- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.041
Evet canım orta kahveden açık benim gözlerim. açık kahve, bal rengine yakın. azulda sayende daha kararlı oldum şimdi. hareli düşünüyorum. heralde charm azul alacağım.
canım benim tavsiyem cor azulu denemelisin.
çünkü en açık seri cor serisi ve azul da çok koyu bir renk, charm için daha ela yeşile dönük bir göz tabanı lazım bence.
zaten gözün açık kahve ise kendi göz haren belirgindir.
ben de öyle oluyor lensin de rengi koyu olduğu için kendi harem çok net belli oluyor cor olmasına rağmen ve çok doğal duruyor:)
sıcak tonlu sarımsı tenimi dengelemesi ve gözlerin ortaya çıkması için daha soğuk tonda ve daha açık renk bir lens de edinmek istiyorum..ancak ikisi arasında kararsızım..
nc crystalin opaklığı...cor grafitenin ise haresiz oluşu beni düşündürüyor...
haresi görünen ve opaklığı doğallıktan uzak olmayan pupil geçişi sert olmayan sırıtmayan makul olan bir renk istiyorum sizce hangisi ?
ayrıca normal ncler bende kayma yapıyor ancak yabancı forumda birisi cristalde bu sorunun olmayacağını söyledi...
nc cristal 3 lü opaklarla aynı yapıda ve opaklıkta mı ? opaklarda artık 4. renk olarak anılıyor..bilgisi olan ?
canım ben de quartzo da var crystal de albümümde fotoğraflara bakabilirsin.
opaklık konusuna gelirsek crystal kesinlikle 3'lü seri gibi değil.
şöyle diyebilirim pupili onlar gibi dar ama yarı opak
teşekkür ederim canım bakayım o zaman :)
quartzoya pek sıcak bakmıyorum çünkü 3 lü opakları sevmiyorum doğal gelmiyor..ama yakışana yakışıyor tabi
canım cristallerin opaklığı 3 lüler gibi değil diyorsun...peki yapısı neye benziyor..klasik ncler gibi mi haresi ve opaklığı...yoksa hiçbir klasik seriye benzemeyen bir yapısı mı var ?
Canım begenmene çok sevindim güle güle kullan hakikaten marineler soloticanın en canlı en güzel renklerinden birisi özellikle göz tabanı açık orta kahve yada elaya bakanlar mavi tonlardan hoşlananlar marine edinmeli diye düşünüyorum:)bayıldımmmmmarzu ablaaaaaaaaaa teşekkürler çok beğendim marine leri bence mavi tonu arayanlar graphite ve azula takılmasın sadece ayna elimde geziyorum çoooookkk beğendim
kızlaaaar ben geldim :)hemde size nispet yapmaya geldim şaka şaka :)bilin bakalım ben bugün kiminle görüştüm................. az merak edin :)tamam tamam sölüyorum vetmanla yani arzu ablacımla bugün bursaya gelesi varmış buluştuk lenslerin yarısından çoğunu canlı canlı gördüm kendisi de bebekmavi takmıştı ve gördüğümden beklediğimden dahada güzeldi ve esmeralda aldım gerçi topaziolara içim gitti ama onuda 1 ay sonra alıcam ve şahane bi renk iyiki almışım diyorum çok doğal durdu tekkelimeyle bayıldımmmm heralde ilk istediği gün eline ulaşan ve diğer lensleride gören benim heralde
tesekkurler güneş son resim gün ışığı galıba ilk iki resmi çok beğendim
bunlar da makyaj ile cor azul resimlerim..
bunlar da makyajla nc ocre (b&l bio true solusyonda bekletip koyulaştırdım normalinde bal sarısılar)
canım ben de quartzo da var crystal de albümümde fotoğraflara bakabilirsin.
opaklık konusuna gelirsek crystal kesinlikle 3'lü seri gibi değil.
şöyle diyebilirim pupili onlar gibi dar ama yarı opak
nc serisinden cristaller...kristalin duruşunu ben de görebilir miyim?arkadaşlık daveti yolladım size.bu arada cristal hangi seriden?
nc serisinden cristaller...
güneş ocreleri niye koyulaştrdın?
boyut ve görüntü olarak nc mi yoksa corlar mı daha doğal?hangisi daha az bombeli duruyorsa ondan alacağım ben de.corlar doğal mı değilmi hala anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?