- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.881
ayy arzu abla taşınmışken keşke izmire gelseydin yaa
sevgili boncuk koyu gözlerde grafite çok başarılı,albümde grafiteli resimlerim var..charm serisi benimki ve gözlerim siyah..video da ekledim grafite ile güneş ışığında ,bakıp fikir alabilirsin ...
merhaba kızlar bende ıcemınt aldım ayyy hıc bekeledcıgım gıbı durmadı bende baslarında nekadar guzel durmustu oysakı ıns satabılırım
vetman cnm yenı serımı boyle oncekı nc meller boyle durmuyordu sankı bende sımdı nc ıcemınt alıyım dıyordum kı nc grafıtte benı cok sasırttı yaa gozlerım sıyaha yakın benım
aşığım grafiteye,benim videodaki gibi burda ,gözlerimiz koyu ikimizinde vetman,benziyor,fotodan kaynaklı belki nc turkuaz a kaymış hafif,yoksa öylemi ? benimkiler direk mavi,turkuazlık yok..çok güzel ama yaa.
whıskeycim izmire geliyorum ben arada haberleşelim:)
ya topazio quartzo ve esmeralda herkesde aynı sonucu verio diolar gözden göze farklılık göstermiomuşşş bilmiom artıktek korkum kayarmı acaba kız,bende lens çok kayar normalde,valla şaşıbeş olmim sora
iyi günler arkaslar heryere bakıorum bi türlü anlayamadım bu solotica lenslerin türkiyede satışı yokmuş solotica gold die bi marka varmış buda orjinal değilmiş sizler nasıl alıyorsunuz bende almak istiyorum okyanus mavisi die bi renk soloticada ne olarak geçiyor bilmiorum ama yardımcı olursanız sevinirim
kızlar yardım edin bana :18: gözlerim koyu kahve ama öyle siyaha kaçan bi koyu değil. orta kahve diyelim. verde marine istiyorum ama kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. cor verde marine ile nc verde marine arasında kaldım. kullananlar memnun mu? maviyle yeşil arası bi renk olması beni cevbediyor.
whıskeycim izmire geliyorum ben arada haberleşelim:)
cor verdemarine benim albümümde var hiç mavi durmadı bende bi bak istersen
cor verdemarine benim albümümde var hiç mavi durmadı bende bi bak istersen
ya bu arada maybelline falsies reklamındaki hatunun göz rengi ne öle ya bitiorumwhiskey o hatunun stand üstündeki fotosuna bak topazio ile aynı
biliyorum çok soru soruyorum ama pupil boşluğu çok rahatsız ediyor mu? yoksa soft bi geçiş mi var?
kızlar şok şok şok sonunda buda oldu soloticanın taklitini çıkarmışlar :))
googlaya solotica yazınca lenscim net diye bir er var solotica olduğunu iddia ettiği bir lensler gösteriyor yakından fotoğrafını tıklayınca sobotica diye el yazısıyla yazmışlar ama solotica gibi görünüyor uzak doğulu bir kız var afiş resminde solotica çok tutulduğu için sanıyorum uzak doğuda taklitini çıkardılar solotica diye satmaya çalışıyorlar aman dikkat onlar solotica değil soboticcaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?