Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili GÜNEŞ :)) cvp yazmayacaktım ama cvp veriyorum beni o insanlardan sanmayın lütfen..grafite ve liv tyler konularında olumsuz bir şey söylemedimki ben size sadece kendi görüşlerimi söyledim sizin fikrinize katılmadığımı söyledim fikre katılmamak zaten bu sitede hep olumsuz eleştiri olarak algılanıyor nedense yani biri benim lenslerimi beğenmese dürüst bir eleştiri olduğu için sevinirim açıkçası gerçeği görmem açısından tabi bu örneğin bizim konumuzla alakası yok ben sitenin geneli için söyledm bunu yanlış anlaşılmasında hemen :)) neyse barışalım küslük olmasın güzel lensler paylaşalım hep beraber bir gün en doğalını el birliği ile bulacağımıza inanıyorum :) bir sürü yabancı lens forumuna üye oldum valla binlerce resim gördüm belki ama en doğal en güzel mavi budur diyebilceğim eski seri elegance lar var onlar cidden çok iyi durasoft diye bir marka var çok başarılı buldum paris hilton da durasoft kullanıyormuş onu öğrendim mesela ama bence kişinin göz yapısı boyutu ve rengiyle o kadar alakalı ki herkes de farklı duruyor bir de şu acuvue 2 colors lensleri çok emrak ediyorum bu sitede hiç kimse paylaşmadı hatta türkiyede satan bir yer bile göremedim internetten..

Brownicim bu durasoftları bende çok merak ediyorum ama yapısı kalın değilmi onların ya benmi yanlış hatırlıyorum acaba bide pupilidemi genişti sanki :26:

geçen gün de başka bir arkadaş ismini büyük harflerle yazdım diye alındı yanlış anladı ilk kez biri böyle bir düşünceye parmak basmış oldu :)) sanırım benim üzerimde kara bulutlar geziyor bu ara :))))

tekrar yazma nezaketi gösterdiğin için teşekkür ederim :) ve söylediklerim seni incittiyse özür dilerim :26: bütün bunlar yanlış bir zamanla hatasından (belki de ters bir günde) olmaktan ileri geldi..sen dahil olmak üzere herkesden özür dilerim bu tatsız olay için :)
acuvuenin safir mavilerini görmüştüm ben..iğrenç bir lacivertti...yabancı bir forumda var...

Son düzenleme:
Brownicim bu durasoftları bende çok merak ediyorum ama yapısı kalın değilmi onların ya benmi yanlış hatırlıyorum acaba bide pupilidemi genişti sanki :26:

canım yapısı kalın mı bilemiyorum ama resimlerde gördüğüm çok doğal duruyor damarsız ve güzel bir lens pupil boşluğu da aşırı gneiş değil ama mesela toric olanının pupili daha dar ve yapısı daha doğal geldi bana normal grisi freshlook haresiz griye benziyo neredeyse garip bi lens anlamadım ben bunlar toric aqua ve toric emerald green durasoft 3 colors ama 3renkli bir geçiş de göremedim

Son düzenleme:
deminki mesaja olmadı bu da durasoft 3 colors ama toric lens bu da diğeri gibi aqua rengiymiş ama diğer misty grey filan hiç güzel değil dediğim gibi bana freshlook haresiz grileri anımsattı bu lens leri toric kullanmayanlar da toric alabiliyor mu acaba toricler böyleyse güzel bence bu aqua

canım toric yanlış bilmiyorsam astigmatlı gözlere filan oluyor yani bozuk gözler için sanırım ama doğru olmayabilir bir bilen cvp verse daha iyi olur bu soruya :)) evet parisin bu rengi çok güzel gözüküyor durasoft un mavisini görmedim ben ama durasoft un yapısına pek benzetmedim bunu çerçevesi lacivert gibi sanki güzelmiş bu

bir de bu toriclerin pupil boşluğu daha dar normal durasoft lara göre resimlerden gördüğüm kadarıyla..

sevgili GÜNEŞ evet o safir maviyi ben de gördüm aynı forumdan bahsediyoruz sanırım zaten :)) gerçekten fazla bir mavi çok kötü..

