Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ama sizin göznüz koyu değil ki orta kahve Çok yakışmış bu arada crystaller quartzo lar da bir harika :) Benim göz rengim çok çok daha koyu o yuzden lens alırken 1-2 ay düşünüyorum :)
OFF ARZU HANIM NERDESİniz :)

canım fotolar flashlı olduğundan kendi gözüm sana açık görünmüş sanırım. Gözümün rengi baya koyu siyah gibi koyu kahve. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Umarım içine sinen lensi bulursun. O kadar çok lens değiştirdimki tam istediğim rengi bulmak çok zamanımı aldı. Anlıyorum seni o yüzden.

Crystallerine bayıldım canım Çok yakışmış evet solotica da quartzo, topazio ve esmeralda pupili en dar olan lensler ama gözler pörtlek pörtlek duruyor canım malesef hiç önermem ama yine de sen bilirsin.

[Teşekkür ederim Nilcim güzel sözlerin için. Acaba protein falanmı etkiledi lensi gözünden , öyle bir şey olurmu onuda bilmiyorum ama tahmin işte. All in one dene açıyor diyor kızlar. Ben senelerdir opti free kullanıyorum hiç koyulttuğunu da görmedim açtığını da :) Hep günü geçtikçe rengi açılır lenslerimin ama hiç koyulduğu olmamıştı. Şaşırdım bende inşallah açılır canım ...

güneşcim onu alıcam yada wishkey in cristalerini açan solüsyondan alırım ,fresh care demişti o da...
tşk ederim...

ah azize,canım seninde benim ki kadar koyu sanırım gözlerin ,bende mavi arıyorum ,yeşil istersen ama nc mel bize oluyor

cor grafite de orta ton mavi oluyor ama artık o şansımız yok grafiteler koyulaştı...
cristal yada ıcemint diye düşünüyorum ben mavilik için ama bilemiyorum bulursak haberleşelim kankaa

protein mi ,o niye ,neden oluyor o ? bilmem ki ...senin gözlerinde benim kadar koyumu canım ya...ıcemıntlerine çok şaırdım mavilik bekliyordum fotolara mı yansımadı dersin :26:

Bendensin Çok koyu gözlerimiz.Bende cor mel kullanıyorum 4-5 sayfa öncesinde resim koymustum bakabilirsin.Crystale çok taktım ben evet grafiteler koyuldu diyorlar Quartzo da çok gzel olmuş rengi mavi gri güzele benziyor ama şaş beş falan olursak

azizecim daha takamadan ararken oldum inan ki ,takıp şaş beş olsam neyse yani ,rüyalarıma giriyor illet şey ay yok yok yok ,siyah gözlü de o kadar az ki ,onlarda az değil ,lens kullanmıyorlar bizler tek tük kalıyoruz ben yeşil sevmiyorum nc mellerimi sattım mavi ve bal seviyorum ama charm ocrede olmadı koyu asker yeşili durdu, o da ilk orta bal tonu idi,sonra değişti koyulaştı... gözüme taktığımda ,gözüme çekiyor ,kararıp gidiyor gariblerim ,deliricem
allah yardımcımız olsun komşumm:13:

Son düzenleme:

Amin Amin:) b&l grey takayım dedim herkeste mavi duruyordu bende koyu gri durdu::::)))
bir o kadarda damarlı yapaydı ve kayıyordu :)b&l bile açamadı düşün:)

brchngcr, gözlerimiz hemen hemen aynı koyulukta. icemint ve crystal'i denemişsin sanırım. hangisi daha güzel durdu gözünde? gerçekten de biri gri-mavi biri gri-yeşil mi? gözle görülür ne farklar var tam olarak? doğallık açısından falan hangisi önde götürür

canım albümümden görebilirsin. icemint azıcık daha opak cristal daha şeffaf. cristalin rengi biraz daha açık ama mavi gri duruyor. icemint biraz daha koyu yeşilimsi gri duruyor.icemintin pupili biraz daha dar. ikisi de çok doğal duruyor.

albümümden bakabilirsin tatlım.

canım güle güle kullan çok yakışmış beyaz tenli olmanın avantajları olsa gerek çok zor tercih edilebilcek bir renk tebrik ederim canım cesaretinden ötürü

kızlar ben birşey daha sorucam...uzman tv yi izledim doktor kontak lens kullanıp kullanmıcagınızı söylemeli gözün çapını ölçmeli öyle alınmalı gibi birşey diyordu

Ben lise çaglarında kullanmıştım kendi kafamdan alsam numarasız renkli sorun olurmu acaba

protein mi ,o niye ,neden oluyor o ? bilmem ki ...senin gözlerinde benim kadar koyumu canım ya...ıcemıntlerine çok şaırdım mavilik bekliyordum fotolara mı yansımadı dersin :26:

yok tatlım bugünde hep gözümdeydi bende mavi durmuyor. Gram yok desem yeri :) Bildiğin gri hafif bir yeşilliği var o kadar. Çok açık bir gri olduğunuda söyleyemem. Cor mellerim bunlardan çok daha açık aslına bakarsan.

adaşım nolur bana bi fikir var 3 renk arasında gidip geliyorum sürekli sen hepsini kullanmış biri olarak hangisini al dersin bana
1.topazio
2.crystal
3.icemint

bu arada albümüme bakabilirmisin hani yüzüme bunlardan hangisi gider senceee ay nolur bi el at

canım sorun çıkacağını sanmıyorum ama sen yinede ölçtür daha önce kullanmadıysan. zaten soloticalar tek çapla üretiliyor. ama genelde herkese uyuyor.

Koyabilirsen flashsız gün ışığında crystal koyarmsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…