- 24 Mayıs 2010
- 413
- 3
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.101
merhaba.elinizdeki nc mel yeni koyu seri mellerdenmi?bende nc mel vardı iki yıl evvel,ben de o hallerini çok açık bulduğum için takamamıştım.biaz daha koyusu çok güzel olur diye düşünüyordum.alabilirim aslında.bir de numaralımı?numaralıysa kaç numara lensiniz
Arkadaşlar ben soloticayla ilgili takip etmeyeli forumları baya zaman geçmiş.mesela şu koyu seri melleri falan hiç görmedim.albümünde bu lensle fotosu olan varsa bakabilirmiyim?cidden merak ettim..aslında iyi olmuş bence,meller fazla açık geliyordu bana da
Arkadaşlar ben soloticayla ilgili takip etmeyeli forumları baya zaman geçmiş.mesela şu koyu seri melleri falan hiç görmedim.albümünde bu lensle fotosu olan varsa bakabilirmiyim?cidden merak ettim..aslında iyi olmuş bence,meller fazla açık geliyordu bana da
o kadar koyulaştı ki orjinal göz ile hemen hemen aynı oldu
Arkadaşlar sizce bu fotoğraftaki lens solotica mı?
adore diyorlar ama ben inanmadımhttp://img839.imageshack.us/img839/4617/adoreyellow.png
bu adorenin c serisi diye tanıtımı yapılan videosundan kesinti bir resim..(bizzat kendim yaptım )adore markanın bütün lenslerinş denedim ancak böyle bir renge hiç raslamadımgerçekten harikaymış bu...adoreler göz rengini hiç açmıyor malesef
kızlar cor azul çokmu cırt durur orta kawe gözumde?
bambam sen azul denemiştin değilmi bende meller sarımsı grafıtteler grımsı durdu acaba azul çok cırt durur mu?
bu adorenin c serisi diye tanıtımı yapılan videosundan kesinti bir resim..(bizzat kendim yaptım )
adorenin bir türlü çıkmak bilmeyen ,yılan hikayesine dönen piyasaya da henüz olmayan opak c serisi ''imiş ''gülmisal'cım
Soloticaya ben de mail attım yarın tekrar atıcam , her gün başka hesaplardan atmayı düşünüyorum vallahi :) Açsınlar renkleri tekrar diye. Allahtan Arzucumun bana bulduğu charme meller var 02/2015 skt.Quartzolarda öyle açılacak diye bekledik ama yok.Elimdekilerin süresi bitince ne yapacağım bilmiyorum.
NC Mel isteyen varsa yeni seri açılalı 1 ay oldu , charme lardan sıra gelmediği için satıyorum kızlar.
yosuncum verde marinelerin duruşu şu resimdeki çocuğun rengine benziyor mu ?
eğer böyle duruyorsa verde marineyi de düşünürüm
böyle mi duruyor ?
çok güzelmiş bunlar. nc mi charm mı acaba? yosun bekliyoruz fotoları:)) Arzucuğum çok sevindim önceden haber verirsen sevinirim kendimi ona göre ayarlarım. telleşiriz.
Eki Görüntüle 165411
Kızlar, ben bu renk lens istyrm.bu mankenle tenimin rengi de saçımın rengide aynı sayılır.sadece göz rengim orta kahve.yeni çıkan serilere göre bu hangi solotica'yla benzerlik gösterir sizce????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?