Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar gözüm orta kahve koyu değil.Sizce esmeralda mı,hidrocor mel mi,yoksa nc mel mi?Hangisi gözümün rengini daha çok açar?aslında en güzeli esmeralda tam istediğim gibi açık yeşil ama mel daha doğal duruyo sanki,esmeralda biraz yapay geldi karar veremedim siz ne dersiniz?

Cor verdeyi canlı görmek isteyenler için verde videom
lütfen başka yerlerde paylaşmayınız..

[video=dailymotion;xgwepo]http://www.dailymotion.com/video/xgwepo_hidrocor-verde_lifestyle[/video]

Son düzenleme:
kızlar eski seri quartzolarım geldi tek kelimeyle muhteşemleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr:)))bombeli görünüm dışında ki onun belli olması içinde dibine girmen lazım hiç bir problem yok dibine girmedikçe de çok doğallar
=))))
resim koyup ekleyeceğim az sonra

bekliyorumm bekliyorumm :))

inanmıyorum bayıldım canım cok yakışmış sana saçların da siyah tam tamamlamış siyah saça en cok yakışan renk bu bence ben de nil in söylediği yerden alıcaktım kii sen hepimizden önce davranmışsın napalım biz şansımıza küselim cok cok yakışmış iyi günlerde güle güle kullan canım :)

çok teşekkür ederim canım bende çok çekiniyodum nasıl olucak diye ama cidden istediğim gibi oldu=)

Çok güzeller canım iyi günlerde kullan Ayrıca hiçte bakımsız görünmüyorsun

güneşcim resımlerden gorudugum kadarıyla verde cok yakısmıs sana gulegule kullan gun ısıgında bıle cok guzel bır goruntusu var bende fıkır edınıyorum boylece fakat vıdeonu kacırdım keske burda kalsaydı ve paylasılmasaydı vıdeo en azından merak eden arkadaslara bır fıkır olurdu

teşekkür ederim canım :)
bernacım istersen senin için tekrar yüklerim özel mesajla link atarım ama buraya ortalığa koymam.. aynı olayı bir önceki lensim azulun videosunda da yaşadım..saçma sapan sohbet ve klip sitelerine kopyala yapıştır yöntemiyle taşınıyor.. hani anlamadığım şey bir insan sohbet veya klip sitesinde neden lens takmış bir gözü izlesin ki...lens konusu ne alaka yani...insan videoyu çekerken emek veriyor ilgisiz sitelerde görmek gerçekten sinir bozucu...

Son düzenleme:
haklısın canım aynen bende anlamadım cok sacma birseyler yapmış olmak için birseyler yapma... lınkı yollarsın canım mahsuru yoksa bende bakarım aklım su aralar cor melde benımde verde de kafamı karıstırdı

canım biraz beklersen 5 dakikaya kadar yüklenir heralde :26::26:

verde düşünen arkadaşları bir konuda uyarmak istiyorum ki sonradan hayalkırıklığı yaşamasınlar..

verde rengi kendi doğal göz renginizden daha açık renk sonuç vermiyor..göz rengi açma amacıyla alacak olanlar verdeyi düşünmesinler...renk açma yönü çok az..koyultma ve renklendirme yönü daha ağırlıkta..(yoğunlaştırıcı gibi de diyebilirim)
yani demem o ki..kahverengi ve koyu renk göze verde takınca bir giallo veya bir mel kadar açık (ela açıklığında) bir yeşil beklemeyin...bende olsa olsa en fazla nc verde marineyi andıran görünüşe sahip oluyor en fazla...(yani az opaklıkta olan ve koyu mavi-yeşil olan nc verde marine varya onu andırıyor bazen..ama foto çekerken o görüntüyü yakalamam ve yansıtmam çok zor)
ve renk uzaktan farkedilmiyor ama uzaktan gözleriniz orijinal gözlerinizden daha koyu görünüyor..bu lensle gözlerim uzaktan zeytin siyahı görünüyorlar (normalinde orta kahveler biliyorsunuz).. ama konuşma mesafesinde lensin duruşu fotolardaki gibiler..

bal rengi göze takılmış verde resmi de görmüştüm hatta koymuştum..bal sarısı gözü bile gözle görülür şekilde koyulaştırmış...
verde fotolarımı incelediğinizde de kendi göz rengimin lenslerden daha açık tonda olduğunu ve lensin kendi gözümden aslında daha koyu olduğunu görebilirsiniz..pupilden gözüken kendi rengimden bunu anlayabilirsiniz...lenslerde genelde pupil daha koyu ve kapalı..lens kısmı ise daha açık renkli olur..ama verdede durum tersi oluyor...pupiliniz daha açık ve ışıltılı..lens kısmı ise daha koyu ve daha az ışık geçiren bir renk..

Son düzenleme:
kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım

canım ya harika sıcak bir yeşil tonu olmuş çok sıcak buldum bu yeşili ben mel bunun yanında soğuk kalır yani :)) daha önce de çok açık renk gözde verde görmüştüm ama koyuydu bundan biraz daha ve daha eski seriydi ondan sanırım bu kdr yeşil değildi buğulu bir koyu yeşildi bu direk yosun yeşili durmuş günlük hayatta kendini belli ediyordur kesin sen ne diyorsun kullanıcak kadar beğendin mi alışabildin mi merak ettim :) ama şu yeşil gözü sevemedim gitti :) senin gözlerin açık ton bence çok hoş durmuş ama yine crystal da crystal diyorum ben yahu saçını koyult bişey yap o crystal dan vazgeçme sen :)) kirpikler de upuzun yaa süperrrr .. güzel günlerde kullanman dileğiyle....

sevgili CNSYCL bence hidrocor mel oldukça açar gayet de doğal.. esmeralde için hiç doğal diyemicem bombeli duruyor gözde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…