Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet canım orta kahveden açık benim gözlerim. açık kahve, bal rengine yakın. azulda sayende daha kararlı oldum şimdi. hareli düşünüyorum. heralde charm azul alacağım.

canım benim tavsiyem cor azulu denemelisin.
çünkü en açık seri cor serisi ve azul da çok koyu bir renk, charm için daha ela yeşile dönük bir göz tabanı lazım bence.
zaten gözün açık kahve ise kendi göz haren belirgindir.
ben de öyle oluyor lensin de rengi koyu olduğu için kendi harem çok net belli oluyor cor olmasına rağmen ve çok doğal duruyor:)

anladım canım. kendi harem belirgin zaten.benim gözlerim elaya. cor da harem belli olmazsa güzel durmaz diye düşünmüştüm.

sıcak tonlu sarımsı tenimi dengelemesi ve gözlerin ortaya çıkması için daha soğuk tonda ve daha açık renk bir lens de edinmek istiyorum..ancak ikisi arasında kararsızım..

nc crystalin opaklığı...cor grafitenin ise haresiz oluşu beni düşündürüyor...
haresi görünen ve opaklığı doğallıktan uzak olmayan pupil geçişi sert olmayan sırıtmayan makul olan bir renk istiyorum sizce hangisi ?

ayrıca normal ncler bende kayma yapıyor ancak yabancı forumda birisi cristalde bu sorunun olmayacağını söyledi...
nc cristal 3 lü opaklarla aynı yapıda ve opaklıkta mı ? opaklarda artık 4. renk olarak anılıyor..bilgisi olan ?

canım ben de quartzo da var crystal de albümümde fotoğraflara bakabilirsin.
opaklık konusuna gelirsek crystal kesinlikle 3'lü seri gibi değil.
şöyle diyebilirim pupili onlar gibi dar ama yarı opak

teşekkür ederim canım bakayım o zaman :)
quartzoya pek sıcak bakmıyorum çünkü 3 lü opakları sevmiyorum doğal gelmiyor..ama yakışana yakışıyor tabi
canım cristallerin opaklığı 3 lüler gibi değil diyorsun...peki yapısı neye benziyor..klasik ncler gibi mi haresi ve opaklığı...yoksa hiçbir klasik seriye benzemeyen bir yapısı mı var ?

nc ile cor arası bişey diyebilirim..
ne tam ncler gibi ne de corlar gibi:)
ben de aldım quartzoyu ama hiç dışarı bile takamadım evde yatıyo kuzu kuzu öyle:)
tabii zevk meselesi doğallığı çok önemsemeyenler için harika bir lens olabilir belki ama ben sevmiyorum öyle gözün üstünde ikinci bir tabaka gibi:)
burdan anla yani crystalin doğal olabileceğini:) ki yeni tanıştığım kimse gözün lens mi demedi gözün mavi mi yeşil mi senin falan dediler:))

Bugüne kadar lenslerimi hep makyajsız olarak paylaşmıştım en doğal haliyle görmeniz açısından...
bugün elime fırsat geçti ve lenslerimden birisini makyajımı silmeden çekme fırsatı buldum..
buyrun size yeşil lenslerim makyaj ile..

bayıldımmmmm arzu ablaaaaaaaaaa teşekkürler çok beğendim marine leri bence mavi tonu arayanlar graphite ve azula takılmasın sadece ayna elimde geziyorum çoooookkk beğendim
Canım begenmene çok sevindim güle güle kullan hakikaten marineler soloticanın en canlı en güzel renklerinden birisi özellikle göz tabanı açık orta kahve yada elaya bakanlar mavi tonlardan hoşlananlar marine edinmeli diye düşünüyorum:)

geleniacım acele oldu biraz ama kısmet oldu şansına hazır Bursaya gelmişken lensini elden teslim edelim dedim kadınlar klübü kartını unutmuşum aceleyle ama arkadan göndereceğim:)bu arada benden lens alanlara kadınlar klübü pro kart hediye ediyorum ilgilenenlere:))
daha çabuk oldu :)begenmene çok sevindim resim bekliyorumm:)eminim çok yakışmıştır esmeralda sana çok güzel bir yüzün var zaten seni direk gördüm esmeralda dedim o kadar yaniii:))

kristalin duruşunu ben de görebilir miyim?arkadaşlık daveti yolladım size.bu arada cristal hangi seriden?

nc serisinden cristaller...

güneş ocreleri niye koyulaştrdın?

açık renkleri kendime yakıştıramıyorum..ela ve bal tonları beni renksiz ve solgun gösteriyor..
en azından gözakımla ve tenimle bariz kontrast oluşturabilecek kadar koyu gözrenkleri daha çok gidiyor bana canım..ncnin haresini bu kadar açık bir bal rengi için çok ince ve yetersiz buldum
hala en favori lensim cor verde

Son düzenleme:
boyut ve görüntü olarak nc mi yoksa corlar mı daha doğal?hangisi daha az bombeli duruyorsa ondan alacağım ben de.corlar doğal mı değilmi hala anlayamadım

2 sinde de bombe yok o konuda için rahat olsun...nc nin sadece 3 lü opak serilerde bombe sorunu olduğunu biliyorum..bir de charm serisi cor ve klasik ncye göre bir parça daha bombeliymiş..cor serisinin açık renklerinin pek doğal duracağını sanmıyorum haresiz oldukları için...cor serisi canlı ve nispeten daha koyu renklerde beğeniyorum ben...mel ve ocre gibi renklerin corları pek doğal değil diye düşünüyorum...
nc de pupil boşluğu geçişi daha doğal..bunu da eklemeliyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…