Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar hepinize merhaba =)

ben yeni üyeyim ve siftahı lensler konusunda yapıyorum x) öhm öhm

sorucağım soruları eminin bir çoğunuz tahmin ediyorsunuzdur ama adetten ben de sorayım bari =D

şimdi benim gözlerim oldukça koyu kahve rengi wetmandan belki bir ton daha koyu ya da aynı işte neyse o tonlarda şimdi gelelim sorulara

1. soloticanın en doğal duran rengi ve serisi hangisidir? (istisnasız)
2. soloticanın en doğal duran mavi rengi hangisidir? (çok açık olmasın)
3. göz çapı, eğrisi vs. bilmiyorum dolayısıyla nasıl riskleri vardır? hangi serisinde risk yaşamam?

şimdilik bu kadar =) cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. bu arada ten rengimde buğday. ama beyaza yakın bir buğday denebilir ilginç biraz =)

sevgili vetman, yeni gelen ocre ler nasıllar?onlarında renkleri açılmış mı acaba?varsa foto koyabilir misin?

Melll neden begenmedin?:26:

Bence cok hos olmus, biraz gözünün alismasi lazim belkide. Moralini bozma gayet güzel olmus.

Birincisi, daha yeşil durmasını bekliyordum, daha çok gri gibi durdu..
Umarım gözüm alıştığında bulanıklık ve kayma geçer, normalde charme mel kullanıyorum, o da çıkardıktan sonra batma ve kaşınma yapıyor.(

1- nc icemint ve crystal
2-açık renk göz tabanın varsa azul, koyuysa gözlerin grafite özellikle cor serisi bence
3-göz çapın büyükse cor serisi güzel duruyor, küçükse ölü bi ifade katıyor. küçükse kullananlar hidrocharm serisini öneriyorlar kayma falan yapmıyormuş.

LAL azul ve quarzton warmıs sanırım bunların hakkında yorumlarnı alabılırmıyım cnmm ?

zevk meselesi tabii sen belki sevebilirsin ama quartzoyu ben sevemedim. aldım ama sokağa çıkarken hiç takamadım yapay gibi geldiler sanki bana.
ben gözle kaynaşan yarı opak lensleri sevdiğim içindir belki de
eğer opak seviyorsan quartzoyu sevebilirsin bence, b&l ların, sophisticlerin damarsızı daha doğalı ama ben alışamadım belki de gözün üstünde alakasız bir tabakaya:)
azulu bazen çok seviyorum bazen de fazla canlı geliyor rengi bana özellikle icemint ve cristale dadandığım zamanlar rengi çok canlı cırt gibi geliyor.
ama azulla aldığım iltifatı bugune kadar hiç bir lensle almadım diyebilirim.
kuaförde, sokakta , spor salonunda falan gören ne güzel gözleriniz var diyor, daha lens mi diyene rastlamadım:) kaynaşması doğallığına diyecek hiç bir lafım yok:)

peki sen ice charmlardan memnun musun?
charm hiç denemedım o kalın hare doğallığı bozuyor mu sence?

crıstal ve azul benımde aklımdaaa.. charm icedan cok memnunum canım rengı cok guzel tam bnm ıstedıgım renklerde.. hareside asla goze carpmıyor yanı benı rahatsız etmıyor dogal duruyor bence... bebek mavısı gıbı gunduz.. cok guzel bır renk... senın azulun cor mu ? nc mı ? bırde gozlerın ne renk .. ben oyle cok kotu yada lacıvert durmasından korkuyorum alırsam.. benım gozum koyu kahve

Cok ozur dilerim eve ancak geldim. Oglen de yukleyemedik cok fazla is vardi :s Bu arada bir tane resim var. Acayip zorlandi gozlerim isiga bakmaktan. (gunes isigi degil resimdeki isik. bildigimiz ofis ici isiklandirma) Surekli akma yaptigindan makyaji sildik ve ancak bir tane idareten kare alabildik. Yaklasik 10 saat falan gozumde kaldilar. Bir problem yasamadim (son saatlerde kuruluk disinda. onda da gozyasi damlasi kullandik.) İs yogunlugu biraz azalsin daha fazla kare icin kasacagim olmadi mandallarim goz kapaklarini artik ^^

crystal nc mı? bu ararda verdiğin cevaplar için çooooook teşekkürlerrr =)

ezgınaz onemlı degıl cnm naptın karar werdınmı ne alacaına?

Henuz daha karar veremedim canim ya. Cok yogunum bugunlerde. Daha simdi firsatim oldu buraya bakmaya:)
Ben iki tane dusunuyorum...
1.Crystal ya da Icemint
2.Ice ya da grafite tabi bunlarda da charme mi nc mi cor mu
diye kararsiz kaldim.
Charme ice da kararliydim birkac gun once:) Arzu hanimi da arayacaktim. Is yogunlugu ve bazi problemlerden arayamadim onu.
Charme ice in ringi beni dusunduruyor.

Canim hayirli olsun lenslerin gule gule kullan... Icemint gun isiginda mavimsi mi yesilimsi mi duruyor?

crystalda guzel canımm azuldan vazmıgectın? ben beyendım azulu ama koyu gıbı.. charm ıce super haresı kotu durmuyor ınan ıstersen sana daha resım atarım albumde war ama baska resımlerımde war ama ıllede hare ıstemıyorum sewmıyorum dıyorsan alma cnm

crystal nc mı? bu ararda verdiğin cevaplar için çooooook teşekkürlerrr =)

crystal sadece nc de var malesef ama icemintle crystalin özelliği iki taraflı kullanabiliyosun.
bir tarafı hareli bir tarafı haresiz duruyor.
iki rengi de seviyorum çok tavsiye ederim benzerler ama aradaki ince fark bile ikisini ayrı ayrı almak için bi neden:)
öncelik sırasına gelirsek mavi ağırlıklı seviyorsan crystal mavi-gri yer yer yeşillik oluyor
icemint genelde yeşil-gri yer yer mavileşme oluyor işte böyle garip bişey:)))
bu soloticalar adama böyle kafayı yediriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…