Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım tabiki topazio daha güzel bir renk ama cor azul daha doğal geldi bana

sağol canım haklısın :) belki topazio da kaynaşma sorunu yaşayabilirim dimi ? gözlerim çok koyu değil..topazionun ortasında sarı boyama var..bende mavi değil de yeşil durma ihtimali yüksek gibi :26: azullar bile tek renkken bazen turkuaza meylediyor...en iyisi çok bi bol param olursa denerim belki :)

Açık renk gözlerde kesinllikle daha iyi sonuc veriyor koyu gözlerde evet dediğiniz gibi turkuaza kaçtığı için ben pek beğenmedm :) birde pek doğal durmuyor gibi :)

ay canım çok hoş duruyor uzaktan çekilmiş bir resmin var mı acaba bu şekilde çok net algılayamıyorum rica etsem koyabilirmisin canım birde bişey sormak istiyorum ortadan kahverengilik çıkıyormu yani gözünün asıl rengi günlük hayatta belli oluyor mu azullar çok güzel hare olmadığı için daha çok beğendim sanırım düz mavi daha doğal

topazio da alsam mı acaba ?
topazio mu daha güzel yoksa azul mu ? :44::44:

Quartzo kullanmış biri olarak nacizane fikrim, 3lü opak seride pörtlek bakma olasılığı %99 henüz 1 kişide doğal durduğunu gördüm o kişide-kusuruma bakma canım nickini hatırlamıyorum-biraz önce soloticadan mavi lens almak isteyen arkadaşımızdı. ona çoooooook yakışmış quartzo bu 3lü opak seri uzaktan muhteşem ama biraz yaklaştın mı bittin inan bana canım cor azul gayet hoş ve doğal duruyor sende

cristal gri yeşil bir renk değil mi öyle hatırlıyorum am yanlış hatrlıyo olabilirim ben miyopum 1,75 senin muhtemelen numarasızdır sanıyorum :26:

en son cristal alan benim reyhancım ve albüme baktıysan benimki mavi eskiler gri-yeşil doğru ama yeniler mavi-gri tabanlada alakalı tabi benim gözlerim çok koyu değil

teşekkür ederim canım :) maalesef elimde şu an uzaktan çekilmiş bir resim yok..ama şöyle söyleyim çok açık bir mavi değil..yani ice yada crystal kadar açık değil.. resimlerdeki görünümü pencere önündeyken veya dışarıdayken bu kadar açılıyor.. karşıdan ışık alırsa böyle duruyor...kapalı ortamda koyu mavi-turkuaz karışımı...ama kesinlikle lacivert olacak kadar koyulaşmıyor..
çok uzaklardan kendini belli eden bir renk değil ama karşıdan ışık aldığı takdirde 2 metre öteden bile maviliği kendini gösteriyor...yakın mesafede ise derhal dikkat çekiyor..
pupil boşluğu beni rahatsız etmiyor...koyu kahve ve siyah gözlerde sorun yaratabilir ama orta kahvede yaratmıyor..kapalı mekanda gözbebeği büyükken hele resmen kendi gözün gibi...çünkü rengi çok açık bir renk değil...tabiki meldeki doğallık yok ne de olsa mavi lens...biraz da olsa ortadan kahvesi görünüyor..görünmüyor desem yalan olur..ama çirkin bir şekilde renk geçişi yok bence..bu konuda dürüst olayım...azul resimlerine tekrar bakarsan zaten aradan benim de kendi gözrengim gözüküyor..

Son düzenleme:
Bundan daha güzel ve doğalını bulan kaçırmasın hemen alsın derim Sana çoooooooook yakışıyor canım Senin sayende lens listemde cor azul da var Maviş maviş ortalığı yakıyosundur walla

güzel sözlerin için teşekkür ederim canım
mavi lens olduğu için tabi ki çok doğal diyemem yalan olmasın..ama zaten renk olarak maviyi seçen kişiler bu riski de göze almış demektir..insanlar belki renkten dolayı lens olduğunu anlasalar bile dokusu solotica dokusu olduğu için özenti gibi durmuyor..diğer markaların mavilerine göre daha tarzlı duruyor :)
yani anlayan sadece renkten ötürü anlar

Son düzenleme:

hmmm anladım canım :44: 3 lü opaklar hepsinden de pahalı...yani o riske girme diyorsun..pörtleklik ve şaşılık olayı kabusum zaten :) tamam o zaman bunlara devam edeyim...2. bir renk bulamadım soloticadan ama olsun
teşekkür ederim önerin için canım :)

Son düzenleme:
[video=youtube;B1jDt1KVwk4]http://www.youtube.com/watch?v=B1jDt1KVwk4[/video] bu da ıcemint miş ama çok güzel doğal duruyor normaldede böyle mi acaba fakat sanırım grilik yoğun bu renk te demi şimdiye kadar baktıklarım içinde hidrocor azul da çok güzel hidrocor grafites de çözemedim farklarını

baktım canım ben sana çok yakıştırıorum quartzoları bana göre melden daha güzeller sende :)

ay canım meller çok doğallar ama iddialı değiller sanırım o yüzden takasım gelmiyor :) 1,75 miyop olan varsa satarım melleri tabi quartzo kadar değişmedi gözlerimin rengi çok güzel doğal ve canlı bir renk istiyorum hidrocor grubu genelde doğal ama sanırım

[video=youtube;WIdzSn8fjfU]http://www.youtube.com/watch?v=WIdzSn8fjfU[/video] bende böyle durur mu acaba hidrocor azul :)

canım eğer orta kahve yada açık kahve gözlerin varsa güzel duracaktır...koyu kahve ve siyah tabana göre değil...cırt mavi durur o tabanda...bu renkte taban açıldıkça renk daha pastel ve doğal duruyor bence...çünkü rengin kendisi koyuya meyilli bir renk..kabında duruşunda kendisinin rengi bariz seçiliyor...kap duruşunu de koyayım şimdi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…