Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hatich kucağındakine de sana da bayıldım ,nc grafitelerde dediğim gibi çok hoş olmuşlar canım ...
darısı başıma inşallahhh cristale tutundum bende deli gibi

hatich kucağındakine de sana da bayıldım ,nc grafitelerde dediğim gibi çok hoş olmuşlar canım ...

Sağol canım benim o bizim evin küçük prensi crystall mavileşti diyorlar canım. senin gözler de siyaha yakın olduğu için mavi durma olasılığı yüksek gibi. inşallah istediğin tonu tutturursun tatlım

kristal bence istediğin açıklığı verir canım..icedan çok da bi farkları yok gibime geldi..ice ın çok hafif renk katılmışı denebilir..zaten o yüzden kaldırmışlardır ice ı ..2 çok yakın rengi üretmek gerçekten anlamsız olurdu

inşallah güneşcim bakalım verebilecek mi ?
sedanazın mavi cristallerini alıyorum bu arada arkadaşlar,dilerim olur,seda da mavi ağırlıklı hatta ebek mavisi durdu bendeki halini çok merak ediyorum ...

ocreler ise hala elimde onlarıda cor yada charm mel ile takas yapmak istiyorum elinde olan var isetaks yapma isteyen bana ulaşabilirler... gözlerim numarasız bu arada...

Ben de sana satmadıysa Sedanaz ın crystallerini al diyecektim ya. bu kadar olur onunkiler baya baya maviydi canım. inşallah sende de açık mavi olur.
ya ocreler de sana çok yakışıyor Nil sendeki makyaj yeteneği bende olsa keşke açtığın başlığı gördüm; o ne güzel makyaj öyle ama favorim pembe çiçek ve örümcek ağı Yaratıcılığına hayranım

Arkadaşlar ben artık siteye ve lens konularına eskisi kadar katılmayacağım..çünkü arayışlarım çok şükür ki sona erdi..ve site de bağımlılık yapıyor ve günlük zorunlu işlerimden geri kalıyorum..:26:
o yüzden uzunca bir ara vermeye karar verdim en azından başka bir yeni lens alana kadar..

az çok soloticadaki bütün renkleri ve yapılarını da sizler sayesinde tanıdım zaten...
son aldığım verdeden çok memnun kaldım ..belki birkaç ay sonra esmeraldayı da alırsam sizlerle paylaşırım...bana soracak veya söyleyecek birşeyiniz olursa özel mesaj atabilirsiniz..
karar vermemde yardımcı olan ve sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren sizlere çok teşekkür ederim canlarım...lenslerinizi iyi günlerde güle güle kullanın..hepiniz çok güzelsiniz

öyle mi :)) alıyorum canım ,umarım olurlar ya,yeşilde olsalar açık yeşil kafi yani
tşk eerim makyajlarım hk. yorumlarına canım ..
ocreleri çok seviyorum ,onlar yüzüme masumiyet katan lenslerim benim ,çok ta muallaktayım aslında bir yanım ocrelerden yana hala koyu da olsa,doğallını değişmem onun hiç birine ama tamda kararlı sayılmam işte bakalım:26:

güneş çim bu başlığa katılım oldukça içi içi kıprı kıprı oluyor insanın solotıca alası geliyor ...
ay bunuda deneyim diyesi geliyor bende alayım uzak duracağım ..
ama yine gel -uğra fikir alışverişleri bu başlıkta inanılmaz önemli ve değerli canım ..
bizde sana tşk ederiz yorum ve fikirlerin için

Son düzenleme:

arada gelirim tabiki..böyle bunun gibi hergün düzenli olarak olmasa da sohbete ve ortama doyum olmuyor ama işte naparsın..sorumluluklar var sınavlar var..var da var...şimdiden cristallerin hayırlı olsun çok güzel duracaklarına eminim...hepinizi öptüm..görüşürüz

Nil canım ne zaman gelir lenslerin? beni bile merak sardı walla

canım yarın seda gönderir sanırım ...
anlaştık halettik ama ödeme için kendisinden no istedim onu yazmadı henüz,yarın ben ödememi yaparım ,oda gönderir ertesi elimde olurlar zaten ...
sonucu bende çok merak ediyorum hetich ,sorma :18:

güneşçim tşk ederim canım :13:

solotica da, hem doğal duracak hem de göz rengini istediğin tonda açacak tek renk crystall canım. ben çok yakışacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla resimlerini bekliyorum

[video=youtube;qLovD7dBcOM]http://www.youtube.com/watch?v=qLovD7dBcOM&feature=related[/video]

Kızlar NC Grafitelerim bugün geldi ve hemen 2 tane foto çektim. Flaşsız, ama tabi pencerenin yanında çektim...ayy çok sevdim ben bunları

Arzu, canım çoooooook teşekkürler

canım cok guzel lenslerin. nekadara aldın bıde nerden aldın bıde kac gunde geldi.kendi gozun koyu sanırım?

canım cok guzel lenslerin. nekadara aldın bıde nerden aldın bıde kac gunde geldi.kendi gozun koyu sanırım?

teşekkürler tatlım Arzu dan aldım 175TL ye. Arzu dediğim burda Vetman nickli arkadaş zaten elinde 2 çift varmış bu lenslerden. salı parayı yatırdım, bugün de lensler elime ulaştı kendi göz rengim koyu kahverengi canım

Bu videodaki kişinin kendi göz rengi de açık ama. ondan bu kadar doğal ve güzel görünüyorlar. siyah yada koyu kahvede aynı sonucu elde etmek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…