- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.521
bişey dıyımmı tam 24 saattır turlu sıtelerden turlu lens resımlerı ıceledım ama sonuç şu en pahalısı bıle cok bellı edıyo kendını.solotıca ıcınde yakından nokta nokta gorundgnu duydum. aldanmayın resımlere dıyolar. az parada degıl hanı 200 lırayı kım kaybetms bız bulalım.yanii yok işte denemeden de alınmıyo. bi takıyosun şebek gbı olmussun.denemen gerek ama maalesefkı gıcıklar kaldırdı tester ları deneyemıyoruz. eger izmir yada denizlide denettıren optık varsa soylesın llllllllüüüüüüüüüüüüüüüüüüütfeeen
Eski açık seriden charm mel. Son kullanma tarihi 03/2015 Bugün elime geçtiler.
Arzucum çooook teşekkürler. Cor mellerimle aynı rengi. Yalnız haresi var o kadar :)
Kendi gözüm:
Charm mellerim:
Güzel kaynaşmış değil mi?
aradaşlar wishkey'in cristallerini açan solüsyonu bir umutla aldığımı ve
grafitelerime koyduğumu söylemiştim ..
dayanmayıp bugün hemen taktımve bakın sonuca..
zaman içinde ne olacak matlaşcakmı solocare daki gibi bilemiyorum ama
şuan için solocare 'İn soldurup matlaştırdığı lensleri cam gibi yaptı canlı bir ton haline getirdi...
solocare ile olanlar 3 önce çekilen flaşsızve aynı pencere önünde çekilen fotolar..
wishkey tşk ederim sana canım paylaşımın için
Arzucum çooook teşekkürler. Cor mellerimle aynı rengi. Yalnız haresi var o kadar :)
Kendi gözüm:
Charm mellerim:
bu arada arzu hanıma yolladım sımdı rıca ettım form a yuklemesını. Sanırım benı kırmaz yukler sadenazcım. :90:
Kendi gözüm:
Charm mellerim:
Ya göz rengi siyaha yakın olup crystal kullan yokmudurr.Mavi lens istiyorum ama korkuyorum gözümü açamamısndan bide doğal durması lazım :)Yardım lütfen
bende göz renki yeşil olup lens kullananlardan yardım istemiştim ama cevap alamadım çok kararsızım
canımmm çok değişmiş cidden rengiben yeni bir lens aldın sandım,daha da güzelleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?