- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.001
uzun zamandır soloticaları araştırıyorum en doğalı cor serisi gibi geliyordu ama charme da çok doğal sendeki duruşuna bakılırsa.millet gözlerine bakıp Allah neler yaratıyor diyordur:)
ya arzu abla bu azul cok guzel gorunur bende boyle dururmu bu resımde cok beyendım ama baska resımlerde o kdr beyenmedım Eki Görüntüle 160500
bende boyle dururmuuuuu ?
amazon sky blue kızkardeşim kullanıyor koyu kahve göz rengi çok hoşta duruyorçok damarlı diyemem B&l yanında oldukça masum..rainbow hk.bilgim yok ama genel yorumları iyi..ben solotıca dan sonra adore yi doğal buluyorum ama oda koyu gözlerde kendini belli etmiyor açık tabanlı isen adore bi blue yada grey ye bakabilirsin...bu arada ıce güzel seçi, hele de charm ıce ise harika,şimdiden güle güle..
süper durmuş bu. azulun nc mi charm mımı olur böyle acaba. çok güzel. Arzu, Sedosh ne dersiniz?
süper durmuş bu. azulun nc mi charm mımı olur böyle acaba. çok güzel. Arzu, Sedosh ne dersiniz?
Canim benim cok tesekkur ederim :) Yarin haftasonu zaten arastiracam. Amazon'u bulmak kolay da Adore'yi Bursada bulabilir miyim bilmiyorum... Opuyorum:)
aa ezginaz bulursan adoreyi bursada nerde bulduğunuda yazarmısın çok merak ediyorm o lensleri
ılk once tesekkurlerr cnm... ben ozelden msj gonderemıyorum 100 yorum yapmam lazımmıs ozel msj gonderebılmem ıcın ... yes kıbrıslıyım ben ama kıbrısta yok solotıca arzu abladan aldım bende..
şimdi gördümbende arzu hanımdan almayı düşünüyorum ama kargoda fln kırılır diye korkuyorum gümrüğe takılırsa fln birde kıbrısa nekadar kargo tutucağı konusunda endişeleniyorum
vetman özelden yazdığım mesaja eden cevap vermiyorsunuz bi kaç gündürr.yoksa bi yanlışmı yaptım..sitede lens kullanan arkadaşlara yaşadığım bi olayı annalttım diye mi yoksa...ama bu da bi gerçek..arkadaşımın başına geleni anlatım lensten kataraktoldu..göz damarları kurumuşş..gözünü kaybetti..yüzde seksen görmüyor gözü..haaa bu senin lens satarken insanları etkilediğim için duyarlı davramana sebebp oluosa özür dilerimm..ama bende lens kullanmayı çok isteyen biriyken arkadaşımdan aldığım bu havberle geriledimm..hatta senle mesajlaştık renklte karar veremiyordum bu arada da bu olay oldu ve ben siparişten vazgeçtimm..fakaty şimdi yinede istiyorumm...bu yüzden sana mesaj atım ama bir iki gündür fotuma girdiğin halde ban a cevap verme gereği duymuyorsun..
sevgiyle kal
sendemı kıbrıslısın ?? yok kırılmaz arzu abla ıyıce sarar bayagı acana kdr canım cıkmısdı hatta :) kargo 4-5 tl bısey cnm ptt kargo...ama 2 3 haftada gelır
evet evet ben de yardım istiyorum sayın Vetman.. msn adresinizi verirseniz çoook memnun olurum =)
tamam canım mail adresimi özelden gönderdim:=)
canım kıbrısta bir sorun olmuyor değil kıbrıs Hollanda,Almanya Amerikaya bile solotica gönderdim oradaki Türkler bile solotica ülkelerinde olmadıgı için buradan temin ediyorlar soloticanın hiçbir ülkyeue francising vermeye niyeti yok ve hiçbir zamanda vermeyecek bu kalitede lensin dünyaya açılması gerek ama solotica hiç öyle düşünmüyorşimdi gördümbende arzu hanımdan almayı düşünüyorum ama kargoda fln kırılır diye korkuyorum gümrüğe takılırsa fln birde kıbrısa nekadar kargo tutucağı konusunda endişeleniyorum
kızlar merhaba konunun başından sonuna kadar okudum sayıluır valla hepinizi tebrik ediyorum ne kadar güzel istediğiniz doğallııkta lensleri buldunuz renkli gözlerle bakmaya başladınız hayata benimde sizden bi kaç istediğim olucak tenim bugday saçlarımı bal köpüğü yaptırıcam melez bi tene sahibim arkdaşlarım her renk lensin gideceğini söylüyorlar ama siztecrübeli oldugunuz için sizden ricada bulunsam bana yardım edermisiniz özelliklede arzu abla :) crystal rengini çokmerak ediyorum çarpıcı renklerden istiyorum... şimdiden çok teşekkürler
hemen bakıyorum canım çoook teşekkürler =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?