Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benimkilerde bariz küçük geldi. gözümün kenarlarında kahverengiler meydanda kapatmadı yani ne hevesle almıstım

Canim hayirli olsun lenslerin gule gule kullan... Icemint gun isiginda mavimsi mi yesilimsi mi duruyor?

Sagol ezgicigim ^^ Gri, buz mavisi, yesil arasi degisiyor. Fotoda yesil cikmis ama fotodan sonra aynada baktigimda gri renktelerdi. Sanirim isikta acik yesil ve ucuk gri arasi oluyor, isiksiz ortamda grimsi veya tatli bir aqualik da olabiliyor (tabi lensin hangi yuzunu kullandigina gore de degisiyor. fotodakiler tersiydi bugun duzunu taktim.) Bir iki gun icinde renk gecislerini daha iyi anlar daha fazla bilgilendiririm ^^ Herkese gunaydin ve iyi gunler ^^

estağfrllah canım yaa kafayı yemek ne demek =D valla açıkçası cevaplarına çok şaşırdım.. okuduğum 4387568475674385 (mübalağa ediyorum) mesajdan sonra mel ya da ocre dersiniz diye düşünmüştüm,, sadece seriden emin değildim..

evet mavi hastası biriyim,, çok yeşillik istemiyorum esasen ama 1. tercihim doğallık tabiki.. en doğal duran yeşilse onu tercih edebilirim.. ayhh resmen buna odaklandım.. vetmanla da konuşup en kısa zamnda sipariş vercem inşallah =)

hımm o zaman mavi ağırlıklı diyorsan ilk tercihin cristal olsun.
eskiden favorimdi ama azuldan sonra ekstra bir yeşile ihtiyacım olunca yeni favorim icemint oldu.
ama elimdeki lenslerin en iyisi cristal ve icemint diyebilirim iki taraflı kullanabilme olayı harika:)

bilmiyorum yine zevk meselesi diyeceğim ama mel ve ocre konusunda en doğal diyemioyum şahsen. cor mel kullandım. bulanık bir görüntüsü vardı bende şahsen gerçi son yorumlarda değişmiş boyama yoğunlaşmış diyorlar, ben 2,5 sene önce falan kullanmıştım cor meli. değişmiş olabilir.

bir de bana göre gene kendi zevkim tabii, lens taktı mı çarpıcı değişiklik yapmalı.. o nedenle mel bile kesmemişti beni ocre hiç kullanmadım ama kesmez sanırım o da:)
taktı mı böyle çarpıcı gri yeşil mavi falan olmalı yaa

motriferacım lenslerini güle güle kullan canım en kısa sürede daha bol resim bekliyoruz:))
bendeki gibi durmuş rengi aynı grimsi mavi ağırlıkdabir kaç gün geçsin solusyonda otrusun zaman la daha çok seveceksin:)

aslında ilk başlara ben de senin gibiydim yani çarpıcı olsun,, uzaktan bakan AA bu kızın gözleri renkli desin (hele de mavi desin =) ) fln fişmekan..
bir hafta önce fln amazon mavi aldım.. aslında tam istediğim gibi.. tepkiler de güzel bir bakıma =/

-gözlerin lens mi kendinin mi?
-lens =/
- çok yakışmışlar hiç belli olmuyor =)
-madem belli olmuyor neden soruyorsun?? (iç sesim) teşekkürler =/ =p

muhabbet bu..
uzaktan yani yarım metreye kadar belli olmuyor ama gelin görünki gün ışığında tam bir fiyasko bana göre..
aynadaki yansımamdan koktum yahuu =D

ama yağmurlu havada,, hava kapalıyken ya da akşam gerçekten 10 numara diyebilirimm

mel konusuna gelirsek hidrocor ben tercih etmem zaten gerçekten dehşet soluk,, charm ya da nc olur işte o konuda kararsızım birtek =) çarpıcı değil belki ama insan değişiklik istiyor..

yine de mavi tercihim crystal olcak =) şu mel ya da ocreyi alayım hele bir

teşekkür ederim canım ayy amin herkesin başına meraktan ölüyorum zaten umarım yakışır her dakika saate bakıyorum çok komiğim

teşekkür ederim canım ayy amin herkesin başına meraktan ölüyorum zaten umarım yakışır her dakika saate bakıyorum çok komiğim
bende merak ediyorum resimlerini paylaş bizimle mutlaka ,güle güle kullan şimdiden içine sinsin inşallah:)
diğer yeni alan arkadaşlarda güle güle kullansın, mortıfera çok begendim ama ayrıntılı resim görmek isterdim
mell renk hoş durmuş kötü değil açık tabanda opak seri doğal oluyor genelde ama kayma yapmış resimdede belli..:2:

mavima, sana başka birtopikte soru nu cvpladım,bende mavi ton severim garfiteyi seçtim albümdede ayrıntılı resimlerim varyeşil olarakta cristal tercihim oldu..

