- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.361
eski seri nc grafiteden 2 tane kalmıştı elindebende hemen birini aldım Arzu dan
Numaralı alıcam ama
o zaman baya bi beklersin canımsen yine vetman a sor istersen. o sana yardımcı olur.
arkadaşlar yeşil gözlerimi mavi yapmak istiyorum solotica uygunmudur acaba kullanan varmı aranızda
kızlar soruma cvp veren yokmu ?pupili en dar olan renk hangisi diye sormuştum !
teşekkür ederim canımevet bunlar maviler kadar riskli bir ton değil..günlük hayatta farklı kıyafetlerle de daha rahat kullanılabilir :) bence bu renkten çekinenler bir şans vermeliler..azul konusunda haklılar ama :)
verdeler fotolarda olduğundan daha fosforlu çıktılar ama aynaya baktığımda daha pasteller..gerçekten ben de sevdim sürekli lensim olarak kullanabilirim..hatta verde varken azulu 2. defa almayı düşünmüyorum :)
Crystal Çok koyu gözde nasıl duru acaba doğal bir mavi tonunda duru mu?
Güneşçim hayırlı olsun cor verdeler ben çok beğendim. Gündüz kullanım için gayet doğal ve çok canlı bir yeşil göz yapına da çok yakışmış maşallah.Yazın süper olur bu lens güneşte şahane duracağına eminim. Çok açık değil evet ama tonu süper olmuş.
Kızlar bende 03/2015 charm mel aldım vetmandan en eski seri bulduk yine yarın fotoları eklerim bakalım nasıl olacak?
bende merak ediyorum yada ıcemınt siyah gözde mavi durur mu ?:26:
açık maviyi elde etmenin bir yolu yok mu siyah gözler için ay delireceğim :84::84:
bu arada arkadaşlar benim charm grafitelerimin son hali budur....
resmi bloğumdan aldım üşendim kesmeye..
diğeri elegance marka...
Nilcim icemint bende var koyu bir renk albümümden bakabilirsin.benim gözüm siyaha yakın koyu kahve ama kızıllık yok. Siyah gözde mavi duracağını sanmam bende grimsi yeşil duruyor mel gibi falan. ya da eski cristaller gibi.
grafite zaten koyu bir renk bence benim denediklerimin içinde en koyusuydu ve gözümü hiç açmadı. birdaha tercih edeceğimi sanmam.opak seriden olmasın ve açık mavi dursun diyorsan şu an en iyi çözüm ice ya da cristal bence.
ya da magic top ginzalara bakabilirsin albümümde oda var belki fikir verir.
bloğuna da bayılıyorum bu arada canım.Bende beklerim.
hold on life!!
deneyerek alabilecegim yeri kimse söylemiyor sanırım öyle bir yer yokaraştırmaktan gözlerim agrıdı bu gidişle numaralı lens almak zorunda kalıcam kimse söylemiyor nerde denicemdiye
cnm sagol cvp verdiğin için bende crystal var ama topazionun pupil boşluğu dahamı dar acaba diye düşündüm,yada boyaması fazla olduğu için banamı öyle geldi.bu arada crystallerim iyice açıldı
Eki Görüntüle 122808
charm grafitelerin ilk hali :
iilerleyen günlerde flaşsız;
ağustos ta aldım grafitelerimi bu arada...
solocare solüsyon kullanıyorum ...
normal mi bu kadar koyulaşması ,özellikle son 10 günde acayip koyulaştılar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?