- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.981
kusura bakmayın ama sabah kalktığımda birden fazla konuda birden yazdığım mesajlara tamamen olumsuz yorumlar yaptığınızı görünce ister istemez böyle düşündüm..yada bana öyle gözüktü bilmiyorum çünkü diğer kullanıcılara yaptığınız yorumları da görüyorum burada...
olumsuz yorumlarınız belki üstüste bana denk geldiği için böyle bir durum ortaya çıkmıştır..ünlülerin lensleriyle ilgili konuda hassaslığım yok öyle bir sonuç çıkmasın.sizi çok iyi tanımadığım için sizi de önceki tartıştığım kişilerle benzer görüşte olduğunuzu zannettim ama değilmişsiniz...ben öyle bir genel kanı olduğunu düşünüyordum...ayrıca azul renginin de kullanmayan kişilerce yanlış tanıtıldığını ve çarpıtıldığını düşünüyorum belki bu konunun üzerinde durma sebebim bu olabilir...o yüzden bu rengi kullandığımı üzerine basa basa söylüyorum..siz lensi tanımışsınız..ama tanımayanlar var...azul hiç de öyle kötülenecek bir renk değil liv tyler gözüne uzak düşen bir renk de değil...ve canlı mavi düşünenlere solotica dokusunun da üstünlüğüyle beraber bir kullanıcı olarak tavsiye ediyorum...azul videosu eklemiştim ancak dakika geçmeden internete yayıldığı için silmek zorunda kaldım...beğenilmiş olmalı ki başka yerlere de yayılmış...
canım istersen 10 dakikalığına falan ekleyim tekrar senin için :)
sevgili GÜNEŞ :)) cvp yazmayacaktım ama cvp veriyorum beni o insanlardan sanmayın lütfen..grafite ve liv tyler konularında olumsuz bir şey söylemedimki ben size sadece kendi görüşlerimi söyledim sizin fikrinize katılmadığımı söyledim fikre katılmamak zaten bu sitede hep olumsuz eleştiri olarak algılanıyor nedense yani biri benim lenslerimi beğenmese dürüst bir eleştiri olduğu için sevinirim açıkçası gerçeği görmem açısından tabi bu örneğin bizim konumuzla alakası yok ben sitenin geneli için söyledm bunu yanlış anlaşılmasında hemen :)) neyse barışalım küslük olmasın güzel lensler paylaşalım hep beraber bir gün en doğalını el birliği ile bulacağımıza inanıyorum :) bir sürü yabancı lens forumuna üye oldum valla binlerce resim gördüm belki ama en doğal en güzel mavi budur diyebilceğim eski seri elegance lar var onlar cidden çok iyi durasoft diye bir marka var çok başarılı buldum paris hilton da durasoft kullanıyormuş onu öğrendim mesela ama bence kişinin göz yapısı boyutu ve rengiyle o kadar alakalı ki herkes de farklı duruyor bir de şu acuvue 2 colors lensleri çok emrak ediyorum bu sitede hiç kimse paylaşmadı hatta türkiyede satan bir yer bile göremedim internetten..
bu arada bütün arkadaşlardan özür diliyorum böyle bir tartışma yaşandığı için..
belli ki birbirimizi tamamen yanlış anlama sonucu meydana geldi..bi daha böyle şeyler yaşanmaması dileğiyle...
