Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canim benim cok tesekkur ederim :) Yarin haftasonu zaten arastiracam. Amazon'u bulmak kolay da Adore'yi Bursada bulabilir miyim bilmiyorum... Opuyorum:)

Son düzenleme:
Canim benim cok tesekkur ederim :) Yarin haftasonu zaten arastiracam. Amazon'u bulmak kolay da Adore'yi Bursada bulabilir miyim bilmiyorum... Opuyorum:)

aa ezginaz bulursan adoreyi bursada nerde bulduğunuda yazarmısın çok merak ediyorm o lensleri

aa ezginaz bulursan adoreyi bursada nerde bulduğunuda yazarmısın çok merak ediyorm o lensleri

ılk once tesekkurlerr cnm ... ben ozelden msj gonderemıyorum 100 yorum yapmam lazımmıs ozel msj gonderebılmem ıcın ... yes kıbrıslıyım ben ama kıbrısta yok solotıca arzu abladan aldım bende..

kızlar herkes güle güle kullansın lenslerini..

sevgili LAL azullarına bayıldım ne kadar da yakışmış gözüne kaşına yüzüne çok çok güzellll...

ılk once tesekkurlerr cnm ... ben ozelden msj gonderemıyorum 100 yorum yapmam lazımmıs ozel msj gonderebılmem ıcın ... yes kıbrıslıyım ben ama kıbrısta yok solotıca arzu abladan aldım bende..

şimdi gördüm bende arzu hanımdan almayı düşünüyorum ama kargoda fln kırılır diye korkuyorum gümrüğe takılırsa fln birde kıbrısa nekadar kargo tutucağı konusunda endişeleniyorum

şimdi gördüm bende arzu hanımdan almayı düşünüyorum ama kargoda fln kırılır diye korkuyorum gümrüğe takılırsa fln birde kıbrısa nekadar kargo tutucağı konusunda endişeleniyorum

sendemı kıbrıslısın ?? yok kırılmaz arzu abla ıyıce sarar bayagı acana kdr canım cıkmısdı hatta :) kargo 4-5 tl bısey cnm ptt kargo...ama 2 3 haftada gelır

spring merhaba canım bana mesajın gelmedi gelseydi mutlaka cevaplardım buna emin olabilirsin hatta ortaya yazmasan mesaj yazdıgını bile bilmiyordum tatlım :)

ben kullanıyorum renk olarak evet güzel ve dogal ancak cok rahatsız ve genelde hatalı geliyolar suan gelen lensim bulanık gösteriyor ve aynı lens aynı renkleri tutmuyor bitanesi fazla boyanmıs oluyor ondan sonra gelen daha az boyanmıs daha az belirgin olabiliyor yani renkleri olmasa hic kullanılmaz gözü cok rahatsız ediyor batıyor hemen bulanıyor falan

sendemı kıbrıslısın ?? yok kırılmaz arzu abla ıyıce sarar bayagı acana kdr canım cıkmısdı hatta :) kargo 4-5 tl bısey cnm ptt kargo...ama 2 3 haftada gelır

aa ben 100-150 kargo düşünüyodum bayağı abartmışım ben ozaman kıbrıslı değilim Bursalıyımda Kıbrısta okuyorum

Arkadaslar ADORE lens kullanan var mi aranizda? Hangi sitelerden temin edebilirim? Konyali disinda. Kac tane mesaj attim hala geri donus olmadi. Daha once adore white(blanca)i sormustum. Bu aksam da bi grey icin mesaj attim ama geri doneceklerini hic sanmiyorum. Sanirim bu seri ellerinde yok.

kızlar merhaba konunun başından sonuna kadar okudum sayıluır valla hepinizi tebrik ediyorum ne kadar güzel istediğiniz doğallııkta lensleri buldunuz renkli gözlerle bakmaya başladınız hayata benimde sizden bi kaç istediğim olucak tenim bugday saçlarımı bal köpüğü yaptırıcam melez bi tene sahibim arkdaşlarım her renk lensin gideceğini söylüyorlar ama siztecrübeli oldugunuz için sizden ricada bulunsam bana yardım edermisiniz özelliklede arzu abla :) crystal rengini çokmerak ediyorum çarpıcı renklerden istiyorum... şimdiden çok teşekkürler

süper durmuş bu. azulun nc mi charm mımı olur böyle acaba. çok güzel. Arzu, Sedosh ne dersiniz?

azulun nc ile charm serisi hemen hemen aynı kızlar azul yogun bir renk oldugu içinnc side charmıda oldukça belirgin bir mavi topazionun opak olmayan mavi rengini azulda boyamışlar soloticacılar..

canım kıbrısta bir sorun olmuyor değil kıbrıs Hollanda,Almanya Amerikaya bile solotica gönderdim oradaki Türkler bile solotica ülkelerinde olmadıgı için buradan temin ediyorlar soloticanın hiçbir ülkyeue francising vermeye niyeti yok ve hiçbir zamanda vermeyecek bu kalitede lensin dünyaya açılması gerek ama solotica hiç öyle düşünmüyor

canım kendini tarif ettiğinze göre sana crystal çok yakışır tavsiye ederim ,mel yada crystal sende çok güzel durur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…