum sağlıyodu şimdi lacivertimi sürcem artık

=)) canım çok sağol hemen bakıcam bu solüsyone souflonu bir türlü bulamadım da..ben de senin gibi çok sık lens kullanmıyorum canım aynen bakiym inşallah bulurum bunu..crystallar ztn açık renkti aslında ama kabnda yeşildi şmdi beyaz olmuş diyorsan bence vardır kesin bir açma durumu.. bu koyduğun fotodan başka var mıydı cnm kaçırdım ben onu da koyarsan aslında anlayabiliriz renk farkını ama cidden bayağı açık ve grimsi duruyor..

böyleydi önceden hemde güneşte cnm,başka neden olabilirki solüsyondan heralde :26:

böyleydi önceden hemde güneşte cnm,başka neden olabilirki solüsyondan heralde :26:

canım çok fazla da açılmamış aslında ama biraz daha grimsi olmuş sanki çok ayırt edemedim ben açıkçası ama kabındaki duruşu farklı diyorsun o zaman kesin vardır yani bi açılma.. bir de gözlerin açık renk sanırım bence crystal sende acaip doğal durmuş çok çok beğendim ben cidden çok doğal durmuş

saol cnm,yani açılmış dediğim mavimsi oldu,yemyeşildi öncesinde,şimdi yeşilden eser kalmadı,kabında dururkende boyaması beyaz görünüyo yeşilli değil,zaten takınca farkettim ala ala bu mavileşmiş dedim neyse makyajdandır filan dedim ciddiye almadım bugün iyice emin oldum

Kızlar iki hafta önce Mel hidrocharmelerim geldi :))

Yardımlarınız için teşekkür ederim, yok böyle doğallık ve rahatlık :)) Daha okyanusumsu bir renk arıyorum şimdi. İstediğim rengi bulursam burada paylaşacağım :)

soruma cevap verebilecek kimse yokmu ?:44:

Güneş canım ben cristal kullanmadım ama grafite var bende. Charm grafite ile karşılaştırmam gerekirse kapta duruşları açısından konuşuyorum boyamaları çok farklı. Cristalin kapta duruşunun fotoğraflarını görmüştüm daha ziyade beyaz noktacıklardan oluşuyordu, grafite ise dumanlı bir mavi tonundaki noktacıklardan oluşuyor. Bana kalırsa her şekilde grafiteden daha fazla açar gözünü. Sende azul vardı yanılmıyorsam ve onun da kapta duruşunu görmüştüm. Kapta duruşu ile gözünde duruşu arasında renk açısından çok bir fark görememiştim. Oldukça canlı bir renk azul, cristal bence o kadar canlı değil daha soluk fakat gözü daha çok açan bir renk. Yani sonuç olarak azul daha çok renklendirir cristal daha çok açar gibi geliyor bana...

SEDANAZ canım yüklemişsin fotolarını yeni gördüm. ben sende cor meli çok beğendim çok doğal durmuş.ama crystal de gayet hoş .ama favorim cor mel :)

sedanaz cnm benm de favorim cor mel oldu valla harika durmus hepsini cok begendim ama cor mel bu aralar istedigim bir lens oldugundan daha da dikkatimi cekti

whiskey cnm senin de crystallerin tonu oturmus harikalar bence sakin atma

merhaba sevgılı olvıdo. bu yorumların sayesınde bende bır kac gune kadar alıyorum topazıoyu. aramıza hosgeldın bu arada :86: :87: :97:

sedanaz icelı resimlerini koyarmısın lutfen profılınde 1tanecık war hiçbişi anlamadım walla:=//

canım sana dediğim gibi cuma günü geldi lensler bende 1 saat falan taktım 2 foto çektim sadece :) ben lensleri kendi suyundan çıktıktan sonra bikaç gün bekletmeyi seviyorum rengi oturuo sanki :) çekicem merak etme çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…