Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Amin Amin:) b&l grey takayım dedim herkeste mavi duruyordu bende koyu gri durdu::::)))
bir o kadarda damarlı yapaydı ve kayıyordu :)b&l bile açamadı düşün:)

aynen canım amazon sky blue,denedim açmadı olmadı hatta var resmim diğer başlıkta,ama yok olmuyor artı ok damarlılar
neyse bekliyorum bakalım,ne olacak böyle..

bu arada wishkey canım hep unutuyorum cristallerinin açılmadan önceki hali ne hoş,resmen su yeşili çok güzel...

canım sana her renk süper oluyor aslında. Ama bana beklentini söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
1-topazio: gece için harika bir lens eski seri quartzo ve ikisinden başka gece lensi düşünemiyorum. uzaktan da süper görünüyor ama gündüz yakın temas için tavsiye etmem .
2-cristal ve icemint mi dersen ben icemint derim. Cristal bende cor ice gibi durdu :) ama senin göz rengin açık. sende daha mavimsi durabilir. bu iki renkte de tam yeşillik ya da mavilik arıyorsan yok. iki renkte gri.ben cristali taktığımda bana su yeşili diyende oldu mavi diyende . ama yeşil diyen kördü kanımca. icemint tamamiyle gri fakat ışıkta aldığı renkler değişebiliyor. Güneşte cristal kadar doğal değil.Bana cristalden daha opak geliyor yapısı.

Sen ne renk istiyorsun?

canım güle güle kullan çok yakışmış beyaz tenli olmanın avantajları olsa gerek çok zor tercih edilebilcek bir renk tebrik ederim canım cesaretinden ötürü

teşekkür ederim canımcım
aslında çok da beyaz tenli sayılmam :) avrupalılar gibi porselen beyazı değilim de açık buğday tenliyim..yani sarı tonu hakim tenimde..esmerin açık versiyonuyum diyebilirim :)
güzel sözlerin için sağol canım aslında resimde olduğundan fosforlu çıktılar..aynaya baktığımda daha pastel bir rengi var

GÜNEEEEŞŞ ben çok beğendim verdelerini ya azullardan daha doğal duruyo sanki sen nasıl buldun

sağol burcucum evet canım azuldan daha pastel ve daha doğallar..ve daha koyular..ancak onlardan daha çok sevdim bunları..gerçekten tam vaadettiği gibi koyu yeşile çevirdi..diğer markadaki koyu yeşiller gibi kahve gözümü siyaha döndürmedi..yada giallo gibi sarartıp soldurmadı..çok memnun kaldım

burcucum şöyleki bana soğuk renkler gitmiyo cor ice bana hiç gitmiyodu mesela bide cor ice oldukca griydi icemint ve crystalda bana soğuk renkler gibi geliyo cor ice gibi ama yinede kendi gözün gibi duruyolar topazio öyle değil canlı bi renk ama kendi gözün gibide durmuyo yani bide ben çok beyazım offf hepsinin artısı eksisi var işte aslında quartzomu alsam diyorum bi yandanda offf

Quartzoya açılana kadar el sürme derim. Topazioyu da gündüz zor kullanırsın yeni seri aynı suluboya ile boyanmış masmavi gibi daha geçen hafta denedim.İcemint ve cristal cor icedan daha doğal olabilir çünkü tek beyaz boyama değil hareleri var içinde sarıları var daha bütünleşiyor gözle. İce taki kadar hayal kırıklığına uğramazsın. Gözlerim açılsın diyorsan iki renk kalıyor elinde. İcemint ve cristal. Ben bunlardan sana iceminti öneririm. Pupili daha dar ve istediğin değişimi elde edersin. Cristal biraz daha soluk iceminte göre.

Aslında sana magic top lavanda süper durur. Beyaz tenlisin saçlar falan muhteşem olabilir. Netten bir bak istersen.

teşekkürler cnm evet pupil konusunda haklısın.boyaması fazla olduğu için belkide öyle görünüyordur

şimdide magic top lavandaya baktım oda sanırım türkiyede yok
burdaki herkez lens konusunda bilgili ama ben daha yeniyim böyle yazıyorum kusura bakmayın.yardım edersenizde sevinirim

valla cnm solüsyondan kesin.benimkilerde açıldı iyice gri oldu.

şimdide magic top lavandaya baktım oda sanırım türkiyede yok
burdaki herkez lens konusunda bilgili ama ben daha yeniyim böyle yazıyorum kusura bakmayın.yardım edersenizde sevinirim

tatlım senin gözlerin ne renk. Varsa kendi fotosunu ekleyebilirsen yardımcı oluruz. Bir de olmasını istediğin renk nasıl bir renk? İstediğin bir ton varsa belirt daha kolay olur işimiz :) Bilmek zorunda değilsin sonuçta bizde ala ala öğrendik herşeyi. İlk defamı kullanacaksın daha önce taktın mı lens?

Canım baktım şimdide magic lavanda dediğimiz amazon sky bluelarımla nerdeyse birebir hatta cansu zewzeg nickli bi arkadaşımız vardı onun bloğunda var magic lavanda o da koymuş fotolarını birebir bende amazon sky blue ile aynı ve geçen onları taktığımda erkek arkadaşım ocreden çok bunları beğendi hatta çok şaşırmıştım sanırım haklısın icemint en iyisi

bu gözlerden bende istiyorum hangi marka lens oldugu hakkında fikriniz varmı

Eklentiler

• $18044_1085522274954_1733321613_164031_4127692_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 39
bu gözlerden bende istiyorum hangi marka lens oldugu hakkında fikriniz varmı
ayy harika istediğim renk benimde ,solotıca ya benziyor ama sanki bu:26:
charm ıce olabilir mi?benziyor ona..
siyah gözde böyle duracak bir lens nerde

senin gözlerin ne renk yosun_cengiz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevap vericek yokmu solotica lens istiyorm ama deneyerek almak istiyorum.nereden alabilirim cvp lütfen

istanbulda leventte bir yerde denenebilior cnm. ancak bir arkadas yazmis sanirim ona katiliorm solotica surekli tonlarini degistirior. benm denedigim lensten en az 3 ton koyusu elime gecti siparis edince. ama genel olarak fikir verebilir o acidan iyi. adreselens.com du sitesi sanirim orada adres olucakti. bir de ben 2 sefer gitmistim oraya 2. de gittigimde ceyda arkadasimizla gittim 2mizinde gozu hafif mikrop kapmisti. bu risk var tabi lens denemesi yapilan heryerde ama bunu da paylasiyim dedim.

kizlar herkesin yeni yilini kutluorm. yeni soloticalananlar gule gule mutlulukla kullanin.
artik pek giremiorm topige ama takip ediorm okuorm.

whiskey cnm senin crystallerin cok tatli olmuslar masalla

ay teşekkür ederim cnm,ama ben onları topazio ile takas ediyorum.griye dönük olunca gözlerimi çok açtı. saçlarda sarı turistlere benzedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…