Son düzenleme:
bausch&lomb gri
Arkadaslar su an kullandigim lenslerin suresi bitti... Soloitca siparis vercem ama yaklasik bir ay beklyecem Soloticalar gelene kadar aylik lens almak istiyorum. Mavi-gri tonlarinda istiyorum.

Baddemde b&l gri cok hosuma gitti. Sizce nasil ? Ya da baska markalar onerebilir misiniz?

canim tesekkurler:) ben de crystal istiyorum alacam da ama daha sonra. ilk olarak charme ice siparisi vercem. crystalin benim gozlerde yesil agirlikli durmasindan korkuyorum. bir de acik tenliyim cok soluk durabilir bende ama cok merak ediyorum alacam charme lardan sonra:)

canım bu çok damarlı ve lens diye bağıran bir lens fotolara aldanma derim,hoş görüntüde buğulu bunda ama reelde böyle bir görüntü elde edemezsin..doğallık sorun değil dersen olur tabii.. solotıca cor ıce ı buna tercih edebilirsinyada en temizi bekle a ay daha..

lal canim sen crystal kullaniyorsun sanirim... crystal icin de mavi-gri diyorsun. resimlerini cok merak ettim.. gecenlerde de yazmisitim sanirim farketmedin. beni ekler misin bi sakincasi yoksa...

charm serisinden mel ile ocre hoş olabilir aslında gördüğüm fotoğraflara ve yapılan yorumlara dayanarak söyleyebilirm:)
charm serisi dediğim gibi hiç kullanmadım.
madem amazon mavi kullanmışsın ki ben de kullandım rengi bilirim.
uzaktan harika, yakından damar damar:)
cor azul şiddetle öneririm o zaman. cor azulda bende ortaya çıkan renk amazon maviyle birebir aynı renk oldu. damarsızı ve doğalı düşün yani.
ve hayatımda gözlerime en çok övgü aldığım lensler cor azullar oldu.
bir allahın kulu lens mi demedi, herkes harika gözleriniz var diyor:)
cor azulda renk koyu olduğu için gözün doğal haresini de ortaya çıkarıyor.
ama aşırı dikkat çekici herkes gözlerinin içine bakıyor şaşkınlıkla iddialı olmayı seviyosan dene derim:)
daha önce amazon mavi kullanmana dayanarak söylüyorum bunu da saçların da tahminimce kumral ya da daha koyu sarı değil. göz tabanın da koyu kahve değilse kesinlikle amazon mavinin doğal hali seversin diyorum:)
crystal zaten ap ayrı bir mevzu.

lal canim sen crystal kullaniyorsun sanirim... crystal icin de mavi-gri diyorsun. resimlerini cok merak ettim.. gecenlerde de yazmisitim sanirim farketmedin. beni ekler misin bi sakincasi yoksa...

canım albümümde var crystalle fotoğraflarım ekle beni bakarsın:)
hatta baktım şimdi ekliymişiz birbirimzde bak albümüme hatta bikaç tane daha ekliyeyim:)

Son düzenleme:

Nilcim merhabalar:)
Charme ice siparisi vericem de bugun. Yalniz ben numarali kullaniyorum lense ihtiyacim var. Ondan bir iki gun icinde yeni bir tane almak zorundayim. Biliyorum b&l dogal bir lens degil yani hakkinda cok guzel yorumlar okumadim :) Aylik lens dusunuyorum zaten. Bunun disinda onerebilecegin baska marka var mi freshlook disinda:) rainbow amazon bunlarin gri leri nasil acaba? ya da baska markalarda bulabilir miyim? mavi-gri.

Son düzenleme:

canım charm ice mukkemel bır secım bence... ben b&l gri 3 aylık kullandım resımlerımde war gayet net ve yakından olarak ısdersen sana yollarım... aşırı damarlı bır lens.. resımlerde oyle cıkmıyor damarsız gıbı cıkıyor... hele gunduz ınsanlar gozlerının ıcıne bakıyor damarlarından dolayı rengı cok guzell ama cok fazla damarlı dogal degıl...raınbow yıllık gri de kullandım.. cok acık suanda cope atmayı dusunuyorum hatta 1 kere taktım ve hıckımse beyenmedı onunlada resımlerım var... bembeyaz ölü gözü gibiii marylın manson war sarkıcı korkunc bır adam onun lensının aynısı ınan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…