Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

[video=youtube;6uWQP5G9zBw]http://www.youtube.com/watch?v=6uWQP5G9zBw&playnext=1&list=PLDE4D85729E3C8FFA&index=6[/video] CANIM YA Bİ VİDEO DAHA BULDUM BU COR AZUL DEĞİL DEMİ BEN ANLAMIYORUM DA BUNLARIN CORUNU morunu bu çok çirkin hiç beğenmedim ben de kendi göz rengimi daha farklı açılardan çekilmiş resimlerini koyayım bibakıver canımcım ya

Son düzenleme:

sende iddialı seviosun ve yakışıoda her yüz kaldırmıo iddialı lensi ama sana çok yakışıo kendi tabanın koyuysa çok cırt renkler seçmemeni tavsiye ederim lens olduğunu ele vermicek yumuşak geçişli bi ton alman lazım canım nacizane fikrim tabi

gerçekten masmaviymiş.teşekkürler canım ben kendi göz rengimi yakında çekeyim bi inceliyim bari :) yani açık olunca daha mı güzel duruyor senin kendi göz rengin de kızıllık var mı sanki benimkinde var gibi:26:

canım bu nc serisi azul.. ortasından kendi göz rengi rahatsız edici biçimde görünüyor..corla alaksı yok...takan kızın gözleri de sarısı çok yoğun bir ela..

birşey değil canım :) benim gözümde sarılık da var kızıllık da var...sarı-kızıl karışık yani...
mesela mel tarzı sarı bir lens takdığımda ortası lensten daha kızıl görünüyor...ama kenarları sarı...ama tam olarak sadece sarı var yada sadece kızıl var diyemiyorum...bulursam kendi gözümü yakından ekliyim :)

canım biraz benzettim göz renklerimizi.. ben de de kızıllıklar var ..sarı yok gibi.. baya bi inceledim gözlerimi eminim sarı yok :)
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

bu arada lens suyumu değiştirdim opte free aldım quartzonun rengi daha belirginleşti gibi sarılıklar da belirginleşti sanki ama belirginleşti eminim çünkü eskiden sarıları yoktu ,bakın bunları bugün çektim çok bariz yeşil oldu bu sarılarla sanki

evet canım gözrenklerimizde çok farklılık yok gibi..hatta sende de sarılıklar gördüm kenarlarda :)
quartzoların rengi çok güzel yeşil olmuş bu arada güle güle kullan
soloticada mavi duran renkler azul, grafite ve bazı kişilerde de crystal...bir de 3 lü opaklarda da topazio var...azul tek renk düz mavi...grafite yağmur dolu gri-mavi bulutların renginde..taban koyulaştıkça mavi duruş artıyor ancak koyu mavi...topazio da mavi ağırlıklı ama gözbebeği çevresinde sarı boyama var..grafite daha doğal ..azul en iddialı mavi..topazio ise opak mavi..seçenekleri toparlamak için yazdım :)

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim evet ihtiyacım olan cevap tam olarak buydu :)topazio için herkes bombe sıkıntısından bahsetmiş onu baştan eledim bile...grafite için çok doğal demişsin keşke bi görebilseydim bi gözde grafite bi gözde azul :) ama grilik varsa direk onu da elerim gibi geliyor.son seçenek azul ,azul da doğaldır ama grafite kadar değilmidir acaba...sanırım lensin yapısı olarak değil de renk tonu olarak doğallıktan bahsettin demi canım...çok merak ediyorum corlar bende nasıl durur cor azul bana yakışırmı sence gözlerim iri ama renkli kısmı ufak yani kayma felan yaparmı sence korkuyorum yahu

