Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kizlar ve ozellikle icemint/crystal kullanan arkadaslar sizlere icemint ile ilgili bisi danismak istiorm :26: icemintin opakligi crystalden belirgin bi sekilde daha mi az? cor serisi ile nc serisi arasindaki fark gibi mi? O kadar fark yok ise dier nc serilerinden opakligi daha mi cok? cor meller hala koyu oldugu icin icemint e mi yonelsem die dusunuorm.
icemint in agirlikli olarak mavi tonda durma olasiligi var midir? ben acik yesil ariorm. grilik icermesi sorun deil ama agirlikli olarak mavi durmasini istemiorm.
lal sendeki durusuna bayildim ben icemintin senin de yorumunu cok merak ediorm. baya yesil duruor sende

cnmmm saolll bende senın resımlerınden sonra cor ice da sıparıs ettımmmm sende cok guzelsın masallah...

cnm benm o senin guzelligi asil iisalla yeni lenslerini de cok begenirsin

KIzlar burdaki göz rengi lens mi?gerçek gibi duruyor???

hayatim cor mel sanirim o resimdeki ama renk acik durmus sanirim goz tabani da acik cok hos cok doal bence de.

bambamcım bendeki lenslerin mavi durması imkansız gibi bişi =( şahsen ben mavi durmasını daha çok isterdim ama bu lens gri ve yeşil ağırlıklı.. icemint için çokuşuyorum =) ve tabi koyu bir gözde duruşu için konuşuyorum =)

cok tesekkur ederim tatlim cvbin icin yesil gri gibi durdu o zmn die dusunuorm sende. uzulme bence gri cok hos benm en begendigim goz rengidir fotolarini merakla bekliorm gercekten ve solusyonda durduktan sonraki yorumunu da :))

cok tesekkur ederim tatlim cvbin icin yesil gri gibi durdu o zmn die dusunuorm sende. uzulme bence gri cok hos benm en begendigim goz rengidir fotolarini merakla bekliorm gercekten ve solusyonda durduktan sonraki yorumunu da :))

rica ederim şekerim =) gri göz rengini ben de çok beğenirim aslında yani şuanki rengi çok güzel sadece ben daha mavimsi bekliyordum o yüzen hayal kırıklığına uğradım azcık =/ neyse rengi bir otursun,, hep beraber görürüz artık nasıl olduğunu =)

hic uzme tatli canini solotica lensler ilk geldiginde bu sekilde oluo sonradan rengi guzellesio sevicegini dusunuorm. yesil gri de olsa emin ol cok hos hem kaynasmasi cok doal olur. benm arayipta bulamadigim ton valla. sanirim icemint ice ile mel in karisimi o yuzden yesil mavi gri gecisleri olacak seversin iisalla hayatim

cnm benm o senin guzelligi asil iisalla yeni lenslerini de cok begenirsin

hayatim cor mel sanirim o resimdeki ama renk acik durmus sanirim goz tabani da acik cok hos cok doal bence de.

o zaman cor meller nc melden daha doğal,çünkü nc melin hiç bukadar doğal durduğuna şahit olmamıştım açık renkli göz tabanında bile

ayy çok saol şekercim ya gerçekten rahatlattın beni ben de zaten lensleri takar takmaz hemen arzuya sordum o da aynısını dedi saolsun rahatlattı beni ben de zaten mavi yeşil ve gri renklerini barındırabilme özelliğini çook sevdim =) tabi henüz bu özelliğini göremedim ama ilerleyen zamanlarda görebileceğimi ümit ediyorum =) inşallah sen de istediğin tonda lens alırsın cancağzım

bakalımm yarın deniycemm hafif yeşilimsiliği gitsin istiyorum iyice çimen yeşili gibi yaa bi garip rengi :) yaptıktan sonra çekip paylaşırım yapmadan öncede fotosunu çekip koyarım siz de anlarsınız ne demek istediğimi. bilgi için teşekkür ederim canım :)

Bu istediğin tonu cristal verebilir,hem de çok güzel olur,resimdeki de mel ama cristal gibi gözüküyor canım
aslında cristal düşünüyorum ama onun da yeşil mii mavi mii olduğu biraz meçhul o yüzden kararsızım o açıdan :)
tamam canım bekliyoruz sonuçlarıı. aynen ya yeter artık valla bi otturamadılar şu renkleri anlayamadımki kışa özel yaza özel mi koyulaştırıp açıyolar hep brbr başlatalımm valla :))
harika bu renk sanirim fgncenin dedigi gibi taban rengi de acik bu kisinin. cor melleri acsinlar off
yok resmin sahibi taban renginin cok koyu olduğunu kendisininde nasıl bu kadar açtığına şaşırdığını söylemişti off ama cok güzel duruyr siyah kalemle bayıldımm

Son düzenleme:

Bambamcım seninle lens beğenimiz aynı...ben de icemint fotolarına bakıyordum netten ama bazılarında grimsi mavi bazılarında yeşilimsi gri...anlamadım bununda mı renkleriyle oynadılar acaba

ay cok sansliymis o zmn ya koyu gozu bu kdr acmis keske bu sekilde cikacaginin garantisi olabilse siyah kalemle harika olmus gercekten.

cnm bikac gun sonra daha seviceksin iisalla. ahhh keske umutluyum hala ama bulma konusunda

Bambamcım seninle lens beğenimiz aynı...ben de icemint fotolarına bakıyordum netten ama bazılarında grimsi mavi bazılarında yeşilimsi gri...anlamadım bununda mı renkleriyle oynadılar acaba

eet cnm bence de benzior aynen iceminti ben de tam cozebilmis deilim agirlikli tonu nedir die.

