- 24 Mayıs 2010
- 413
- 3
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #15.921
canım tabiki topazio daha güzel bir renk ama cor azul daha doğal geldi bana
Açık renk gözlerde kesinllikle daha iyi sonuc veriyor koyu gözlerde evet dediğiniz gibi turkuaza kaçtığı için ben pek beğenmedm :) birde pek doğal durmuyor gibi :)
kızlar cristallerimi satıorum 1 aylık yeni seri ve mavi..albümde fotoları var ilgilenenler özelden mesaj atabilir..
topazio da alsam mı acaba ?
topazio mu daha güzel yoksa azul mu ? :44::44:
cristal gri yeşil bir renk değil miöyle hatırlıyorum am yanlış hatrlıyo olabilirim ben miyopum 1,75 senin muhtemelen numarasızdır sanıyorum :26:
ay canım çok hoş duruyor uzaktan çekilmiş bir resmin var mı acaba bu şekilde çok net algılayamıyorum rica etsem koyabilirmisin canım birde bişey sormak istiyorum ortadan kahverengilik çıkıyormu yani gözünün asıl rengi günlük hayatta belli oluyor mu azullar çok güzel hare olmadığı için daha çok beğendim sanırım düz mavi daha doğal
Bundan daha güzel ve doğalını bulan kaçırmasın hemen alsın derimSana çoooooooook yakışıyor canım Senin sayende lens listemde cor azul da var Maviş maviş ortalığı yakıyosundur walla
kızlar sizce quartzomu daha koyu yoksa cristalmi ??
Quartzo kullanmış biri olarak nacizane fikrim, 3lü opak seride pörtlek bakma olasılığı %99henüz 1 kişide doğal durduğunu gördüm o kişide-kusuruma bakma canım nickini hatırlamıyorum-biraz önce soloticadan mavi lens almak isteyen arkadaşımızdı. ona çoooooook yakışmış quartzo bu 3lü opak seri uzaktan muhteşem ama biraz yaklaştın mı bittin inan bana canım cor azul gayet hoş ve doğal duruyor sende
kızlar sizce quartzomu daha koyu yoksa cristalmi ??
bence quartzo daha koyu resimlerime bakabilirsin
Tatlım quartzo sana cristalden koyu olabilir.
baktım canım ben sana çok yakıştırıorum quartzoları bana göre melden daha güzeller sende :)
[video=youtube;WIdzSn8fjfU]http://www.youtube.com/watch?v=WIdzSn8fjfU[/video] bende böyle durur mu acaba hidrocor azul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?