- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.941
Durur canım hatta sende daha bile güzel durur:)
sevgili vetman, yeni gelen ocre ler nasıllar?onlarında renkleri açılmış mı acaba?varsa foto koyabilir misin?
Melll neden begenmedin?:26:
Bence cok hos olmus, biraz gözünün alismasi lazim belkide. Moralini bozma gayet güzel olmus.
kızlarr azul kullanan varsa resım koyarmısınız plzzzz yada yorum :)
istersen ekle beni albumumde var azul fotoları:)
arkadaşlar hepinize merhaba =)
ben yeni üyeyim ve siftahı lensler konusunda yapıyorum x) öhm öhm
sorucağım soruları eminin bir çoğunuz tahmin ediyorsunuzdur ama adetten ben de sorayım bari =D
şimdi benim gözlerim oldukça koyu kahve rengi wetmandan belki bir ton daha koyu ya da aynı işte neyse o tonlarda şimdi gelelim sorulara
1. soloticanın en doğal duran rengi ve serisi hangisidir? (istisnasız)
2. soloticanın en doğal duran mavi rengi hangisidir? (çok açık olmasın)
3. göz çapı, eğrisi vs. bilmiyorum dolayısıyla nasıl riskleri vardır? hangi serisinde risk yaşamam?
şimdilik bu kadar =) cevaplayanlara şimdiden teşekkürler. bu arada ten rengimde buğday. ama beyaza yakın bir buğday denebilir ilginç biraz =)
cnm saol ekledım memnunmusunnn
LAL azul ve quarzton warmıs sanırım bunların hakkında yorumlarnı alabılırmıyım cnmm ?
LAL azul ve quarzton warmıs sanırım bunların hakkında yorumlarnı alabılırmıyım cnmm ?
peki sen ice charmlardan memnun musun?
charm hiç denemedım o kalın hare doğallığı bozuyor mu sence?
1- nc icemint ve crystal
2-açık renk göz tabanın varsa azul, koyuysa gözlerin grafite özellikle cor serisi bence
3-göz çapın büyükse cor serisi güzel duruyor, küçükse ölü bi ifade katıyor. küçükse kullananlar hidrocharm serisini öneriyorlar kayma falan yapmıyormuş.
ezgınaz onemlı degıl cnm naptın karar werdınmı ne alacaına?
Cok ozur dilerim eve ancak geldim. Oglen de yukleyemedik cok fazla is vardi :s Bu arada bir tane resim var. Acayip zorlandi gozlerim isiga bakmaktan. (gunes isigi degil resimdeki isik. bildigimiz ofis ici isiklandirma) Surekli akma yaptigindan makyaji sildik ve ancak bir tane idareten kare alabildik. Yaklasik 10 saat falan gozumde kaldilar. Bir problem yasamadim (son saatlerde kuruluk disinda. onda da gozyasi damlasi kullandik.) İs yogunlugu biraz azalsin daha fazla kare icin kasacagim olmadi mandallarim goz kapaklarini artik ^^
Henuz daha karar veremedim canim ya. Cok yogunum bugunlerde. Daha simdi firsatim oldu buraya bakmaya:)
Ben iki tane dusunuyorum...
1.Crystal ya da Icemint
2.Ice ya da grafite tabi bunlarda da charme mi nc mi cor mu
diye kararsiz kaldim.
Charme ice da kararliydim birkac gun once:) Arzu hanimi da arayacaktim. Is yogunlugu ve bazi problemlerden arayamadim onu.
Charme ice in ringi beni dusunduruyor.
crystal nc mı? bu ararda verdiğin cevaplar için çooooook teşekkürlerrr =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?