- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.381
canım leventte ece medikal var denetiyorlar ama ne kadar sağlıklı bilemem.internetten ulaşabilirsin. adreselens diye bir site.
ahazize canım benim gözüm koyu albümümden cristal duruşuna bakabilirsin.
whiskey canım cristalin pupili nc kadar dar bence.ben daha dar olduğunu düşünmüyorum. benimkiler öyleydi en azından fotolarda görebilirsin. bence en dar topazio quartzo ve esmeralda sonrada icemint. onlardan sonra darlıkta sırayla cor , nc , charm diye gidiyo. bu benim şahsi görüşüm tabi .Bu arada cristalin enfes görünüyor. Göz rengin açık diye sanırım şahane duruyor.
teşekkür ederim baktım şimdi 90 lira yazıyor fiyatı bu tek degilmi çifti degil yani
bende merak ediyorum yada ıcemınt siyah gözde mavi durur mu ?:26:
açık maviyi elde etmenin bir yolu yok mu siyah gözler için ay delireceğim :84::84:
bu arada arkadaşlar benim charm grafitelerimin son hali budur....
resmi bloğumdan aldım üşendim kesmeye..
diğeri elegance marka...
Nilcim icemint bende var koyu bir renk albümümden bakabilirsin.benim gözüm siyaha yakın koyu kahve ama kızıllık yok. Siyah gözde mavi duracağını sanmam bende grimsi yeşil duruyor mel gibi falan. ya da eski cristaller gibi.
grafite zaten koyu bir renk bence benim denediklerimin içinde en koyusuydu ve gözümü hiç açmadı. birdaha tercih edeceğimi sanmam.opak seriden olmasın ve açık mavi dursun diyorsan şu an en iyi çözüm ice ya da cristal bence.
ya da magic top ginzalara bakabilirsin albümümde oda var belki fikir verir.
bloğuna da bayılıyorum bu arada canım.Bende beklerim.
hold on life!!
resimlerine baktım cristal hoş evet ama mavilik çok hafif var seninkinde...ginzalar fazla çekici benim için ,ıcemınt ise siyah gözde mavi olur sanıyordum ama senin koyu gözlerinde grimtrak olmuş ....cor mel-nc mel-ouartzo birde esmeralda idi sanırım,çok yakışmışlar ...cristali düşüneyim ben ama beyazımsı olur diye korkuyorum benim kara gözümde...
bloğuna bakıyorum hemen ..tşk ederim :)
Nil gerçekten açıklarmış ilk aldığında çok şaşırdım lenslerim hep açıldı ama koyulaşanı ilk kez görüyorum. İstersen başka bir solüsyonda beklet birkaç gün kendine gelir belki. Işığında etkisi vardır ama sen daha ii bilirsin tabi.fotolar yanıltabiliyor. yalnız siyah gözde benimkinden daha açık durmuşlar:)
yani gitgide koyulaşıyor bunlar hayırdır inşallah ,zamanının dolmasına da daha çok var üstelik ,solüsyonumdada sorun yok ama açan solüsyon edinmem gerek ,onu deneyim bakalım...
ilk halleri süperdi ,hatta 10 gün öncesine kadar....
videolarını bile çekmiştim ,hatırlarsanız 15-20 gün evvle grfaitelerimin ,ne oldu anlmadım :26:
Ama sizin göznüz koyu değil ki orta kahveÇok yakışmış bu arada crystaller quartzo lar da bir harika :) Benim göz rengim çok çok daha koyu o yuzden lens alırken 1-2 ay düşünüyorum :)
OFF ARZU HANIM NERDESİniz :)
cnm sagol cvp verdiğin için bende crystal var ama topazionun pupil boşluğu dahamı dar acaba diye düşündüm,yada boyaması fazla olduğu için banamı öyle geldi.bu arada crystallerim iyice açıldı
Eki Görüntüle 122808
[Teşekkür ederim Nilcim güzel sözlerin için. Acaba protein falanmı etkiledi lensi gözünden , öyle bir şey olurmu onuda bilmiyorum ama tahmin işte. All in one dene açıyor diyor kızlar. Ben senelerdir opti free kullanıyorum hiç koyulttuğunu da görmedim açtığını da :) Hep günü geçtikçe rengi açılır lenslerimin ama hiç koyulduğu olmamıştı. Şaşırdım bende inşallah açılır canım ...
