- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.961
kızlar cristallerimi satıorum 1 aylık yeni seri ve mavi..albümde fotoları var ilgilenenler özelden mesaj atabilir..
Arkadaşlar sanırım liv tyler de hidrocor azul kullanıyor...zira lenslerimin duruşunu zaman zaman liv tylerin göz rengine benzetmiyor değildim...şimdi netten resimlerine baktım ve ne buldum...gözlerine dikkatlice bakın :)
özellike ilk 2 resimde hidrocorun damarlarını görüyorum...
canım biraz benzettim göz renklerimizi.. ben de de kızıllıklar var ..sarı yok gibi.. baya bi inceledim gözlerimi eminim sarı yok :) bu arada lens suyumu değiştirdim opte free aldım quartzonun rengi daha belirginleşti gibi sarılıklar da belirginleşti sanki ama belirginleşti eminim çünkü eskiden sarıları yoktu ,bakın bunları bugün çektim çok bariz yeşil oldu bu sarılarla sanki
reyrey en sonki fotografta kahküllü fotografın
orda sac rengin tarzın sana en yakısanı bence
tam takip edemedim suan da da hatırlamıyorum ordaki topazio ise tekrar topazio al derim
canımcığım delirdin mi şaşırdın mı o güzelim crystallarını nasıl satarsın şahane olmuştu sana yaa hayır satma sakın neden satıyorsun alışamadın mı çok yakışmıştı halbukiiii
sevgili GÜNEŞ daha da zoom yaparak bakmalısın çünkü %100 orjinal liv tyler ın gözleri :)) bir kaç resmini daha incele bence onun gözleri kendisinin çünkü.. bir de buraya koyduğun ilk 2resimde photoshopla oynanmış çok belli ama son resimdeki doğal hali de azula benzemiyor zaten, gözlerinde ton farkı var ve daha aqua bir renk..ah aahh benim de keşke böyle maviş olsaydı gözlerim daha ne isterdim):
sevgili ECZREYREY sana quartzo mellerden 10kat daha fazla yakışmış bence çok samimi söylüyorum bunu.. tenine güzel bebeksi yüzüne çok gitmiş quartzonun rengi bence iyice sıkılana kadar kullan cidden çok güzel durdu sende quartzolar..ayrıca köfte dudaklarına da bayıldım çok kıskandım
bayılıyorum bu cor azullara....sana da çoooook yakışıyor canım karşıdan belli olmadıktan sonra lens takmanın anlamı ne zaten, değil mi?
hatıch sedefboyun v.marınelerı wardı onun albumune bak istersen yardımcı oluur belki...
ilk resimde dikkat edilirse liv tylerin gözbebeği çevresi daha açık tonda..mavi değil yeşil..ondan sonra mavi çizgiler başlıyor...yeşil kısım lensin pupil boşluğuna denk geliyor...
10 senelik lens kullanıcısı olarak photoshop ile lensin ayrımının farkına varabilecek düzeyde olduğumu düşünüyorum...azulun gözde duruşu da zaten photoshop ile canlandırılmış mavi göz gibi duruyor bunu da ekleyim (zaten herkes biliyor bunu)
ünlüleri sürekli yakından inceleyen birisi olarak hiçbirisinin kamera karşısına lenssiz çıkmadığını da söyleyebilirim...buradaki duruşu tabi ki kahve göz üzerinde olandan farklı olacaktır..
son resim benzemiyor konusuna da katılmıyorum..dün koyduğum yeni azul resimlerimde turkuaz ton olduğunu buraya katılan arkadaşlardan birisi de doğruladı zaten..geçmiş sayfalara bakarsan görürsün...
yeşil göz üzerine mavi lens takan tonlarca yabancı ünlü var ama farkında değilsiniz kendi gözü zannediyorsunuz...kendi lensimin dokusunu görüyorum ben resme baktığımda...siz sadece azulu şöyle bir denemişsiniz..takıp çıkarmışsınız o kadar..ben ise kaç aydır kullanıyorum....kendi gözü renkli olan insan lens takmaz gibi bir düşünceniz varsa bunu da aşın lütfen...buraya başka bir renkli gözlü ünlünün renkli lensini daha koyardım ama konunun uzamasını istemiyorum....bu konuda daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum..siz ünlüleri kusursuz olarak görmeye devam edin...
:)))) hay allah diyorum şu cevabıma başlarken önce.. bence birbirimize hitaplarımız daha olumlu yönde olmalı bu sitede..bir fikre katılmayabilirsiniz tabiki ama benim aşmam gereken bir problem varsa bunu söyleyecek kişi siz değilsiniz..10senelik lens kullanıcısı olabilirsiniz ama bu üstün photoshop teknolojilerinden süper anladığınız anlamına mı geliyor ?
