- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.481
onlar büyük ihtimal kullanmaktan vazgeçip satmaya karar veren arkadaşların lens fiyatıdır canım. yani 2. el lenslerdir büyük ihtimal
aaaa.tehlikeli ozaman. bende istiyorumhıdrocarme ıle natural i arasındakı fark ne bu lenste??
kızlar albüme ekledim grafiteyi
sırf siz istediniz diye ekledim bu kadar kayık bir fotoğrafımakyajım falan akmış,sarhoşum tekrardan sağol hatichim
hidrocorlar haresiz oluyor canım. natural colors serisi ince hareli, hidrocharme ise kalın hareli seri
hiç anlaşılmıyor canımmakyaj fda lenslerde şahane. tabi sen de
ya ne demezsin keşke gözlerim biraz daha küçük olsalardı,cristal almayı çok istiyordum,ama sırf hareli pörtleyecek diye almadım,biraz küçük olsalardı gözlerim kesin alırdım
peki sence hangısı aha dogal durur
cnm kendinde alabilirsin ama bazen gümrükte sorun yaşanabiliyor. hemen eline geçsin istiyorsan gg den alabilirsin orada fiyatlarda yazar zaten cnm.
selaam bu gg dedıgınız sey ne??
cerencim ben çok beğendim çok güzel ama ben karar verdim quartzo düşünüyorum tekrardan fakat eski yeşillerden bulmaya çalışıcam sahibinden satan var umarım onunki eski seridir yani benim kaybettiğim yosun yeşilindendir :2:
ceren çok doğal, bütün cor'lar gibi :82:
YouTube - Solotica cristal natural colors
ben de bikaç haftadır bu videoya bakıp bakıp cesaret topluyorum crystal alıcam bikaç haftaya. umarım böyle güzel bi mavi çıkar
Kızlar NC Grafitelerim bugün geldi ve hemen 2 tane foto çektim. Flaşsız, ama tabi pencerenin yanında çektim...ayy çok sevdim ben bunları
Arzu, canım çoooooook teşekkürler
cerenn albüme baktım hemen geçmişi okuyup ,yorumumuda yaptım ,çok güzel yaaa,bende şans yok ..solotica da, hem doğal duracak hem de göz rengini istediğin tonda açacak tek renk crystall canım. ben çok yakışacağını düşünüyorumve sabırsızlıkla resimlerini bekliyorum
cerenn albüme baktım hemen geçmişi okuyup ,yorumumuda yaptım ,çok güzel yaaa,bende şans yok ..
çok doğal da durmuş ayrıca ..
ben cristal alıyorum seda dan ,bakalım ne olacak sonuç ,göreceğim anyayı -konyayı:18:
nilcim canım ben opti free solüsyon kullanıyorum ona ragmen böyle,aslında vetman yeni grafitelerin kaptaki fotosunu çekse ben de çekip koysam,bakarız ne kadar değişmiş rengi,bu arada cristal alman çok isabetli bi karar,gözlerim biraz küçük olsaydı ben de cristal kullanmayı çok isterdim,ama hareliler bende pörtlek duruyor çok!bence şanslı olan sensin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?