Bambamcım ve merak eden arkadaşlar ,icemintin bende duruşu böyleydi belki bir fikir verir.Ben sarışın olduğumdan çok açmadığı için sattım ama cristalden daha opaktı benimki.

Bambamcım ve merak eden arkadaşlar ,icemintin bende duruşu böyleydi belki bir fikir verir.Ben sarışın olduğumdan çok açmadığı için sattım ama cristalden daha opaktı benimki.

]

cnm cok tesekkur ederim bence rengi hosmus ama cok acmadi diosun ( ben de sarisinim acik yesil ariom sendeki durusunda hic yesillik yokmus. kararsizim valla :s

güzel bambamım benim tabanım koyu belki ondan gri durdu ama icemintte yeşillik hiç yoktu,cristal bile daha yeşil durabilir ama ikisi de soluk renkler. Eski seri cor meller güzeldi ama bulmak imkansız gibi

güzel bambamım benim tabanım koyu belki ondan gri durdu ama icemintte yeşillik hiç yoktu,cristal bile daha yeşil durabilir ama ikisi de soluk renkler. Eski seri cor meller güzeldi ama bulmak imkansız gibi

tatlim benm cok saol ilgilendigin icin
ahh o cor meller uhuhuu

Arkadaslar charme ice hakkinda goruslerinizi alabilir miyim?
Charme ice siparisi vermistim. Bazi yorumlar cok demorilize etti beni... Iceda charm serisinin hicbir renk gozde dogal durmadigini, acik tonda oldugundan cervesinin sirittigini falan okudum. Aslinda cercevesi beni de dusunduruyordu. Ben sedoshtaki durusuna bakarak karar vermistim. Sedoshun gozlerinin guzelligi mi beni yaniltti ya
Istedigim mavi-gri bir lensti. Bir ay boyunca yorumlari okudum durdum. Simdi bu yorumlari okuyunca hayal kirikligina ugradim resmen. Ilk baslarda grafite crystal ve icemint a daha cok odakligimdan ice ilgili yorumlari kacirmisim. Crystal ve icemint hakkinda yapilan yorumlardan hangisinin gri-mavi oldugunu anlamadim bir turlu. Ben de ice a karar verdim. Sanirim yanlis bir tercih yaptim. Cok uzgunum.

Ayrica charme ice ilgili olumsuz yorum yapan kisilerin sedadaki durusuna cok harika dogal durmus seklindeki yorumlarina cok sasirdim dogrusu.

Son düzenleme:
nil tesekkur ederım canımm... evet uzaktan golgede falan daha gri gibi duruyorlar ışıkta daha bebek mavısı duruyorlar... ama guneste ozellıkle canlı parlak bır renk...

sedacigim canim bu lensler icin daha once sadece gri durdugundan bahsetmemistin mavi-gri demistin bebek mavisi yalniz gercekte resimdekinden cok az daha koyu falan demistin
bak simdi agilycam

fgnce cım canm ıcemint zaten güneşde gri yeşil gölgede gri mavi
duran bir renk o kadar değişik bir renkki ışıga göre renk değiştiriyor ilk gün bende sevmemiştim pek ıceminti sonra 5 gün sonra renk oturunca aşık oldum soloticanın en çok sevdiğim renklerinden birisi ıcemint:)

mavimacım 1 hafta sonra ıcemintler solusyonda otursun ondan sonra vazgecemeyeceğin bir lens olucak eminim

Bambamcım aynen öyle icemint diğer yarı opaklardan daha opak hatta en opagı diyebiliriz benim gözlerim simsiyah sayılır benimkileri bile açtıgına göre senin tabanın açık kimbilir nasıl açar:)mellerden çok daha fazla açacağına emin olabilirsin ıcemint ve crystal mellerden açık arkadaşlar:)

Arz hanmm msn come plss

bende de ikisi de var.
ve crystal daha opak, o yüzden icemint bana daha doğal geliyor bana opaklığı az olduğundan.
hangisi daha mavi diye merak edenler için söyleyeyim, icemint daha az opak olduğu için yeşilimsi duruyor bende, ve gözle kaynaşması harika melin koyuluğundan şikayet edenler için çok güzel bir yeşil alternatifi bence icemint. mükemmel bir gri yeşil yapıyor. güneşte de harika bir yeşil oluyor gözleriniz.
icemint bitanem zaten yaa
crystale gelirsek, zaten 3lü opak serinin devamı şeklinde çıkmış deniyor. ama kesinlikle onlar kadar opak değil.yine de icemintle kıyaslarsak daha opak, şayet gözünüz koyu kahveyse tercihiniz bu olmalı.
ve yaptığı renk de daha çok gri-mavi. loş ışıkta kesinlikle mavi. anca çok ışıkta yeşilimsi durabiliyor. ama dediğim gibi genelde gri mavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…