- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.921
Eki Görüntüle 134129 kızlar gülgölgenin gözleri lensmi? quartzoya benziyo
bence sende de şahane olur crystallar BAMBAMcığım sen nc mellerini eskitmedin mi daha :)) ne zaman yeni lens almayı düşünüyorsun fikrin ne ? :))
browniicimcnm cok tesekkur ederim crystal ben de hala dusunuorm. nc melleri kullaniorm gundelik cok doallar huzurlu gecinip gidiorz. ama tabi daha acik yesil-gri arayisindayim. yeni lens ne zmn alicaim ise soloticaya bagli renkleri acmadiklari surece almayi dusunmuorm. acarlarsa renkleri cor mel ya da crystal arasinda karar vermem gerekicek. crystalde de kafama takilan mavimsi durma ihtimali. cor ice im oldugu icin yakin tonlar olursa bosuna o kdr para vermis olmak istemiorm acikcasi. bikac ay beklicem takip ediorm
cnm cor mel sende inanılmaz doğal durdu bence çok çok güzel ama ice larının süresi bir kaç aya bitince hani mel in var diye düşünmezsin diye tahmin ettim ben :)) crystal bence de ice a çok yakın bir ton sadece ice daha mavimsi gri crystal yeşilimsi gri.. zaten ice ı kaldırmışlar artık geçen gittiğimde kataloğuna baktım soloticanın yoktu ice..crystal vardı ama katalogda heralde değiştirdiler yerlerini :)) gittiğim optikçi stok yapıyordu vallahi ve gittiğimde bir hanım 2tane ice aldı kendine bir daha bulamaz diye :)))) o yüzden ice da sana şahane doğal durduğu için crystal da güzel durur bence zaten ben crystal ı açık gözlerde aşırı doğal buluyorum sevgili WHISKEY koymuştu mesela çok doğaldı..ama ben denediğimde hiç öyle açık gözdeki gibi durmadı
cnm cor mel sende inanılmaz doğal durdu bence çok çok güzel ama ice larının süresi bir kaç aya bitince hani mel in var diye düşünmezsin diye tahmin ettim ben :)) crystal bence de ice a çok yakın bir ton sadece ice daha mavimsi gri crystal yeşilimsi gri.. zaten ice ı kaldırmışlar artık geçen gittiğimde kataloğuna baktım soloticanın yoktu ice..crystal vardı ama katalogda heralde değiştirdiler yerlerini :)) gittiğim optikçi stok yapıyordu vallahi ve gittiğimde bir hanım 2tane ice aldı kendine bir daha bulamaz diye :)))) o yüzden ice da sana şahane doğal durduğu için crystal da güzel durur bence zaten ben crystal ı açık gözlerde aşırı doğal buluyorum sevgili WHISKEY koymuştu mesela çok doğaldı..ama ben denediğimde hiç öyle açık gözdeki gibi durmadı
cnmm benm cok yakismisti onnar sana ama en onemlisi senin icine sinmesi tabi.cnm teşekkürler cristal hakkaten çok doğal bir lens bide en önemlisi çok rahat opak serilerde kayma bulanık görme filan oluyor ama cristalde ben hiç yaşamadım öyle bişey,cristalde tek sorun cansız bi renk olmasıydı ben çok beyaz ve aşırı sarışın olduğum için beni çok soldurmuştu,daha canlı bi renk olsaydı favori lensim olabilirdi,geçengün bi konu oldu babama dedim işte lenslerim satıldı filan,babam dedi hangi lenslerin ? e dedim lens almıştım ! aa öylemi ben hiç görmedim ya dedi
cnmm benm cok yakismisti onnar sana ama en onemlisi senin icine sinmesi tabi.
ben de soluk olsun bayiliormben de acik sari sac kullaniorm ve aynen cok beyazimdir bal-kahve gozlerim tenime gore gereginden fazla sicak renk gelior bana o yuzden lens kullanmayi seviorm
haha saol cnm bende sana cor iceları çok yakıştiriyorum.hevesleniyorum hep ama soluk durmasından korkuyorum yine,olmuyo öle yaa bana saç sarı ten beyaz göz açık,sonra sokakta rusça konuşmaya başlıyo insanlar benle
ahahah benm de basima geliobi de karadenizliyim ailede tipler benzior bizim
cor icelar icin cok tesekkur ederim cnm benm :)
ben daha cok soguk goruntu seviorm o yuzden acik renkler hosuma gidior. bence sana da cok yakisior ama rahat etmedikten sonra kullanilmaz. sen aslinda acik gozler icin enhancer lens de kullanabilirsin cnm zaten tabanin acik denedin mi hic? pek bi bilgim hos ama acik renk gozlu unluler kullanior fln doal duruor die biliorm
haha saol cnm bende sana cor iceları çok yakıştiriyorum.hevesleniyorum hep ama soluk durmasından korkuyorum yine,olmuyo öle yaa bana saç sarı ten beyaz göz açık,sonra sokakta rusça konuşmaya başlıyo insanlar benle
yok hiç denemedim cnm,ama bende açık renk lens seviorum belirgin olsun yani,ama sıcak renkler yakısıyo bana,topazio tenime yakısmıstı mesela şimdi n.t baby blue merak ediorum ama çok pahalı yaa
pinaxim cnm nerelerdesin ozlettin valla kendiniUzun zamandir takip edemiyorum burayiKimler lenslendi, begendiler mi begenmediler mi... merak icindeyim :86: Ben aslinda ocak ayinin basinda charm mel siparisi vericektim ama firsat bulamadim dogrusu. Sayfalari ikiser ücer atlarken müthis bi lens gördüm, arkadasin nikini hatirlayamiyorum su an ama lensi cor grafiteydi. Süper dogal durmus cok cok begendim:87: Cor serisine pek sicak bakmiyordum ama aklim takildi simdi bu cor grafitiye. Simdi napicam charm mel mi? Cor grafite mi?
