Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili BEYAZLEBLEBİM

msj kutun dolmuş cnm mesajımı yollayamadım buradan cvp yazıyorum :)) souflona koydum lensleri 2gündür içindeler gelişmeleri ilerleyen günlerde sana hbr veririm mutlaka cnm..bu arada senin ocreler ve meller ne oldu sattın mı sen yoksa kullanıyor musun soracaktım unuttum sormayı?? ben de freshlookun haresiz grisini kullanmıştım o zmnlar soloticayı bilmediğim için memnun gibiydim aslında :)) ama elaları 1 kere taktım inan hiç doğal bulmuyorum charm meller daha doğal geliyor bana en azından mellerle şaşı bakmıyorum :)) zaten 40 yılda 1 lens takıyorum onun da hevesim kaçtı :) cor grafiteyi alınca zaten resimlerimi koyucam hemen :) eğer mavi düşünürsem diye söyledin diye söylüyorum bence çok soft çok doğal bir lens en azından diğer lenslere göre en doğalı bu bence şimdilik bizim gibi koyu gözlüller için :)) daha önce sevgili CEYDA arkadaşımız da aldı buradan koyu gözde cor grafite fotografı koymuştu onun da bir albümüne bak istersen.. öperim sevgiler..

merhabalar bugün itbariyle lens almaya karar verdim :86: ilk lenslerim solotica mel olsun istiyorum gözlerim koyu kahverengi lütfen bana yardımcı olun koyu kahverengi olupta mel kullananlar fotolarını paylaşırsa sevinirim... şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 134129 kızlar gülgölgenin gözleri lensmi? quartzoya benziyo

Gerçekten Gül Gölge de lens kullanıyormuş,bu kadar yakıştırabilmesi çok iyi,hiç de solotica ya benzemiyor çünkü,en bombeli durabilmesi muhtemel soloticalar bile opak seri olabilir,o da göz şekline göre değişebilir,o bile bu kadar bombeli durmaz ve damarlanma yok tabi,quartzo zannetmiyorum,rainbow da sanmıyorum,morrison doğru hatırlıyor olabilir,ama kutlarım böyle a kalite olmayan bir lensi bile yakıştırabilmiş,ama ünlülerde favorim hala ajdanınki

bence sende de şahane olur crystallar BAMBAMcığım sen nc mellerini eskitmedin mi daha :)) ne zaman yeni lens almayı düşünüyorsun fikrin ne ? :))

browniicim cnm cok tesekkur ederim crystal ben de hala dusunuorm. nc melleri kullaniorm gundelik cok doallar huzurlu gecinip gidiorz. ama tabi daha acik yesil-gri arayisindayim. yeni lens ne zmn alicaim ise soloticaya bagli renkleri acmadiklari surece almayi dusunmuorm. acarlarsa renkleri cor mel ya da crystal arasinda karar vermem gerekicek. crystalde de kafama takilan mavimsi durma ihtimali. cor ice im oldugu icin yakin tonlar olursa bosuna o kdr para vermis olmak istemiorm acikcasi. bikac ay beklicem takip ediorm

cnm cor mel sende inanılmaz doğal durdu bence çok çok güzel ama ice larının süresi bir kaç aya bitince hani mel in var diye düşünmezsin diye tahmin ettim ben :)) crystal bence de ice a çok yakın bir ton sadece ice daha mavimsi gri crystal yeşilimsi gri.. zaten ice ı kaldırmışlar artık geçen gittiğimde kataloğuna baktım soloticanın yoktu ice..crystal vardı ama katalogda heralde değiştirdiler yerlerini :)) gittiğim optikçi stok yapıyordu vallahi ve gittiğimde bir hanım 2tane ice aldı kendine bir daha bulamaz diye :)))) o yüzden ice da sana şahane doğal durduğu için crystal da güzel durur bence zaten ben crystal ı açık gözlerde aşırı doğal buluyorum sevgili WHISKEY koymuştu mesela çok doğaldı..ama ben denediğimde hiç öyle açık gözdeki gibi durmadı

bende tekrar bi lens alayım diyorum ama karar veremedim yaa
acaba tekrar esmeraldamı yoksa nc mel yada cor mel mi :44:

cnm teşekkürler cristal hakkaten çok doğal bir lens bide en önemlisi çok rahat opak serilerde kayma bulanık görme filan oluyor ama cristalde ben hiç yaşamadım öyle bişey,cristalde tek sorun cansız bi renk olmasıydı ben çok beyaz ve aşırı sarışın olduğum için beni çok soldurmuştu,daha canlı bi renk olsaydı favori lensim olabilirdi,geçengün bi konu oldu babama dedim işte lenslerim satıldı filan,babam dedi hangi lenslerin ? e dedim lens almıştım ! aa öylemi ben hiç görmedim ya dedi

