Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

deneyerek alabilecegim yeri kimse söylemiyor sanırım öyle bir yer yok araştırmaktan gözlerim agrıdı bu gidişle numaralı lens almak zorunda kalıcam kimse söylemiyor nerde denicemdiye

Güneşçim hayırlı olsun cor verdeler ben çok beğendim. Gündüz kullanım için gayet doğal ve çok canlı bir yeşil göz yapına da çok yakışmış maşallah. Yazın süper olur bu lens güneşte şahane duracağına eminim. Çok açık değil evet ama tonu süper olmuş.

Kızlar bende 03/2015 charm mel aldım vetmandan en eski seri bulduk yine yarın fotoları eklerim bakalım nasıl olacak?

pupili en dar olanlar opak seriler. Yani; esmerlada, quartzo, topazio ve crystall. oldumu canım

cnm sagol cvp verdiğin için bende crystal var ama topazionun pupil boşluğu dahamı dar acaba diye düşündüm,yada boyaması fazla olduğu için banamı öyle geldi.bu arada crystallerim iyice açıldı

Crystal Çok koyu gözde nasıl duru acaba doğal bir mavi tonunda duru mu?

bende merak ediyorum yada ıcemınt siyah gözde mavi durur mu ?:26:
açık maviyi elde etmenin bir yolu yok mu siyah gözler için ay delireceğim :84::84:

bu arada arkadaşlar benim charm grafitelerimin son hali budur....
resmi bloğumdan aldım üşendim kesmeye..
diğeri elegance marka...

ahazize canım benim gözüm koyu albümümden cristal duruşuna bakabilirsin.

whiskey canım cristalin pupili nc kadar dar bence.ben daha dar olduğunu düşünmüyorum. benimkiler öyleydi en azından fotolarda görebilirsin. bence en dar topazio quartzo ve esmeralda sonrada icemint. onlardan sonra darlıkta sırayla cor , nc , charm diye gidiyo. bu benim şahsi görüşüm tabi .Bu arada cristalin enfes görünüyor. Göz rengin açık diye sanırım şahane duruyor.

teşekkür ederim canım güzel sözlerin için
mellerin şimdiden hayırlı olsun canım sabırsızlıkla bekliycem fotolarını

charm grafitelerin ilk hali :

iilerleyen günlerde flaşsız;

son hali ,

ağustos ta aldım grafitelerimi bu arada...
solocare solüsyon kullanıyorum ...
normal mi bu kadar koyulaşması ,özellikle son 10 günde acayip koyulaştılar ...

deneyerek alabilecegim yeri kimse söylemiyor sanırım öyle bir yer yok araştırmaktan gözlerim agrıdı bu gidişle numaralı lens almak zorunda kalıcam kimse söylemiyor nerde denicemdiye

canım leventte ece medikal var denetiyorlar ama ne kadar sağlıklı bilemem.internetten ulaşabilirsin. adreselens diye bir site.

canım bence hepsi aynı seriye ait olduğuna göre dizaynları da milimetresine kadar aynıdır diye düşünüyorum :44: ama tabi renklerin farkından ötürü kimi renkte pupil daha büyük yada küçükmüş gibi görünebilir ama bu sadece gözyanılsamasından ibaret bence..bana sorarsan daha açık renklerde pupiller daha genişmiş gibi görünebiliyor..mesela benim gözüme hep quartzonun pupili daha geniş ve farkedilir gelmiştir topazioya göre karşılaştırırsan...hele esmeralda sanırım hepsinden daha koyu renk olarak pupili en az görünen renk olabilir..yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar

Nil gerçekten açıklarmış ilk aldığında çok şaşırdım lenslerim hep açıldı ama koyulaşanı ilk kez görüyorum. İstersen başka bir solüsyonda beklet birkaç gün kendine gelir belki. Işığında etkisi vardır ama sen daha ii bilirsin tabi.fotolar yanıltabiliyor. yalnız siyah gözde benimkinden daha açık durmuşlar:)

nilcim sauflon all in one light renkleri daha açık gösteriyor..bence sauflon denemelisin..solocare bazı renkleri koyulaştırabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…