- 24 Mayıs 2010
- 413
- 3
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.081
tam da mel alma arefesindeyken bu dediğin çok iyi oldu gerçekten,, diğer lensler de öyle mi acaba??
Soloticaya ben de mail attım yarın tekrar atıcam , her gün başka hesaplardan atmayı düşünüyorum vallahi :) Açsınlar renkleri tekrar diye. Allahtan Arzucumun bana bulduğu charme meller var 02/2015 skt.Quartzolarda öyle açılacak diye bekledik ama yok.Elimdekilerin süresi bitince ne yapacağım bilmiyorum.
NC Mel isteyen varsa yeni seri açılalı 1 ay oldu , charme lardan sıra gelmediği için satıyorum kızlar.
Soloticayı mail bombardımanına tutalım:))))açsalar şu melleri zaten stoklıcam bi kaç tane...
bi de gerçekten çok satıcaklar açsalar renkleri.Yabancı forum sitelerinde de var bu mevzu,çoğunluk açık seri mel istiyor
Soloticaya ben de mail attım yarın tekrar atıcam , her gün başka hesaplardan atmayı düşünüyorum vallahi :) Açsınlar renkleri tekrar diye. Allahtan Arzucumun bana bulduğu charme meller var 02/2015 skt.Quartzolarda öyle açılacak diye bekledik ama yok.Elimdekilerin süresi bitince ne yapacağım bilmiyorum.
NC Mel isteyen varsa yeni seri açılalı 1 ay oldu , charme lardan sıra gelmediği için satıyorum kızlar.
neden satıyorsun nc mellerini canım?? ben almayı düşünüyorum da nc mel
Ottica portekizce'de optikçi anlamına geliyormuş:))Ottica Belluci de bi nevi aracı kurum,optikçi...ama fabrikayla bağlanıları var.Ben Official sitesine mail yazdım Solotica'nın..
Lentes de Contato Solótica buradan contato sekmesine tıklıyoruz,ben ingilizce yazdım bi de translater kullanıp portekizce'ye çevirdim..
Online Trke Portekizce eviri - Trke Portekizce evirmen & Szlk
Neden bu kadar güzel duran bir rengi tekrardan koyulaştırırlar anlamıyorum zaten piyasada çok fazla alternatifi var koyu seri mellerin.Mesela Adoreler vaya Giallo bunlar hemen hemen koyu seri mellerle aynı.Enteresan olan bişeyde şu an Brezilya dahil hiç bir yerde açık seri yok malesef bu da demek oluyor ki gerçekten tüm dünyada çok fazla satılıyor.
Bu arada Adore bi yellow olduğu iddia edilen yeni seride epey açıkmış ama sadece bi kaç foto var nette((
Umarım Solotica bu yaz renkleri açar....
Arkadaşlar sizce bu fotoğraftaki lens solotica mı?
adore diyorlar ama ben inanmadımhttp://img839.imageshack.us/img839/4617/adoreyellow.png
Şu fotoğraftan sonra deli gibi hidrocharme ya da nc verde marine ister oldum
çok güzelmiş bunlar. nc mi charm mı acaba? yosun bekliyoruz fotoları:)) Arzucuğum çok sevindim önceden haber verirsen sevinirim kendimi ona göre ayarlarım. telleşiriz.
Canım benim en açık seriden charme mellerim var. Onlar varken bunları takamayacağım. Belki açılmıştır diye almıştım ama çok fark var eskilerle arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?