Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

izmirde ben hiç denk gelmedim denettiren optikçiye ama denizliyi bilmiyorum.zaten bence denemeyin mikrop felan kaparsınız .evet solotica pahalı bi lens ama bu riski en az eleştiri alan ve tavsiye edilen lens için almalısınız bence

brchrgnr,çok beğendim ,çok güzel kaynaşmış cidden ,ben bir charm sever olarak çok daha hoş buldum ...güle güle kullan ...

Çok güzel canım ya bazılarında charme serisi göz değil de, düğme gibi duruyor mesela bende öyle durmuştu ama sende haresi çok doğal durmuş. rengi de süper. gayet güzel açmış göz rengini yanlış hatırlamıyorsam uzun zamandır bu seri charme mel arıyordun sen, nihayet bulmuşsun ama aradığın kadar varmış canım

aradaşlar wishkey'in cristallerini açan solüsyonu bir umutla aldığımı ve
grafitelerime koyduğumu söylemiştim ..
dayanmayıp bugün hemen taktım ve bakın sonuca..
zaman içinde ne olacak matlaşcakmı solocare daki gibi bilemiyorum ama
şuan için solocare 'İn soldurup matlaştırdığı lensleri cam gibi yaptı canlı bir ton haline getirdi...
solocare ile olanlar 3 önce çekilen flaşsızve aynı pencere önünde çekilen fotolar..
wishkey tşk ederim sana canım paylaşımın için

Son düzenleme:

canım benim de meller çok koyulaştı. ben de rengini açan solüsyon arayışındaydım ki sen bu fotoları ekledin ben de alıyım bu solüsyondan, bakalım etki edecek mi? Paylaşım için teşekkürler

hatich fresch care ağua 15 tl aldım ben canım 250 ml ,inşallah matlaşmazlar yeniden .)

bugünki hali ile yeni fotolarda ekledim albümüme, tüm yüz resmi de var,,daha canlı eskisinden bence...

bu da bugünden yine makyajlı hali, flaşsız pencere önü...

Son düzenleme:
nilcim çok iyi olmuş lenslerin ya çok şaşırtıcı gerçekten :81:

burcuuu adaşım charm melleri çok beğendm zaten hare seviyorum ben yaaa nc mellerde güzel ama pupili daha geniş gibi geliyo bana

Kızlar bu arada eski quartzolardan buldum çok mutluyum alıcam onlar arkadaşdan kaybettiklerime teselli olur

ay ben nıye goremıyorum resımlerı cok merak etmıstım (

bu arada arzu hanıma yolladım sımdı rıca ettım form a yuklemesını. Sanırım benı kırmaz yukler sadenazcım. :90:

Meleğim gelmedi resimlerin bana ya benim telefonun ayarlarından olmamış olabilir bana mesajın gelmedi tatlım mailden gönderebilirmisin yada sen bana göndermeden önce mesajları haber ver ben telefonu ayarlayayımm:)

Brcnrc
cevap veremedim sana siteden canım almışsın lenslerini çok çok güzel olmuşşş güle güle kullan zaten charmla corun rengi aynı tek fark hareli haresiz olması..

Son düzenleme:

canım güzel seriden aldın yine bak bunları kaybetme bu sefer

Ya göz rengi siyaha yakın olup crystal kullan yokmudurr.Mavi lens istiyorum ama korkuyorum gözümü açamamısndan bide doğal durması lazım :)Yardım lütfen

bende göz renki yeşil olup lens kullananlardan yardım istemiştim ama cevap alamadım çok kararsızım

Ne gerek var kullanmayıver.Ama sana tavsiye vereyim adore lens var netten araştır yada youtube dan videolarına bak aylık lens olmaları gerekiyor ama renki gözler için üretilen lensler onlar sanırsam.Okadar doğal o kadar güzel görünüyorlarki gözlerin renkliyse kesinlikle onlardan almanı öneririm fiyatlarını bilmiyorum ama pahalı gibime geliyor :)Yardımım olduysa ne mutlu bana :)

Eski açık seriden charm mel. Son kullanma tarihi 03/2015 Bugün elime geçtiler.

Arzucum çooook teşekkürler. Cor mellerimle aynı rengi. Yalnız haresi var o kadar :)

Güzel kaynaşmış değil mi?

bu ne yaaaaaaaa bu nedir böyleeeeeee şahane durmuş burcum harika yaaaaaaaaaa bayıldım bende niye böyle durmuyo charm meller yaa hiç sarılık yok ağlamak istiyorum çok güzel olmuş cnm ya bi de sana yeşil göz çok yakışıyo...güzel günlerde kullan ttlm çok beğendim ben

yarın eczaneleri bi gezeyim canım mutlaka alıcam bu solüsyondan seninkiler maşallah pırıl pırıl olmuşlar ya

Nil crystalleri alır almaz foto bekliyorum bana fikr vermek açısından çok işime yarar inş masmavi ve doğal durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…