evet canım topazioyu eleyelim bence de :)
azullar canlı ve iddialı renktir yani ben burdayım der..nazarboncuğu gibi..ve insanlar lens mi değilmi die sorabilirler..azul takıyorsan bu ihtimalin de olabileceğini gözönünde bulundurmalısın :) topazioya yakın bir renk...
grafiteler dumanlı mavidir..ama azuldan daha doğal göründüğü için genelde grafiteyi tercih ediyor arkadaşlar...grafite göz rengini açmak amaçlı..azul ise renklendirmek yoğun renk vermek amaçlı yapılmış...grafitenin kapta duruşu mavimsi koyu gri...grilik var yani evet...azul ise masmavi...
keşke 2 rengi de kullanıyor olsaydım da gösterebilseydim :) ama sen grafite kullanan birisiyle benim resmimi yanyana koy öyle bak istersen :) yada sana grafite videosu bulayım :)
bence cor serisi sana yakışır canım..benim gözlerim de iri..yandan taşma felan yapmadı :)
bence en güzel ve en doğal seri cor serisi zaten. :) charm ve nc azul cor azul kadar güzel ve mavi değil onlar lacivert..

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim gerçekten yüreğimi okumuş gibi büyün kafamdaki sorulara cevam veriyorsun.o zaman ben grafiteye yöneleyim onun adı tam olarak hidrocor grafite demi canım başka bi çeşidi de yok,corun çeşitleri var charm ve nc diye ama onlar da lacivert diye eliyorum zaten hidrocor azul çok canlı ve herkesin lensmi diye sorcağı bir renkse onu da eliyorum ama ben biraz internetten bakayım resimlere senin dediğin gibi yanyana koyarak video varmı bildiğin youtube dan baktım bir video buldum hep ıce var orda da. grafiteye yöneliyorum canım en önemlisi doğallık çünkü grilik ön planda değil sanırım

önemli değil canım :)
lacivert duruyo dediklerin nc azul ile charm azul...azulun en açık renk duranı cor azul olanı..
grafitenin de en güzel ve doğal olanı hidrocor grafite evet :)
azulu bana lensmi diye soran çıkmadı ancak birebir konuşmalarda gözlerini gözlerime çok dikkatlice dikip inceliyorlar...rahatsız olmuyorum değil....belki de sormaya çekiniyorlardır ve kendileri lens olduğunu yakalamaya çalışıyorlardır..büyük ihtimal öyle...çünkü gerçekten gözalıcı ve insanın gözünün takıldığı bir renk...sen istersen önce grafite al..eğer canlılığından tatmin olmazsan azul denersin..zaten geriye başka da bir seçenek kalmıyor :)
grafite videosu ekliyorum..grafite ile azul arasında çok fark var :)

[video=youtube;_lLvK4-o0m0]http://www.youtube.com/watch?v=_lLvK4-o0m0[/video]

ay canım doğru söylüyosun hidrocor grafite resmen kendi göz rengi gibi durmuş çok beğendim ne maymun iştahlıyım ayol :) bunun da kaptaki duruşu mavi sanırım..o zaman bu maaşta bölük porçük oldu desene :) ama bu son bu son allahım sen affet beni :) herşey vatan için safak 59 malum :) o zamana kadar lensler gelir hatta hatalı bile olsa düzelmesi için zaman bol bol var :) çok teşekkür ederim canım çok sağol :)

birşey değil canım :)
sen içinde başka renk olmasın sırf mavi olsun dedin diye azul demiştim..bilseydim ilk grafite önerirdim :)
grafitenin kapta duruşu koyu gri canım..duman rengi füme rengi gibi..
gözün kahveliğine göre gözde mavileşiyor :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sanırım liv tyler de hidrocor azul kullanıyor...zira lenslerimin duruşunu zaman zaman liv tylerin göz rengine benzetmiyor değildim...şimdi netten resimlerine baktım ve ne buldum...gözlerine dikkatlice bakın :)
özellike ilk 2 resimde hidrocorun damarlarını görüyorum...

Son düzenleme:

bunu gördüğüme çok sevindim bende cor grafite resmleri görmek istiyordum charm la cor arasında kalmıştım ancak charm gördümki çok açmıyor bende corda karar kıldım şimdi bunu görüncede çok sevindim en yakın zamanda cor grafite siparişi vericem bakaım bende nasıl durucak

Son düzenleme:
arkadaşlar bende charm ocrelerimi satmaya karar verdim,grafitelerden kendimi alamadığım için,ocrelerime sıra gelmiyor,alalı 1 ay olmadı ve 3-4 kez çok kısa süreli kullanabildim..

ilgilenenler özelden ulaşabilirler..
numarasızdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…