Son düzenleme:

cnm benm cor mel ben de seviorm gercekten. cok tesekkur ederim eski serisi kadar acilsa rengi alicam ama suanda koyu o yuzden nc melden cok buyuk bir farki olmicak die dusundum.
cor icelarim nisan ayinda 1 yil olucak ama surekli takmadigim icin seffaf lens ve nc meli daha cok takiorm o yuzden 1 yildan uzun sure gider die dusunuorm hala ilk gunku gibi rahatlar genelde yillik lensleri ben 1 yildan uzun sure kullaniorm bikac renk aldigim icin ya da seffaf da taktigim icin. ama zaten ice almam herhalde bir daha crystal alirim cok benziorlar zaten yesil gri tonlarini daha doal buluorm kendi gozumde. mavi-gri de guzel renk ama yesil gri daha hosuma gidior o yuzden crystal in yesil yansimali durcagindan emin olsam keske off solotica iste surekli oynuorlar renklerle :2::2: eet ben de whiskey deki durusunu cok begenmistim cnm aslinda sende de guzel olmustur eminim koyu tabanlarda da guzel oluor aslinda koyu tabanlari pupil boslugu avantaji var bence goz bebegi gibi duruor. benm icelarla mesela guneste gozbebegim kuculunce bal rengi daha cok gorunuor ortadan yani normalde renkli gozlerde de orta kisimda sarimsi kahvemsi bi kisim olabilior ama o kdr buyuk deil tabi o yuzden ele verebilir. hos surekli gunese dooru bakarak gezmiorz ama isik gelince oole bi dezavantaji oluor bence. :2:

cnmm benm cok yakismisti onnar sana ama en onemlisi senin icine sinmesi tabi.
ben de soluk olsun bayiliorm ben de acik sari sac kullaniorm ve aynen cok beyazimdir bal-kahve gozlerim tenime gore gereginden fazla sicak renk gelior bana o yuzden lens kullanmayi seviorm

Son düzenleme:

haha saol cnm bende sana cor iceları çok yakıştiriyorum.hevesleniyorum hep ama soluk durmasından korkuyorum yine,olmuyo öle yaa bana saç sarı ten beyaz göz açık,sonra sokakta rusça konuşmaya başlıyo insanlar benle

ahahah benm de basima gelio bi de karadenizliyim ailede tipler benzior bizim
cor icelar icin cok tesekkur ederim cnm benm :)
ben daha cok soguk goruntu seviorm o yuzden acik renkler hosuma gidior. bence sana da cok yakisior ama rahat etmedikten sonra kullanilmaz. sen aslinda acik gozler icin enhancer lens de kullanabilirsin cnm zaten tabanin acik denedin mi hic? pek bi bilgim hos ama acik renk gozlu unluler kullanior fln doal duruor die biliorm

Son düzenleme:

yok hiç denemedim cnm,ama bende açık renk lens seviorum belirgin olsun yani,ama sıcak renkler yakısıyo bana,topazio tenime yakısmıstı mesela şimdi n.t baby blue merak ediorum ama çok pahalı yaa

Whıskeycim sen bambamdan daha sarısın ve yanılmıyorsam bana resmini göndermiştin bir aralar crystal alıcakken :) ha ıce ha crystal farketmez bence cor ıce seni crystal kadar soluk gösterebilir bence canlı renkleri düşünmelisin derim topazioyu bile yüzüne daha çok yakıştırmıştın yanılmıyorsam sebebi şu çok sarısınlar ıce, crrystal ,ıcemint cor mel gibi renkleri düşünmemeli bugune kadarki tecrübelerime daanarak söylüyorum:)

yok hiç denemedim cnm,ama bende açık renk lens seviorum belirgin olsun yani,ama sıcak renkler yakısıyo bana,topazio tenime yakısmıstı mesela şimdi n.t baby blue merak ediorum ama çok pahalı yaa