Güneşcim güle güle kullan azullarını tekrar =)) Fotoğraflarda biraz daha az doğal görünüyorlardı açıkçası ama videoda çok daha pastel ve doğal görünüyorlar. Fotoğraf her zaman gerçeği yansıtamıyor sanırım. Bir de fotoğraflarda sabit baktığımız için belki daha az doğal duruyor da olabilir. Ben azula hiç yanaşmayan ve hiç beğenmeyen bir kullanıcı olarak sende duruşunu beğendim. Canlı renklerden hoşlanan ve taşıyabilen kişiler için ideal bence. Verde marine'den daha doğal geldi bana mesela ama onun da videosunu izlemek lazım tabi tam bir karşılaştırma yapabilmek için. Turkuaz gibi değil de tam bir mavi gibi geldi bana bu azullar yanılıyor muyum? Makyaj yapmayı sever misin bilmiyorum ama ben makyajın lense çok yakıştığını düşünüyorum ve kendim lens taktığımda renklerini ön plana çıkarmak için mutlaka makyaj yapıyorum. Azulu görür görmez de aklıma ilk makyaj geldi, gerçi azul zaten görünen bir renk ama uygun renklerde göz kalemi,rimel ve eyeliner ile daha da muhteşem olur sanki

teşekkür ederim canım :) yüklerken sorun yaşadım ama şu an çıkıyor sanırım :)
verde marine yaygın bir renk o yüzden videosunu bulmak daha kolay olcaktır :)
hafif turkuaza da kaçıyor bazen saf mavi olmasına rağmen...evet makyajı severim tabi ki :)
en doğal haliyle olsun istedim...evet canım pembe farla da güzel oluyor :)

yine silinmiş galiba tekrar yüklüyorum :)
[video=dailymotion;xgamtl]http://www.dailymotion.com/video/xgamtl_azul_lifestyle[/video]

Son düzenleme:
Aysbek topazio ya da azul olabilir iddalı renklerden hoşlanıyorsan. Daha soft olsun diyorsan grafite olabilir. Griye bakan mavi istersen ice, yeşilli bir mavi istersen de Verde Marine olabilir.

güneşcim muhteşem görünüyo ya yanlız sana sormak istediğim bikaç bişey var azullar gerçekte bu videodaki tonuyla birebirmi veya dahamı açık ya da dahamı koyu bide sana sormak istiyorum bunu bide zahmet olmassa müsait bi zamanında kabında görebilirmiyim lensleri benim önceki charm azullarımla renk tonunu karşılaştırabilme açısından...

Bu arada bende verde marine var göz rengim orta kahve mavilik hiç yok verde marine tonunda

Son düzenleme:

ben de verde marinne almak isityorum. daha doğrusu mavili yeşilli diye istiyorum ama sende de vetmanda da yeşil durmuş, kafam karıştı :44:bazı fotolarda da bariz mavili yeşilliduruyor. offf ya denemeden lens almak ne kadar zor

teşekkür ederim canım..gerçekte de videodan çok bir farkı yok gibi...ama videodaki hali pencere önü günışığı hali..yani olabilecek en açık ve en pastel hali...kendisi aslında çok açık bir renk değil..ve hiçbir şekilde grilik içermiyor..beyaz boyama oranı ice ve grafiteye göre çok az...yani ice veya crystal kadar açmıyor...orta mavi ve koyu mavi arasında gidip geliyor..pencere önüne gelirsen böyle açık maviye meylediyor...sauflon kullanıyorum onun da payı vardır..sauflon renkleri soldurup pastelleştiriyor..
bazen de kapalı ortamda koyu turkuaz renk alıyor...freshlook turkuaz benzeri renk oluyor...kapalı ortamda bu kadar soft bir renk değil videodaki gibi...sonuçta farkedilir ve canlı bir mavi..fakat doğal değil iddialı renk...corların dokusu doğal olduğu için dokudan ötürü doğal gözüküyor yani..renginden dolayı lens olduğunun anlaşılma ihtimali çok yüksek bazen ben taktığımda mavisinin gözümde bağırdığı zamanlar da oluyor...ama genel olarak memnunum..benim isteğim her şartta canlı görünmesiydi ve bu renk bunu başarıyor...sana kap duruşunu da koyayım bi dakka :)

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…