Vetman seninde fikirlerini bekliyorum
Whıskeycim sen bambamdan daha sarısın ve yanılmıyorsam bana resmini göndermiştin bir aralar crystal alıcakken :) ha ıce ha crystal farketmez bence cor ıce seni crystal kadar soluk gösterebilir bence canlı renkleri düşünmelisin derim topazioyu bile yüzüne daha çok yakıştırmıştın yanılmıyorsam sebebi şu çok sarısınlar ıce, crrystal ,ıcemint cor mel gibi renkleri düşünmemeli bugune kadarki tecrübelerime daanarak söylüyorum:)
cnm teşekkürler cristal hakkaten çok doğal bir lens bide en önemlisi çok rahat opak serilerde kayma bulanık görme filan oluyor ama cristalde ben hiç yaşamadım öyle bişey,cristalde tek sorun cansız bi renk olmasıydı ben çok beyaz ve aşırı sarışın olduğum için beni çok soldurmuştu,daha canlı bi renk olsaydı favori lensim olabilirdi,geçengün bi konu oldu babama dedim işte lenslerim satıldı filan,babam dedi hangi lenslerin ? e dedim lens almıştım ! aa öylemi ben hiç görmedim ya dedi
cnm benm cor mel ben de seviorm gercekten. cok tesekkur ederimeski serisi kadar acilsa rengi alicam ama suanda koyu o yuzden nc melden cok buyuk bir farki olmicak die dusundum.
cor icelarim nisan ayinda 1 yil olucak ama surekli takmadigim icin seffaf lens ve nc meli daha cok takiorm o yuzden 1 yildan uzun sure gider die dusunuorm hala ilk gunku gibi rahatlargenelde yillik lensleri ben 1 yildan uzun sure kullaniorm bikac renk aldigim icin ya da seffaf da taktigim icin. ama zaten ice almam herhalde bir daha crystal alirim cok benziorlar zaten yesil gri tonlarini daha doal buluorm kendi gozumde. mavi-gri de guzel renk ama yesil gri daha hosuma gidior o yuzden crystal in yesil yansimali durcagindan emin olsam keske off solotica iste surekli oynuorlar renklerle :2::2: eet ben de whiskey deki durusunu cok begenmistim cnm aslinda sende de guzel olmustur eminim koyu tabanlarda da guzel oluor aslinda koyu tabanlari pupil boslugu avantaji var bence goz bebegi gibi duruor. benm icelarla mesela guneste gozbebegim kuculunce bal rengi daha cok gorunuor ortadan yani normalde renkli gozlerde de orta kisimda sarimsi kahvemsi bi kisim olabilior ama o kdr buyuk deil tabi o yuzden ele verebilir. hos surekli gunese dooru bakarak gezmiorz ama isik gelince oole bi dezavantaji oluor bence. :2:
ahahah benm de basima geliobi de karadenizliyim ailede tipler benzior bizim
cor icelar icin cok tesekkur ederim cnm benm :)
ben daha cok soguk goruntu seviorm o yuzden acik renkler hosuma gidior. bence sana da cok yakisior ama rahat etmedikten sonra kullanilmaz. sen aslinda acik gozler icin enhancer lens de kullanabilirsin cnm zaten tabanin acik denedin mi hic? pek bi bilgim hos ama acik renk gozlu unluler kullanior fln doal duruor die biliorm
evet cnm haklısın o zmn ben de mellerimi hiç sık takmıyorum ayda 2 defa belki yani şmdide solüsyona koydum açılsın diye bakalım o zmn ben de 1 buçuk yıl kullanabilrim yani :)) iyiki söyledin bunu.. bir de evet mellerin son halini ben hiç beğenmemiştim tam yeşil olmuştu koyulaşmış hiç elalık yoktu hiç gzl değildi evet alma sen meller açılana kdr:))
bence de siz enhancer lardan bir deneseniz daha önce de burada biryerlere yazmıştım ben yeşil gözde bir aqua enhanger lens gördüm çok doğaldı aşırı doğal ve güzel bir renkti sen hiç denedin mi BAMBAMcım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?