- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.061
geleniacım acele oldu biraz ama kısmet oldu şansına hazır Bursaya gelmişken lensini elden teslim edelim dedim kadınlar klübü kartını unutmuşum aceleyle ama arkadan göndereceğim:)bu arada benden lens alanlara kadınlar klübü pro kart hediye ediyorum ilgilenenlere:))
daha çabuk oldu :)begenmene çok sevindim resim bekliyorumm:)eminim çok yakışmıştır esmeralda sana çok güzel bir yüzün var zaten seni direk gördüm esmeralda dedim o kadar yaniii:))
Canım begenmene çok sevindim güle güle kullan hakikaten marine ler soloticanın en canlı en güzel renklerinden birisi özellikle göz tabanı açık orta kahve yada elaya bakanlar mavi tonlardan hoşlananlar marine edinmeli diye düşünüyorum:)
geleniacım acele oldu biraz ama kısmet oldu şansına hazır Bursaya gelmişken lensini elden teslim edelim dedim kadınlar klübü kartını unutmuşum aceleyle ama arkadan göndereceğim:)bu arada benden lens alanlara kadınlar klübü pro kart hediye ediyorum ilgilenenlere:))
daha çabuk oldu :)begenmene çok sevindim resim bekliyorumm:)eminim çok yakışmıştır esmeralda sana çok güzel bir yüzün var zaten seni direk gördüm esmeralda dedim o kadar yaniii:))
Arzucuğum İstanbula da beklerim. Gelirsen haber ver lütfen. kafayı yedim ben burda hangi azul diye, şimdi birde yosun19 un marine lerle ilgili yazdıklarını okudum iyice kararsız kaldım. aaaa nasıl bişey oldum ben yaaa:26::26:
azulun en açık ve en belirgin olanı cor serisi olanı...diğer serilerdeki azullar daha çok lacivert gibi kalıyor onun yanında...ve uzak mesafeden belli olma ihtimali çok az...mademki mavi gibi iddialı boncuk gibi bir renk istiyorsun bence bu rengin hakkını en iyi veren azul cor azuldur...aynı liv tyler mavisi yapıyor gözleri...
Sağol Güneş ciğim. ben zaten lacivert istemiyorum. baya bildiğin çok cart olmayan güzel mavi istiyorum.mavi olduğu belli olsun yani. liv tyler mavisi çok güzel. haresiz öyle durur inşallah. elimde patlamasın bide
sevgili Yosun19 resimlerininden bizi mahrum etmezsin değilmi? :82::82::82:
yosun ama artık fotoğraf koyy lüüütfeeen çatladım burda meraktan =D ben de alcam lens ama belki fikir değiştirip marine alırım
Merhaba kızlar aranıza yeni üye oldum...Yeni seri soloticaların 2015-2016 mı ? son kullanma tarihleri nedir biliyormusunuz?
Tamam canımm istanbula gelme ihtimalim var önümüzdeki haftalarda belki gelirsem buraya yazarım zaten :)Arzucuğum İstanbula da beklerim. Gelirsen haber ver lütfen. kafayı yedim ben burda hangi azul diye, şimdi birde yosun19 un marine lerle ilgili yazdıklarını okudum iyice kararsız kaldım. aaaa nasıl bişey oldum ben yaaa:26::26:
canım şu kadarını söyleyim arzu ablada söyler gerçi bunu azul marine.den çok ama çok koyu marine daha aqua mavi bana göre cor azuldan daha doğal geçiş çok yumuşak çünkü bende haftasonu gezmedik yer bırakmadım tek bir kişi bile lensmi demedi aksine her girdiğim mağazada maşşallah maşşallah diyerek uğurlandım ve benim için en önemli faktör rahat rahat herkesin gözünün içine baktım çok memnunum.kendi gözleri ve iki bebeğinin gözleri mavi olan bi bayan oturdu yanıma bebeklerini sevdim çok güzel maşalah gözlere dedim kadın ee kızım seninkide masmavi maşşallah bizemi özeniyosun bu gözlerle diye güldü bana lens diyince ağzı yere düştü bu nasıl lens dalga geçiyosun dimi diye
hoşgeldin :) ben 2 gün önce aldım 2016
herkese merhaba arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum ve yaklaşık 3 yıldır da solotica mel kullanıyorum...ancak kullananlarda bilir son seri meller diğerlerine kıyasla dehşet şekilde koyu...03/2015 sk tarihli yani en açık seri hiç bir yerde yok(brazil deki tüm otticalara mail yazdım) en sonunda dayanamadım soloticaya tel. açtım ve renklerin talep olmazsa değişmeyeceğini söylediler
benim gibi açık seri mel kullanan arkadaşlar ya da diğer renklerin koyulaşmasını istemeyen arkadaşlar
solotica'nın resmi sitesine mail yazalım
isteklerimizi bildirelim derim
önerileriniz bekliyorum arkadaşlar
yosuncum verde marinelerin duruşu şu resimdeki çocuğun rengine benziyor mu ?
eğer böyle duruyorsa verde marineyi de düşünürüm
böyle mi duruyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?