Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tatlim cok saol ya ilgilendigin icin. cok iyisin. kalbin de senin kadar guzel!
peki gri-mavi baska bir marka aklinda var mi? tanita tikaram in grisi de guzel ama yillik lens aylik yok diil mi onlarda ?

Son düzenleme:
tatlim cok saol ya ilgilendigin icin. cok iyisin. kalbin de senin kadar guzel!
peki gri-mavi baska bir marka aklinda var mi? tanita tikaram in grisi de guzel ama yillik lens aylik yok diil mi onlarda ?

tesekkur ederım cnm bnm... tanıtanın grısı guzel evet bende sevıyorum ama yıllık aylıgı yok onunn... aylık baska bıldııgım guzel bır lens yok... ama gecıcı olarak alacam bu lensı dersen en guzel renk aylık oarak bnm kullandıklarımdan b&l da var tek sorunu damarlları dogal durmaması... sana faceden resım atabılırım eger ıstersen...

tamam canim bekliyorum resimlerini facete :)

vetman özelden yazdığım mesaja eden cevap vermiyorsunuz bi kaç gündürr.yoksa bi yanlışmı yaptım..sitede lens kullanan arkadaşlara yaşadığım bi olayı annalttım diye mi yoksa...ama bu da bi gerçek..arkadaşımın başına geleni anlatım lensten kataraktoldu..göz damarları kurumuşş..gözünü kaybetti..yüzde seksen görmüyor gözü..haaa bu senin lens satarken insanları etkilediğim için duyarlı davramana sebebp oluosa özür dilerimm..ama bende lens kullanmayı çok isteyen biriyken arkadaşımdan aldığım bu havberle geriledimm..hatta senle mesajlaştık renklte karar veremiyordum bu arada da bu olay oldu ve ben siparişten vazgeçtimm..fakaty şimdi yinede istiyorumm...bu yüzden sana mesaj atım ama bir iki gündür fotuma girdiğin halde ban a cevap verme gereği duymuyorsun..
sevgiyle kal

çok geçmiş olsun O arkadaşımız öyle oldu diye bizimde öyle olacagımız anlamına gelmez.10 seneyi aşkın lens kullanıcıları var ve onlara bir şey olmuyor.Önemli olan gözümüze uygun olan doktorun tavsiye ettiği lensi kullanmaktır.Eve gelince lensleri kabına koyup gözlğk kullanılmalıdır.Gözleri dinlendirmek gerekir.Gün boyu lensler gözümüzdeyken kornea fazla beslenemiyor gözde kuruluklar baslıyor.Bu nedenle evde kesinlikle lens kullanıp gözler dinlendirlimeli.Bu çok önemli..Saygılar.....Bu arada arzu hanım bana özel msj atın veya msn gelin charm ocre alıcam ama karar veremedim bir yardımcı olun :))

kesinlikle katılıyorummm.. gozunuze uygun lensı almanız gerekıyor doktorunuza basvurarak... ben 7 senedır lens kullanıyorum cok kalın lenslerı takamıyorum mesela... doktorun bana onerdıklerını takıyorum.. solotıcayı da aldıgımda hemen gıdıp doktoruma gosterdım capını su oranını ws anlattım gozumde gordu takabılırsın dedı... ancak eve gıttıgınde cıkarıp gozluk tak sureklı 24 saat bu lenslerı takma sonra problem olur dedı... eve geldıgnıze gozluk kullanın kızlar bılgısayarın onunde saatlerce lenslı kalmayın gozun oksıjen alması ve dınlenmesı cok onemlı ...

ben de 10 yillik lens kullaniciyim diyebilirim hem renkli hem seffaf kullaniorm. en az senede bir doktor kontrolu yaptirmakta fayda var. kontrole gittikten sonra cok kotu sonuclar olmadan onceden onlenebilir olabilecegini dusunuorm. spring352009 arkadasin icin cok cok gecmis olsun buyuk sanssizlik olmus cok uzuldum

amazon sky blue kızkardeşim kullanıyor koyu kahve göz rengi çok hoşta duruyorçok damarlı diyemem B&l yanında oldukça masum..rainbow hk.bilgim yok ama genel yorumları iyi..ben solotıca dan sonra adore yi doğal buluyorum ama oda koyu gözlerde kendini belli etmiyor açık tabanlı isen adore bi blue yada grey ye bakabilirsin... bu arada ıce güzel seçi, hele de charm ıce ise harika,şimdiden güle güle..

ahazize canım doğal olması 1.planda ise,çok dikkat çeken bir lens tercihin değil ise,ve güzel anlamlı bakmak istiyorsan masumiyetin rengi charm ocre,helek ki açılmış yeni ocrelerle düşünemiyorum o güzelliği..seneye ben yine charm ocre alacağım

ne yazıkki gözlerim koyu kahve şkerim,, saçşalrımda siyah denecek kadar kahve =/ bi ara bakıra boyatmıştım o haliyle çok muhteşemdi eminim o saça daha güzel gider mavi ya da yeşil =D iddialı olmauı kim sevmez ki ama dediğim gibi şimdilik daha doğal olması taraftarıyım o yüzden mel ya da ocre tercih edicem muhtemelen =) ondan memnun kalırsam iddialı bir mavi beni bekliyor

ÇOK tşk rica etsem özelden msn adresini verrmsn daha detayli ve cabk bilgi almak istyrm

hımmmm o zamann sende azul değil de grafite harikalar yaratacaktır:)))
crystal bile iyice mavimsi durur:))
grafite bildiğin grisiz hoş mavi olur sende.
ki ocre falan da bendeki gibi bulanık durmaz.
merakla bekliyorum fotoğraflarını

evet canım ben de öyle düşünüyorum .. ayyyy bi alayımda bütün fotolar feda olsun =D

şimdi albümüne baktım da sedosh lensler çok doğal durmuş.bu lensler sadece fotolarda mı böyle çıkıyor yoksa gerçekte de bu kadara doğal mı?çevrenin tepkisi nasıl mesela,tanımayanlar doğal mı sanıyor?

lensler gercekte cok azcık daha koyu flasta bıraz daha acık renk cıkıyor canım ama gercektede cok dogalll bılmeyenler anlamayanlar dogal sanıyor

lensler gercekte cok azcık daha koyu flasta bıraz daha acık renk cıkıyor canım ama gercektede cok dogalll bılmeyenler anlamayanlar dogal sanıyor

uzun zamandır soloticaları araştırıyorum en doğalı cor serisi gibi geliyordu ama charme da çok doğal sendeki duruşuna bakılırsa.millet gözlerine bakıp Allah neler yaratıyor diyordur:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…