- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.421
Canım baktım şimdide magic lavanda dediğimiz amazon sky bluelarımla nerdeyse birebir hatta cansu zewzeg nickli bi arkadaşımız vardı onun bloğunda var magic lavanda o da koymuş fotolarını birebir bende amazon sky blue ile aynı ve geçen onları taktığımda erkek arkadaşım ocreden çok bunları beğendi hatta çok şaşırmıştımsanırım haklısın icemint en iyisi
arkadaşlar cristal naıl olur derseniz bana ,yardımmmmmm
kızlar bir kaç arkadaş sormuştu kendi göz rengimi ekliyorum. Oldkça koyu.
Nilcim bence sende gri mavi durur beyazımsı olmaz. grafitelerden bir iki ton daha açık olacağını düşünüyorum. Boyamasında beyaz ve sarı noktalar var hareside açık gri. güzel bir renk.
canım bu foto flaşlı mı ? bana göre bu göz rengi orta kahve tonunda...
brchgr,canım şuna dikkat ettim ..
ıcemint ve cristal aynı gösteriliyor her yerde you tube wrlens te hatta ,2 aynı renk mi ? anlayamadım ben ?
farkları ne bunların?
mesela şu bayandaki ne cristal mi ? siyah gözlü bayan bu arada, ve ondaki duruşu:
http://www.youtube.com/watch?v=tmj8Br00VVA&feature=related
brchngcr, canım cristal daha hoş gibi sende de.
çok yakın makro çekim çok belli olmasa da cristal hoş evet ...
bir de şimdi cristaller mavilendi deniliyor ya ki ,sedanazdan başka mavi cristal sahibi yok :)
ki su yeşili bile olsa ne ala çok güzel bir yeşil ,ki ben yeşil sevmiyorum ama cristalin verdiği yeşil ton harikaaa...
cristal olacak sanırım alacağım lens tşk ederim yorumlarına canım ,gerçekten yardımcı oluyorsun
bunlarda benim gözüm ,umarım daha iyi fikir vermye yardımcı olurlar ...
inşallah canım ,dilerim sonuç güzel olur:18:canım senin gözlerinde günışığında daha açık görünüyor benimkiler gibi .. seninkiler baya koyu kahve neyseki simsiyah değil. sende daha açık duracaktır. ama çok güzel olacağına eminim. umarım içine siner gönül rahatlığı ile kullanırsın. cristalin yakışmadığı kimse görmedim. çok doğal bir renk. bütün yaz kullandım ben.lens olduğunu bilmeyenler anlamıyordu.
şimdiden güle güle kullan tatlım.
selam herkese..ben yeni katıldım forumaa..lens kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum yeşilimsi mavi soloticada hangi renk ?
tatlım tam istediğin rengi ve kendi göz rengini bizimle paylaşırsan yardımcı oluruz , solotica herkesin kendi göz rengine göre değişik durabiliyor.
bu arada kızlar icemint'inmi haresi belirgin crystalınmı bunuda çoook merak ediyorum lütfen her ikisinide bilen biri yazsın çünkü hare gerçekten anlam katıyo hangisinde daha çok belirgin çoook merak ediyorm:26:
gözlerim koyu kahve canım freshlook hareli yeşil kullanıyorum su anda
mavimsi yeşil yada koyu mavi bi renk istiyorum.solotica cok doğal deniliyor ama cok foto bulamadım.. birde nerden alcezz sadece internettenmi alınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?