Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımmm kesinlikle ve kesinlikle cristal gerçekten mantıklı,ve bana kalırsa hareli lens sana daha çok yakışıyor,yani sen de hiç cor görmedim ama,öyle olacağını sanıyorum,cristal grafiteden daha çok açar gözünü,bence tam senin istediğin renk olacak,heyecanla bekliyorum senin cristallerini canım bence solüsyonun lensin rengini mi değiştirdiğini yoksa sana mı öyle geldiğinin anlamanın tek bir yolu var,cristaller gelince bi süre zaten grafitelerin ve ocrelerin yüzüne bakmayacaksın,grafitelerden birini bir solüsyona diğerini diğer solüsyona koyarsın,işte o zaman anlarsın benim kullandığım başka bir lensim olsun kesin yapacağım bunu

cerencim dün ben fresh care alıp ,o solüsyona koydum lenslerimi ama solotıcaları riske atmadım çift olarak koydum solüsyona ama elegance light grey lensin kabınıa birine solocare diğerine fresh care koydum şimdi senin mesajını okumadan bakmıştım yazmaya geldim ki ,sen bunu yazmışsın bu kadar olur...

ve cidden elegans lensin mavi tarafına koyduğum fresh care açılmış ,solocare de olan garibim diğerinden koyu kalmış ,inanmadım uzun uzun baktım ,inceledim ve fark var cidden fresh care açıyor lenslerin rengini cidden ,diğer lenslerimde açılacak demektir bu ,harikaaaa,bilgilerinize sunarımm..
resimlemeye çalışacağım ama fotoya o fark ne kadar yansır bilemiyorum ..çok şaırdım açıkçası ben ..solo care aqua lensleri koyulaştırıyor bence..çok sevindim açılmasına,farkı anlamak için yapmıştım ve farkı gözlerimle gördüm

canım ben cor hiç kullanmadım nc mel ve charm serisi kullandım ben ,cristal den umutluyum ,üztelik mavi cristal bu ,yeşil bile olsa kabulum ,yetrki açık bir ton ve doğal olsun,bayz yada boz gri olmasında 3.5 atarım vallaha:18: dilerim yanılmayız..seda göndersin hemen resimlerim zaten ,inşallah hayal kırıklığı içinde yüklemem fotolarını cristalin tşk ederim

:18:
merhaba sevgılı gunes
ben kullanıyorum esmeralda evet uclu opak nc serının en dogalı dıyebılırım. Ama benım goz rengım acık kahve ela . O yuzden belkı kaynasıyordur . Cok dogal duruyor bende. Cok guzel bır yesıl tavsıye ederım sevgıler

okudum arzu hanım. göz çapım hakkında fıkır sahıbı olmak acısından freslook bc : 8.6 yı koydum. sanırsam 8.6 ıyı gıbı. bu bc pupıl boslugumu demek oluyor. msn den ekledım buarada sızı :) ayrıca en kotu lens bıle ( freshlook) fotografta guzel gorunebılıyo. oyuzden sızin hıdrocarme mel videosu cekıp koymanızı okadar cok ıstyrum kı :))

Eklentiler

• $DSCF0311.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

.Bende şu an kullandıgım charm mel yok tatlım ama you tuba gir solotica charm mel yaz birçok videsu var canım:)

mrymm hoşgeldin.. benim gözlerimde oldukça koyu kahve ve bende nc mel kullanmıştım çok ta hoş olmuştu dilersen albümümden resimlerine bakabilirsin nc melin fikir olur sana az çok

mrymm hoşgeldin.. benim gözlerimde oldukça koyu kahve ve bende nc mel kullanmıştım çok ta hoş olmuştu dilersen albümümden resimlerine bakabilirsin nc melin fikir olur sana az çok

ya super olur :)) eklemem gerekıyormu senı eklemeden gorebılıyor muum? yoksa senn mı benıeklemen gerek :))

bişey dıyımmı tam 24 saattır turlu sıtelerden turlu lens resımlerı ıceledım ama sonuç şu en pahalısı bıle cok bellı edıyo kendını.solotıca ıcınde yakından nokta nokta gorundgnu duydum. aldanmayın resımlere dıyolar. az parada degıl hanı 200 lırayı kım kaybetms bız bulalım.yanii yok işte denemeden de alınmıyo. bi takıyosun şebek gbı olmussun.denemen gerek ama maalesefkı gıcıklar kaldırdı tester ları deneyemıyoruz. eger izmir yada denizlide denettıren optık varsa soylesın llllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüütfeeen

Ayy çok sağol canım ya eminim seninkiler de çok yakışacak acayip doğal bi ton bu. hatta seninkiler cor serisi olduğu için daha açık mavi durabilir canım ne zaman kavuşacaksın cor grafitelerine?

Eski açık seriden charm mel. Son kullanma tarihi 03/2015 Bugün elime geçtiler.

Arzucum çooook teşekkürler. Cor mellerimle aynı rengi. Yalnız haresi var o kadar :)

Kendi gözüm:

Charm mellerim:

Güzel kaynaşmış değil mi?

Ayy çok sağol canım ya eminim seninkiler de çok yakışacak acayip doğal bi ton bu. hatta seninkiler cor serisi olduğu için daha açık mavi durabilir canım ne zaman kavuşacaksın cor grafitelerine?

inşallah dediğin gibi olur canım çok tereddütlüyüm doğrusu:) daha bir hafta anca oldu siparişi vereli canım çook var gelmesine daha :)

çok güzel kaynaşmış gereçkten çok yakışmış haresi o kadar doğal ki maşallah güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…