çok sevinirim eğer senin için zor olmucaksaa
sevgili GÜNEŞ :)) cvp yazmayacaktım ama cvp veriyorum beni o insanlardan sanmayın lütfen..grafite ve liv tyler konularında olumsuz bir şey söylemedimki ben size sadece kendi görüşlerimi söyledim sizin fikrinize katılmadığımı söyledim fikre katılmamak zaten bu sitede hep olumsuz eleştiri olarak algılanıyor nedense yani biri benim lenslerimi beğenmese dürüst bir eleştiri olduğu için sevinirim açıkçası gerçeği görmem açısından tabi bu örneğin bizim konumuzla alakası yok ben sitenin geneli için söyledm bunu yanlış anlaşılmasında hemen :)) neyse barışalım küslük olmasın güzel lensler paylaşalım hep beraber bir gün en doğalını el birliği ile bulacağımıza inanıyorum :) bir sürü yabancı lens forumuna üye oldum valla binlerce resim gördüm belki ama en doğal en güzel mavi budur diyebilceğim eski seri elegance lar var onlar cidden çok iyi durasoft diye bir marka var çok başarılı buldum paris hilton da durasoft kullanıyormuş onu öğrendim mesela ama bence kişinin göz yapısı boyutu ve rengiyle o kadar alakalı ki herkes de farklı duruyor bir de şu acuvue 2 colors lensleri çok emrak ediyorum bu sitede hiç kimse paylaşmadı hatta türkiyede satan bir yer bile göremedim internetten..
Brownicim bu durasoftları bende çok merak ediyorum ama yapısı kalın değilmi onların ya benmi yanlış hatırlıyorum acaba bide pupilidemi genişti sanki :26:
Güneşcim video'da yayınlama sürüyo yazıyo ama ilerlemiyo hiç
Browni torin ne oluyo acababak burda parisin gözleri ne guzel çıkmış ya bu lensler çok yakışmış
http://theblemish.com/images/2007/01/paris-hilton-style.jpg için Google Görsel Sonuçları
Güneşcim video'da yayınlama sürüyo yazıyo ama ilerlemiyo hiç
Browni torin ne oluyo acababak burda parisin gözleri ne guzel çıkmış ya bu lensler çok yakışmış
http://theblemish.com/images/2007/01/paris-hilton-style.jpg için Google Görsel Sonuçları
,tekrar ekliyim o zaman beklersen :)
şimdi çıkması lazım :)
[video=dailymotion;xgam9r]http://www.dailymotion.com/video/xgam9r_mov01039[/video]
Güneşcim güle güle kullan azullarını tekrar =)) Fotoğraflarda biraz daha az doğal görünüyorlardı açıkçası ama videoda çok daha pastel ve doğal görünüyorlar. Fotoğraf her zaman gerçeği yansıtamıyor sanırım. Bir de fotoğraflarda sabit baktığımız için belki daha az doğal duruyor da olabilir. Ben azula hiç yanaşmayan ve hiç beğenmeyen bir kullanıcı olarak sende duruşunu beğendim. Canlı renklerden hoşlanan ve taşıyabilen kişiler için ideal bence. Verde marine'den daha doğal geldi bana mesela ama onun da videosunu izlemek lazım tabi tam bir karşılaştırma yapabilmek için. Turkuaz gibi değil de tam bir mavi gibi geldi bana bu azullar yanılıyor muyum? Makyaj yapmayı sever misin bilmiyorum ama ben makyajın lense çok yakıştığını düşünüyorum ve kendim lens taktığımda renklerini ön plana çıkarmak için mutlaka makyaj yapıyorum. Azulu görür görmez de aklıma ilk makyaj geldi, gerçi azul zaten görünen bir renk ama uygun renklerde göz kalemi,rimel ve eyeliner ile daha da muhteşem olur sanki
güneşcim muhteşem görünüyo ya yanlız sana sormak istediğim bikaç bişey var azullar gerçekte bu videodaki tonuyla birebirmi veya dahamı açık ya da dahamı koyu bide sana sormak istiyorum bunu bide zahmet olmassa müsait bi zamanında kabında görebilirmiyim lensleri benim önceki charm azullarımla renk tonunu karşılaştırabilme açısından...
Bu arada bende verde marine var göz rengim orta kahve mavilik hiç yok verde marine tonunda
güneşcim muhteşem görünüyo ya yanlız sana sormak istediğim bikaç bişey var azullar gerçekte bu videodaki tonuyla birebirmi veya dahamı açık ya da dahamı koyu bide sana sormak istiyorum bunu bide zahmet olmassa müsait bi zamanında kabında görebilirmiyim lensleri benim önceki charm azullarımla renk tonunu karşılaştırabilme açısından...
Bu arada bende verde marine var göz rengim orta kahve mavilik hiç yok verde marine tonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?