Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Aa evet haklısın amazın skyblue ile birebir aynı. Sen meğer sana yakışacak renkleri çoktan seçmişsin canım. İcemint güzel bir tercih deneme imkanın varmı?

arkadaşlar cristal naıl olur derseniz bana ,yardımmmmmm

Nilcim bence sende gri mavi durur beyazımsı olmaz. grafitelerden bir iki ton daha açık olacağını düşünüyorum. Boyamasında beyaz ve sarı noktalar var hareside açık gri. güzel bir renk.

kızlar bir kaç arkadaş sormuştu kendi göz rengimi ekliyorum. Oldkça koyu.

canım bu foto flaşlı mı ? bana göre bu göz rengi orta kahve tonunda...

Nilcim bence sende gri mavi durur beyazımsı olmaz. grafitelerden bir iki ton daha açık olacağını düşünüyorum. Boyamasında beyaz ve sarı noktalar var hareside açık gri. güzel bir renk.

canım cristale kafayı taktım ve alıcam sanırım bakalım ,umarım facia ile sonuçlanmaz..daha charm ocrelerim elimden çıkmadan 2. bir bir fazlalık lens olmaz umarım
bugün pc imdeki lens fotolarımı inceledim kızlar,ve şunu gördüm ki ,benim lensleri ocre de ki ocre 1 ay oldu alalı ,grafite de koyulaşmışlar bariz şekilde ve gidip bugün fresh care solüsyon aldım ve grafitelerimi koydum bekleticem bakalım ,onu kullanıcam sonuç ne olacak wishkey in cristallerini açmış bu solüsyon ama sadece benim lenslerim mi koyulaşan sizlerde bu sorun yok mu ?

brchgr,canım şuna dikkat ettim ..
ıcemint ve cristal aynı gösteriliyor her yerde you tube wrlens te hatta ,2 aynı renk mi ? anlayamadım ben ?
farkları ne bunların?
mesela şu bayandaki ne cristal mi ? siyah gözlü bayan bu arada, ve ondaki duruşu:
http://www.youtube.com/watch?v=tmj8Br00VVA&feature=related

canım foto flashlı ama ortam karanlık gün ışığında bundan daha açıklar hareye yakın yerler sarı gibi ama yinede bana koyu gelior

cristal ve icemint farklı iki renk gibi görünsede ben icemintin cristalden daha opak olduğu kanatindeyim. İkisini de kullanmış biri olarak diyebilirimki icemint daha koyu yeşilimsi gri cristal mavimsi gri. icemintin haresi daha belirgin ve pupili daha küçük.

videodan izlediğim kadarıyla bu renk ilk çıkan cristallerden su yeşili gibi duran seri. yeniler daha mavi.koyu gözdede çok açık durmuş hakikaten bu kadarını beklemezdim.bendeki duruşunun bununla ilgisi yok.

icemint:

cristal

brchngcr, canım cristal daha hoş gibi sende de.
çok yakın makro çekim çok belli olmasa da cristal hoş evet ...
bir de şimdi cristaller mavilendi deniliyor ya ki ,sedanazdan başka mavi cristal sahibi yok :)
ki su yeşili bile olsa ne ala çok güzel bir yeşil ,ki ben yeşil sevmiyorum ama cristalin verdiği yeşil ton harikaaa...

cristal olacak sanırım alacağım lens tşk ederim yorumlarına canım ,gerçekten yardımcı oluyorsun

bunlarda benim gözüm ,umarım daha iyi fikir vermye yardımcı olurlar ...

canım senin gözlerinde günışığında daha açık görünüyor benimkiler gibi .. seninkiler baya koyu kahve neyseki simsiyah değil. sende daha açık duracaktır. ama çok güzel olacağına eminim. umarım içine siner gönül rahatlığı ile kullanırsın. cristalin yakışmadığı kimse görmedim. çok doğal bir renk. bütün yaz kullandım ben.lens olduğunu bilmeyenler anlamıyordu.