sen mavis seviorsun demek ki :)) tam renk degisikligi istiorsun o zmn hic enhancer bakma bile haklisin cnm n.t fiyatlarini bilmiorm pek kullanmadim hic dokusunu da bilmiorm. mavis de cok yakis sana iisalla icine cok sinen lensi bulursun tatlim

pinaxim cnm nerelerdesin ozlettin valla kendini msnde de gorusemiorz
ikisi de yakisir guzelcim sana. sen bu gidisle bir cor serisi edineceksin gibime gelior cok da hos olur sana valla. nc mellerinin suresi doldu mu senin harika onnar

evet cnm ah şu sarışınlık valla geçenngün kafayı bozdum cor ice için saçımı siyaha boyatıp yüzümede sürekli otobronz yapma kararı aldım,herkes şaşaırdı lens için saçmı boyanır diye daha önce burda söylüyodunuz sarşınlara bu renkler gitmez diye valla ne yalan sölim hiç hesaba almamıştım denemek lazımmış hakkaten çok renksiz oldum crystallerle.cor ice ta ona yakın bi renk biliyorum.evet topazio daha bi al benili canlı ve renkli durmuştu ama ondada doğallık yok işte,aslında mavi lens sevmiyorum tabanım yeşilli olduğu için mavide taksam yeşil yansımalı duruyo o yüzden mavide endişe duymuyorum.baby blue ile hidrosummer azul birbirlerine çok benziyorlar ikisinide çok merak ediyorum.şubatta istanbula gidicem leventteki optikçide bikaç renk deniyimde bi karar vereyim artık. b&l greylere yakın bi renk istiyorum onları makyajsız bile kullanabiliyordum ama gel gelelim ki onlarda da doğallık sıfırdı

:)))) ahahah bak baban bile fark etmemiş cnm zevk meselesi işte yahu cansızlığı kimi seviyor kimi sevmiyor..ama bence topaziolarda çok hoş oldu sende onlardan memnun değil msin peki ?

evet cnm haklısın o zmn ben de mellerimi hiç sık takmıyorum ayda 2 defa belki yani şmdide solüsyona koydum açılsın diye bakalım o zmn ben de 1 buçuk yıl kullanabilrim yani :)) iyiki söyledin bunu.. bir de evet mellerin son halini ben hiç beğenmemiştim tam yeşil olmuştu koyulaşmış hiç elalık yoktu hiç gzl değildi evet alma sen meller açılana kdr:))

:))))))))) ahahahah koptm buna :)) ya ne şanslısınız kızlar yahuuuuu

bence de siz enhancer lardan bir deneseniz daha önce de burada biryerlere yazmıştım ben yeşil gözde bir aqua enhanger lens gördüm çok doğaldı aşırı doğal ve güzel bir renkti sen hiç denedin mi BAMBAMcım ?

Browni cnm topazio renk olarak harika,denildiği gibi bombeli bir lenste değil hiç,kendimede çok yakıştırdım ama kayma sorunu beni mahvetti,ve dikkat ettiğim şey azda olsa opak serilerde herkesde bi hafif kayma oluyo,bana özel bişey değilmiş bu yani,belki haresi yoğun olduğu içindir,belki zamanla gözüme oturur die sabrettim ama bi arkadaşım sana lens çok yakışıyor ama bence bidahakine o kaliteli lenslerden al bunların 25TL lik lenslerden olduğu çok belli dedi çok üzüldüm soğudum lenslerden valla cristaller tam oturmuştu zaten gözüme,kıpırdamıyodu bile hattaonların daha canlı bir rengini bulsam bir saniye düşünmem çok doğaldılar:82:

tatlim ben hic denemedim enhancer. acik yesil-gri kdr acmaz ama bi ara belki denerim ama cok degisim yapmaz die dusunuorm biraz daha acik olsaymis gozum
cnm ben genelde daha uzun sure kullanabiliorm lensleri rahatsizlik vermeye baslayinca anliorm ki bitti suresi. her gun takmadigim icin bu sekilde yapiorm ama dikkat et gene de cnm gozune bi zaarari olmasin ben yapiorm bi sorun olmadi suana kdr ama gene de dikkatli tedbirli olmak lazim goz sonucta :18: malesef ozellikle cor meller cok koyulasti o yuzden hic yeltenmiorm bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…