Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sırf siz istediniz diye ekledim bu kadar kayık bir fotoğrafı makyajım falan akmış,sarhoşum tekrardan sağol hatichim

ya ne demezsin keşke gözlerim biraz daha küçük olsalardı,cristal almayı çok istiyordum,ama sırf hareli pörtleyecek diye almadım,biraz küçük olsalardı gözlerim kesin alırdım

benim bildiğim kadarıyla crystallerin haresi çok belirgin değil canım ama crystall kullanmadım onu da belirteyim fakat icemint kullanmıştım. icemint alabilirsin mesela. hem cor hem nc tarafı kullanılabiliyor nc tarafı da çok belirgin değil.

hidrocharme kalın hareli olduğu için gözü daha büyük gözteriyor ama ben charme sersinde rahat edemedim. çok kayma yaptı malesef. o yüzden pek kullanamadım charme mellerimi

cerencim ben çok beğendim çok güzel ama ben karar verdim quartzo düşünüyorum tekrardan fakat eski yeşillerden bulmaya çalışıcam sahibinden satan var umarım onunki eski seridir yani benim kaybettiğim yosun yeşilindendir :2:

canım burcucum çok sağol canım,umarım senin istediğin seridendir canım ya

teşekkür ederim sevgili frances,ben de cristali çok beğeniyorum ama n.c. serisi istemiyorum,gözlerim biraz küçük olsa kesin alırdım,umarım sen çok memnun kalırsın canım

Kızlar NC Grafitelerim bugün geldi ve hemen 2 tane foto çektim. Flaşsız, ama tabi pencerenin yanında çektim...ayy çok sevdim ben bunları

Arzu, canım çoooooook teşekkürler

canım balım bu ne güzel bir mavidir böyle bayıldıımmm:) ya benim grafiteler henüz gelmedi :) ama senin nc grafite gerçi benimkiler cor grafite olcak ay çok merak ediyorum arasındaki farkı canım ya .çok yakışmış güle güle kullan canım :)

solotica da, hem doğal duracak hem de göz rengini istediğin tonda açacak tek renk crystall canım. ben çok yakışacağını düşünüyorum ve sabırsızlıkla resimlerini bekliyorum
cerenn albüme baktım hemen geçmişi okuyup ,yorumumuda yaptım ,çok güzel yaaa,bende şans yok ..
çok doğal da durmuş ayrıca ..
ben cristal alıyorum seda dan ,bakalım ne olacak sonuç ,göreceğim anyayı -konyayı:18:

nilcim canım ben opti free solüsyon kullanıyorum ona ragmen böyle,aslında vetman yeni grafitelerin kaptaki fotosunu çekse ben de çekip koysam,bakarız ne kadar değişmiş rengi,bu arada cristal alman çok isabetli bi karar,gözlerim biraz küçük olsaydı ben de cristal kullanmayı çok isterdim,ama hareliler bende pörtlek duruyor çok!bence şanslı olan sensin tatlım

ayyyyy yemin ettttt cidden mi kızlar ,ayyyy nasıl seviniyorum hepiniz bir ağızadn isabetli karar deyince çok tşk ederin cerencim ,gelsin cristal ,olsun güzelce ,inan 3 göbek atıcam ahtım var cidden acayip kasıldım ,sabahlara kadar video resim iinceleyip ,araitımak gözlerim ve beynim dönü ,aonunda karartım gözümü ve seda ile iletişime geçtim ,sağolsun o da yardımcı oldu ve cristal doğru seçim dedi inşallah yanılmayız arkadaşlar ,allah yanıltmasın ...

cor grafite bende uhde kaldı ve kalacak sanırım ,ama bir yandan da koyulaşması benim charm grafitelerin beni ürküttü açıkçası solocareaqua kullanıyorum ben hep ve günlük değiştiriorum inanın ,10 takmadığım oluyor hiç ,solüsyon değiştiriyorum vs ama anlamadım ocre de koyulaştı, o canlılık ve parlaklık gitti yani,bende wishkey dediği solüsyondan aldım dün ,fresh care bakalım grafiteleri koydum ne olacak benim gözüm çok koyu diyemi bu lensler kararıyor -koyulaşıyor anlamdım vallahi yoksa ben mi yanılıyorum bilemedim cerencim,yada tamammen solüsyondan kaynaklı idir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…