şimdiden güle güle kullan tatlım.

inşallah canım ,dilerim sonuç güzel olur:18:
tşk ederim

selam herkese..ben yeni katıldım forumaa..lens kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum yeşilimsi mavi soloticada hangi renk ?

selam herkese..ben yeni katıldım forumaa..lens kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum yeşilimsi mavi soloticada hangi renk ?

tatlım tam istediğin rengi ve kendi göz rengini bizimle paylaşırsan yardımcı oluruz , solotica herkesin kendi göz rengine göre değişik durabiliyor.

burcucum yeni seri crystal mavi-gri olan cor ice'a çok benziyo değilmi nerdeyse aynı gibi geldi sedanaz arkadaşımızda var ikiside fotoları ayırt etmek mümkün değil sen ne düşünüyosun bu konu hakkında?

tatlım tam istediğin rengi ve kendi göz rengini bizimle paylaşırsan yardımcı oluruz , solotica herkesin kendi göz rengine göre değişik durabiliyor.

gözlerim koyu kahve canım freshlook hareli yeşil kullanıyorum su anda
mavimsi yeşil yada koyu mavi bi renk istiyorum.solotica cok doğal deniliyor ama cok foto bulamadım.. birde nerden alcezz sadece internettenmi alınıyo

bu arada kızlar icemint'inmi haresi belirgin crystalınmı bunuda çoook merak ediyorum lütfen her ikisinide bilen biri yazsın çünkü hare gerçekten anlam katıyo hangisinde daha çok belirgin çoook merak ediyorm:26:

arkadaşlar wrlens sitesi satıyor solotica marka lensleri.ama85 dolar artı 35 tl nakliye üzreti dediler dün.bugün yeni mail gelmiş.5 çift lens alınırsa nakliye alınmayacakmış ayrıca 12 çift lens istersek 85 tl den % 15 daha indirim yapacaklarmış.ama nasıl 12 kişi biraraya gelip alabiliriz yada sipariş veririz bilemiyorum.öyle olrsa çok makul bir fiyata getirtebileceğiz aslında.mesajlarını aynen kopyalıyorum buraya:
We only use USD- US Dollars.

There is discount : if you buy 5 pairs, you can have free shipping.

Also, We can give you our wholesale prices for all of the lenses we sell at our site.
Our wholesale prices are %15 less than the prices you see at our site
xxxxxxx
The minimum order for our wholesale prices is 12 pairs.

The price is for 1 pair (85 USD for one pair= two lenses)

Please feel free to contact us any time if you have any questions

Son düzenleyen: Moderatör:
Indirim var: 5 çift satın alırsanız, ücretsiz nakliye olabilir.

Ayrıca, Sizi biz sitemizde satmak lenslerin tamamı için bizim toptan eşya fiyatları verebilir.
Bizim toptan eşya fiyatları% 15 sitemize de bakın fiyatlar daha azdır
xxxxxxxxxxxxxx
Bizim toptan fiyatlar için minimum sipariş 12 çifttir.

fiyat 1 çift (bir çift = iki objektif için 85 YTL) için

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar icemint'inmi haresi belirgin crystalınmı bunuda çoook merak ediyorum lütfen her ikisinide bilen biri yazsın çünkü hare gerçekten anlam katıyo hangisinde daha çok belirgin çoook merak ediyorm:26:

canım icemintin haresi daha belirgin ve daha koyu cristalide cor ice a benzetiyorum ama kendi haresi de var ve birazdaha renkli bir gri icetan bence.

gözlerim koyu kahve canım freshlook hareli yeşil kullanıyorum su anda
mavimsi yeşil yada koyu mavi bi renk istiyorum.solotica cok doğal deniliyor ama cok foto bulamadım.. birde nerden alcezz sadece internettenmi alınıyo

satın almak için vetman isimli kullanıcı ile irtibata geçebilirsin. koyu mavi istiyorsan grafite açık yeşil mavi bir renk içinde quarto önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…