Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili boncuk koyu gözlerde grafite çok başarılı,albümde grafiteli resimlerim var..charm serisi benimki ve gözlerim siyah..video da ekledim grafite ile güneş ışığında ,bakıp fikir alabilirsin ...

tsk ederım cnm gordum gercekten cok yakısmıs gule gule kullan
vetmanın nc grafıtesınde kaldı aklım acaba gunes ısıksız normal flassız cekımde nasıl vetman rıca etsem koyabılırmısın

canım grafiteler böyle yani güneşde maviama tabi odada gece falan çok belli olmayan renkler bunlar grafite olsun mel olsun yarı opak seri bu renkler daha be3lirgin renkler dersen o zaman önwerimtam opaklar oluyor

aşığım grafiteye,benim videodaki gibi burda ,gözlerimiz koyu ikimizinde vetman,benziyor,fotodan kaynaklı belki nc turkuaz a kaymış hafif,yoksa öylemi ? benimkiler direk mavi,turkuazlık yok..çok güzel ama yaa.

verde marinedede öyledir msesela cor ve charm verde marine daha keskindir n.c marine daha açık mavidir cor ve charmın daha opak n.c nin biraz daha az olmasından kaynaklanıyor bu sendekiler charm grafite daha mavidir doğru boyaması daha yoğun çünkü:)

delii ya bak işte şaşıbeşmiş hıhh cristalde nc serisi o kaymıosa topazioda kaymaz kuzum.ben o herkeste aynı oluo opaklar konusuna hiç katılmıorum ya siyah gözdeki topazio ile ela gözdeki aynımı bence alakası yok o kadar video izledim quartzolar bile kişiden kişiye çok farketmiş tabi bu benim fikrim

ya bu arada maybelline falsies reklamındaki hatunun göz rengi ne öle ya bitiorum whiskey o hatunun stand üstündeki fotosuna bak topazio ile aynı

kızlar bence çok açık bal rengi veya ela renkli gözlüler VERDEyi bir denesinler gerçekten açık renk gözlerde şahane bir yeşil oluyor çok doğal ve güzel.. verde marine değil VERDE :)

iyi günler arkaslar heryere bakıorum bi türlü anlayamadım bu solotica lenslerin türkiyede satışı yokmuş solotica gold die bi marka varmış buda orjinal değilmiş sizler nasıl alıyorsunuz bende almak istiyorum okyanus mavisi die bi renk soloticada ne olarak geçiyor bilmiorum ama yardımcı olursanız sevinirim

skın o solotica gold denilen lenslere aldanma canım. gerçek soloticalar Brazilya dan getirtiliyor. ben ve burdaki pekçok kişivetman nickli Arzu hanımdan satın alıyoruz. istersen sahibinden de satış yapıyor. bir de yabancı siteler var. ordan da alan arkadaşlar var. ama 1 ay gibi bi bekleme süresi oluyor.

kızlar yardım edin bana :18: gözlerim koyu kahve ama öyle siyaha kaçan bi koyu değil. orta kahve diyelim. verde marine istiyorum ama kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. cor verde marine ile nc verde marine arasında kaldım. kullananlar memnun mu? maviyle yeşil arası bi renk olması beni cevbediyor.

cor verdemarine benim albümümde var hiç mavi durmadı bende bi bak istersen

ya bu arada maybelline falsies reklamındaki hatunun göz rengi ne öle ya bitiorum whiskey o hatunun stand üstündeki fotosuna bak topazio ile aynı

ayy dur şimdi beni gazlama sende,taktım zaten topazioya durup durup lens aliom çeyiz düzcem sözde nişanlım mahvetcek beni

bende bu renge bittim yaa buda topazioya bensio

Nasıl böyle bir iddia ortaya atabiliyorsunuz sizi anlamak inanın çok zor.Siz iyice bir okuyun sobotica mı SOLOTİCA mı yazıyor iyice bir bakın sonra yorum yapın.Bilip bilmeden yersiz konuşmanın bir anlamı yok.Satılan o sizin sobotica diye iddia ettiğiniz lens Solotica Gold serisi dir.Ve Taklit veya emitasyon değildir.Gold serisi kısa süre kullanım için dizayn edilmiş olup,farklı renk seçenekleri eklenmiştir.
Artık Solotica Türkiye de yok diye bir şeyde kalmayacak.Diğer solotica serisinide en kısa zamanda sitemizde legal olarak satışa koyacağız.Üstelik neredeyse şu anda illegal yolla satılan fiyatların yarısına....

SOLOTİCA GOLD SERİSİNDEN SONRA,SOLOTİCA LENSLER RESMİ OLARAK LEGAL YOLLARDAN SİTEMİZDEN SATILMAYA BAŞLANACAKTIR.BİLGİLERİNİZE SUNARIM.

Lens,Renkli Lens,Lens Fiyatları,Kontakt Lens|OnlineLens Satıs Merkeziniz Msn:destek@lenscim.net | Lens Kullanımı, Numaralı Lens, Şeffaf Lens, Toric Lens, Lens Solüsyonu canlı-online destek için Msn:destek@lenscim.net

destek@lenscim.net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…