Bendensin Çok koyu gözlerimiz.Bende cor mel kullanıyorum 4-5 sayfa öncesinde resim koymustum bakabilirsin.Crystale çok taktım bengüneşcim onu alıcam yada wishkey in cristalerini açan solüsyondan alırım ,fresh care demişti o da...
tşk ederim...
ah azize,canım seninde benim ki kadar koyu sanırım gözlerin ,bende mavi arıyorum ,yeşil istersen ama nc mel bize oluyor
cor grafite de orta ton mavi oluyor ama artık o şansımız yokgrafiteler koyulaştı...
cristal yada ıcemint diye düşünüyorum ben mavilik için ama bilemiyorumbulursak haberleşelim kankaa
Bendensin Çok koyu gözlerimiz.Bende cor mel kullanıyorum 4-5 sayfa öncesinde resim koymustum bakabilirsin.Crystale çok taktım benevet grafiteler koyuldu diyorlar Quartzo da çok gzel olmuş rengi mavi gri güzele benziyor ama şaş beş falan olursak
azizecim daha takamadan ararken oldum inan ki ,takıp şaş beş olsam neyse yani ,rüyalarıma giriyor illet şeyay yok yok yok ,siyah gözlü de o kadar az ki ,onlarda az değil ,lens kullanmıyorlar bizler tek tük kalıyoruz ben yeşil sevmiyorum nc mellerimi sattım mavi ve bal seviyorum ama charm ocrede olmadı koyu asker yeşili durdu o da ilk iyidio da orta bal tonu idi ... gözümetaktığımda ,gözüme çekiyor ,kararıp gidiyor gariblerim ,deliricem
allah yardımcımız olsun komşumm:13:
[Teşekkür ederim Nilcim güzel sözlerin için. Acaba protein falanmı etkiledi lensi gözünden , öyle bir şey olurmu onuda bilmiyorum ama tahmin işte. All in one dene açıyor diyor kızlar. Ben senelerdir opti free kullanıyorum hiç koyulttuğunu da görmedim açtığını da :) Hep günü geçtikçe rengi açılır lenslerimin ama hiç koyulduğu olmamıştı. Şaşırdım bende inşallah açılır canım ...
brchngcr, gözlerimiz hemen hemen aynı koyulukta. icemint ve crystal'i denemişsin sanırım. hangisi daha güzel durdu gözünde? gerçekten de biri gri-mavi biri gri-yeşil mi? gözle görülür ne farklar var tam olarak? doğallık açısından falan hangisi önde götürür
canım güle güle kullan çok yakışmış beyaz tenli olmanın avantajları olsa gerekyeni cor verdelerimin fotoları :)
Uploaded with ImageShack.us
verde ve kendi gözüm
şişede yazan son kullanma tarihi eylül 2015 tir..sevgili vetmandan seri ile bilgiyi daha net alabilirsiniz..
protein mi ,o niye ,neden oluyor o ? bilmem ki ...senin gözlerinde benim kadar koyumu canım ya...ıcemıntlerine çok şaırdım mavilik bekliyordum fotolara mı yansımadı dersin :26:
yok tatlım bugünde hep gözümdeydi bende mavi durmuyor. Gram yok desem yeri :) Bildiğin gri hafif bir yeşilliği var o kadar. Çok açık bir gri olduğunuda söyleyemem. Cor mellerim bunlardan çok daha açık aslına bakarsan.
kızlar ben birşey daha sorucam...uzman tv yi izledim doktor kontak lens kullanıp kullanmıcagınızı söylemeli gözün çapını ölçmeli öyle alınmalı gibi birşey diyordu
Ben lise çaglarında kullanmıştım kendi kafamdan alsam numarasız renkli sorun olurmu acaba
Koyabilirsen flashsız gün ışığında crystal koyarmsınyok tatlım bugünde hep gözümdeydi bende mavi durmuyor. Gram yok desem yeri :) Bildiğin gri hafif bir yeşilliği var o kadar. Çok açık bir gri olduğunuda söyleyemem. Cor mellerim bunlardan çok daha açık aslına bakarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?