ünlüleri kusursuz olarak gördüğümü de nereden çıkardınız bunu da anlayamadım ? kendi gözü renkli olan lens takmaz gibi bir düşüncemi de yazmadım burada bunu da nereden çıkardınız acaba ? bu konuda tartışan da sizsiniz.. burada da liv tyler ın göz renginden bahsediyoruz zaten onun dışında bir ünlünün resmini koymanız konumuza açıklık getirmeyecek çünkü burda konuştuğumuz ünlülerin renkli gözlerine lens takması değildi konuyu bayağı bir çarpıtıp kendiniz tartışmışsınız..
cevabın için teşekkür ederim sevgili brownii...sana uzunca yazdım (ve belki senin de dediğin gibi bazı yerler esas konudan saptı gibi gözüktü) ben konuyu her açıdan değerlendirmek amacıyla onları yazdım ve renkler ve imaj konusunda üstünkörü atıp tutmadığımı ve bu konuları ciddi bir şekilde inceleyen birisi olduğumu ifade etmek için yazdım...tabi ki yanıldığım noktalar vardır her söylediğim doğrudur diye bir iddiam yok...ama 2 günlük bir lens kullanıcı olmadığımı da tekrar hatırlatmak isterim... başka konularda da sanki benim yanlışlarımı ararmışcasına bir tavır takındığınızı sezdim..çünkü yazdıklarım içinde doğruladığınız herhangi bir düşüncemi göremedim...onun yerine hep yanlışlarıma odaklanarak yazıyorsunuz...ve itiraf ediyim ki sizden bana karşı bir yorum gelicek diye de konulara yazmaya çekinir oldum...açıkcası kendimi denetim altında hissetmeye başladım...inşallah yanılıyorumdur...
diğer konuda grafite hakkındaki ufak yanlışımı düzelttiniz buna teşekkür ederim..bu düşünceleri aşın demek belki benim haddim olmayabilir özür diliyorum..orada size yönelik değil genel konuşmak istedim çünkü ünlülerin lens takıp takmadığı konusu ezelden beri tartışılan bir konu ve daha önce de böyle bir olay geçti başımdan... o yüzden araya onu da eklemek istedim...o söylediklerimin direkt sizinle ilgisi yoktur..
ancak azulu bizzat kullanan birisi olarak ben hala o resimlerin photoshop değil lens olduğunu düşünüyorum ve kim ne derse desin bu düşüncem değişmeyecek....ben burada sadece azul kullanıcısı olarak konuşuyorum...umarım sadece o rengi denemiş birisi olarak, kullanan kişiden daha iyi tanıyacağınızı düşünmüyorsunuzdur..
sevgili GÜNEŞ HANIM sizin hatalarınızı bulmak gibi kaygım merak etmeyin lütfen.. bir daha da zaten yazdıklarınıza asla yorum yapmayacağım bu size son cevabım bu konuşma da bitsin burada siz de cevap verin veya vermeyin.
benim amacım bu sitedeki yanlışları düzeltmek değil yararlı paylaşımlara ortak olabilmek hep beraber güzel bir şekilde tartışıp paylaşmak ama bu konuyu tartışmaya siz çevirdiniz takındığınız tavırla.. çekinmenizi gerektiricek bir üslubum olduğunu görmüyorum ünlülerin gözlerindeki lensler konusunda bu kadar hassas olduğunuzu bilseydim yorum yapmazdım zaten okur geçerdim.. ben de zaten 2günlük lens kullanıcısı değilim hiç merak etmeyin, azulu denedim evet gayet de iyi biliyorum yapısını ve nasıl durduğunu eleştirebilecek kadar tanıdım o lensi, size bir şey ispatlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum sizden iyi bilip bilmediğim konusunu ortaya atan sürekli sizsiniz zaten..ben kendi fikrimi söylerken siz sürekli ben kullanıyorum biliyorum diyensiniz..ayrıca bu algı meselesidir kimi 1kere taktığı lensi hemen anlar kavrar öğrenir kimi bir süre taktıktan sonra lensin yapısını fark eder anlayabilir dikkatli olmakla ilgili bir şey bu, lensi uzun süre kullanmakla ilgili değil.. size iyi günler dilerim..
güneşcim ben video'yu kaçırdım tüh yaben aslında tam yüz nasıl göründüğünü çok merak ediyorum keşke Ankarada cor azul kullanan olsaydı ben charm azulu biliyorum o bana çok koyu gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?