- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.501
ayyyyy yemin etttttcidden mi kızlar ,ayyyy nasıl seviniyorum hepiniz bir ağızadn isabetli karar deyince çok tşk ederin cerencim ,gelsin cristal ,olsun güzelce ,inan 3 göbek atıcam ahtım var cidden acayip kasıldım ,sabahlara kadar video resim iinceleyip ,araitımak gözlerim ve beynim dönü ,aonunda karartım gözümü ve seda ile iletişime geçtim ,sağolsun o da yardımcı oldu ve cristal doğru seçim dedi inşallah yanılmayız arkadaşlar ,allah yanıltmasın ...
cor grafite bende uhde kaldı ve kalacak sanırım ,ama bir yandan da koyulaşması benim charm grafitelerin beni ürküttü açıkçası solocareaqua kullanıyorum ben hep ve günlük değiştiriorum inanın ,10 takmadığım oluyor hiç ,solüsyon değiştiriyorum vs ama anlamadım ocre de koyulaştı, o canlılık ve parlaklık gitti yani,bende wishkey dediği solüsyondan aldım dün ,fresh care bakalım grafiteleri koydum ne olacakbenim gözüm çok koyu diyemi bu lensler kararıyor -koyulaşıyor anlamdım vallahi yoksa ben mi yanılıyorum bilemedim cerencim,yada tamammen solüsyondan kaynaklı idir..
canımmm kesinlikle ve kesinlikle cristal gerçekten mantıklı,ve bana kalırsa hareli lens sana daha çok yakışıyor,yani sen de hiç cor görmedim ama,öyle olacağını sanıyorum,cristal grafiteden daha çok açar gözünü,bence tam senin istediğin renk olacak,heyecanla bekliyorum senin cristallerinicanım bence solüsyonun lensin rengini mi değiştirdiğini yoksa sana mı öyle geldiğinin anlamanın tek bir yolu var,cristaller gelince bi süre zaten grafitelerin ve ocrelerin yüzüne bakmayacaksın,grafitelerden birini bir solüsyona diğerini diğer solüsyona koyarsın,işte o zaman anlarsın benim kullandığım başka bir lensim olsun kesin yapacağım bunu
çok yakışmış cnımlens değil de kendi göz rengin gibi
nette esmeraldanın yeni videolarına baktım çok beğendim
Sanırım 3 lü opaklarda en doğal görünen renk esmeralda gibime geldi..
Aslında topazio yerine esmeralda almak daha mantıklı gibi :)
ben de tam verde aldıktan sonra soracaktım hep 3 lü opaklar deniyor ama neden kimse esmeraldadan bahsetmiyor o rengin sakıncası ne acaba diycektim ki..tesadüf bu sitede olsun yabancı lens sitelerinde olsun esmeraldanın da muhabbeti geçmeye başladı :)
[video=youtube;khtcycpjkhc]http://www.youtube.com/watch?v=khtcycpjkhc[/video]
[video=youtube;sk61cn5ku8q]http://www.youtube.com/watch?v=sk61cn5ku8q[/video]
kendı goz rengım ve freshlook gri balık gözüm
okudum arzu hanım. göz çapım hakkında fıkır sahıbı olmak acısından freslook bc : 8.6 yı koydum. sanırsam 8.6 ıyı gıbı. bu bc pupıl boslugumu demek oluyor. msn den ekledım buarada sızı :) ayrıca en kotu lens bıle ( freshlook) fotografta guzel gorunebılıyo. oyuzden sızin hıdrocarme mel videosu cekıp koymanızı okadar cok ıstyrum kı :))
mrymm hoşgeldin.. benim gözlerimde oldukça koyu kahve ve bende nc mel kullanmıştım çok ta hoş olmuştu dilersen albümümden resimlerine bakabilirsin nc melin fikir olur sana az çok
şimdi bakabilirsin ...eklemende bakabilirsiniz genel bir albümya super olur :)) eklemem gerekıyormu senı eklemeden gorebılıyor muum? yoksa senn mı benıeklemen gerek :))
melek abla bi eklemedin esmeralda fotosu aşkolsunKaç aydır bekliyoruz
canım çok haklısın cok mahcubum.
canım balım bu ne güzel bir mavidir böyle bayıldıımmm:) ya benim grafiteler henüz gelmedi :) ama senin nc grafite gerçi benimkiler cor grafite olcak ay çok merak ediyorum arasındaki farkı canım ya .çok yakışmış güle güle kullan canım :)
Ayy çok sağol canım yaeminim seninkiler de çok yakışacak acayip doğal bi ton bu. hatta seninkiler cor serisi olduğu için daha açık mavi durabilir canım ne zaman kavuşacaksın cor grafitelerine?
Eski açık seriden charm mel. Son kullanma tarihi 03/2015 Bugün elime geçtiler.
Arzucum çooook teşekkürler. Cor mellerimle aynı rengi. Yalnız haresi var o kadar :)
Kendi gözüm:
Charm mellerim:
Güzel kaynaşmış değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?