Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lensler numarasız. Foto ekliyorum belki daha iyi yardımcı olur.

Koyu seri nc meller: skt:08/2015

Bunlarda karşılaştırma için açık seri:skt:04/2015

o kadar koyulaştı ki orjinal göz ile hemen hemen aynı oldu

kızlar cor azul çokmu cırt durur orta kawe gözumde?
bambam sen azul denemiştin değilmi bende meller sarımsı grafıtteler grımsı durdu acaba azul çok cırt durur mu?

Son düzenleme:

çok şanslısın ,ne mutlu ,iyi denk gelmiş
güle güle kullan .. resimleri bekliyoruz[/QUOTE]

teşekkür ederim evet çok mutluyum resimlerimi vakit bulur bulmaz atıcam canım :)

adore markanın bütün lenslerinş denedim ancak böyle bir renge hiç raslamadım gerçekten harikaymış bu...adoreler göz rengini hiç açmıyor malesef
bu adorenin c serisi diye tanıtımı yapılan videosundan kesinti bir resim..(bizzat kendim yaptım )
adorenin bir türlü çıkmak bilmeyen ,yılan hikayesine dönen piyasaya da henüz olmayan opak c serisi ''imiş ''gülmisal'cım

kızlar cor azul çokmu cırt durur orta kawe gözumde?
bambam sen azul denemiştin değilmi bende meller sarımsı grafıtteler grımsı durdu acaba azul çok cırt durur mu?

bettycim eet cor azul denemistim albumumde var sanirim 2 fotosu ama cok iyi cekilmis deil. fotolardakinden daha da mavi diebilirim. bana biraz fazla mavi boyamali gelmisti cor serisinde denedim. beklentiye gore degisir fikirler azul konusunda diebilirim ben pek mavi tonlari aramadigimdan belki de almayi dusundugum bir lens olmadi. ama kullanan ve cok yakistiran arkadaslar var :) azulun taban rengine gore cok fazla ton degistirecegini dusunmuorm ben cunku cok net doygun bir boyamasi var. yani soole diyebilirim belki acik yesil bir gozdeki durusu ile koyu kahvedeki durusu arasinda bir fark olabilir ama kahve tonlarindaki tabanlarda cok benzer duracak gibi gelior bana. kullanan arkadaslar daha ii yorum yapabilirler bu konuda ama rengi begeniorsan senin de taban rengin acik kahve gibiydi sanirim cok cok farkli duracagini sanmiorm ben tatlim.

Aslında yarı opak gibi duruyor...opacity öyle fazla değil bombe de yok gibi ama foto lardan anlaşılmaz tabii ( keşke bir an evvel çıksa

Arzu bana da bulsan keşke(((

Son düzenleme:
Kızlar,ben nc ocre almayı düşünüyrdum fakat yeni seri nc meller bu kadar koyuysa nc ocre'ler hiç belli olmaz artık...o zmn nc mel mi alsam? insan kararsız kalıyor...gün ışığında nc mel'lerle fotosu olanlar ekleyebilir mi? bir kaç sayfa önce bir tane nc mel fotosu koyulmş fakat fotonun çekildiği ortam da biraz karanlık gibi geldi bana...başka yeni seri mel'i olan foto ekleyebilir mi? ya da yeni seri ocre...

çok güzelmiş bunlar. nc mi charm mı acaba? yosun bekliyoruz fotoları:)) Arzucuğum çok sevindim önceden haber verirsen sevinirim kendimi ona göre ayarlarım. telleşiriz.

canım bunlar charm benim aldığım hidrocor marine daha açık benimki açıkçası ben yeşil bekliyodum burdaki yorumlardan sonra hatta aman doğal olsunda yeşilde olsa olur demeye bile başlamıştım ama hiç yeşilik yok ki gözüm kopkoyu kahve zaten insan lens gelince anlıyor takmadan noktacıkları turkuaz mavi sevgili güneşin çektiği azul resmi varya kapta onun baya açık aqua tonu noktacıkları yani yeşil olsaydı şaşardım asıl umarım koyulaşmaz belli bi süre sonra tek korkum bu

Kızlar, ben bu renk lens istyrm.bu mankenle tenimin rengi de saçımın rengide aynı sayılır.sadece göz rengim orta kahve.yeni çıkan serilere göre bu hangi solotica'yla benzerlik gösterir sizce????????

eklediğim fotoya tıklayınca büyüyor,oradan göz rengini daha iyi seçebilirsiniz canlar.yardımlarınızı beklyrm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…