Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Doğalmıydı peki lens oldugu belli oluyormuydu bu benm için çok önemlii
çok tşşk yorumn için :)

cnm politik bir cevap veriyim hemen :) ben artık hemen hemen bütün lenslerin yapısını bildiğim için hiç bir lense doğal demiyorum koyu gözlerde.. ne yazıkki bizim kara bahtımız bu ne takarsak takalım doğal durmicak kabullendim bunu ben :)) o yüzden sana yakışan içine sinicek rengi takman daha iyi çnkü öyle olunca biraz makyajla filan cidden doğal geliyor insana o zaman :)) zaten cor ice lar bayağı açık tonda lensler o güzel kirpiklerine bir rimel sürsen şahane dururlar :))

tşkk ilgilendiğin için :)

doğru :))insanız işte ne yapalım :)
1 ay sonra gelir tahminene numaralı olacak benmkkiler :))
yani daha çooooook varrr :)

evet bende enchanger dedim ondan dolayı heralde öyledir pupili yok cidden nasıl görüyor ki bunlar ona göre yapılmamış mıdır bu enchanger lensleri çok merak ediyorum açık kahve gözlü filan olsam denerdim kesin ama bende daha en opak lensler belli olmadığından gerek duymuyorum :))

browniicim freshlookun da yoğunlaştırıcı serisi var ama onlar normal lens gibi pupilli lensler..bunlar hangi akla hizmet bu tip lens yapmışlar bilemedim :44: tahminimce orta gözbebeği kısmı kenarlarına göre daha az opaktır...yani mutlaka görüyordur ama mavi gözlük arkasından bakıyor gibi herşeyi mavi cam arkasında gibi görüyordur...günlük hayatta herşeyi gerçek rengiyle görememek of ne sıkıcı olur ama

giallonun 1-2 ton koyusu gibi durmuş..kahve gözdede böyle direkt yeşil duracağını bilsem düşünürdüm..sarımsı ton beni melden nefret ettiriyor..
Bnim gözüm cok koyu kahve ve yemyeşil duruyor ama biraz koyu o yuzden tavsiye etmem yani
sizde charm mel yada nc mel yeşil duracaktır benm görüşüm böyle :)

:)) canim cristallerin charm serisi mi cikicakmis? Ilk senden duyuyorum valla :)) Sende zor begenenlerdensin biliyorum :) özellikle dogallikta ön planda oldugu icin belki ocreyi denemelisin. Yoksa denemismiydin sen ocreleri? Bence cok güzel olur ya... Ben charm mel alicam canim, bu kararimin önüne baska bi lens gecemiycek artik

tşkk :)sülalede tek benmkiler böyle :)

Masallah masallah dikkatlice bakimde bari benim bebisinde kirpikleri büle olsun :)

arkadaşlar merhaba bende solotica almak istiyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var.Gözümüb rengi orta kahve.açık mavi duran lens istiyorum.Daha önce tanita gri aldım arkadaşta mavi durdu ama bende bildiğiniz beyaz gibi oldu.hidrocor icenin resimlerine ve videolarına baktım çok beğendim ama onunda bende beyaz cin gibi durmasından korkuyorum.Deneme şansımız zaten olmuyor.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar :18:

kesinlikleeee ice al derim... charm ice yada cor... super renkler...

bence grafitterengine bi bak pastel grımavi

merhaba new day..solotica da tam anlamıyla açık mavi diyebileceğimiz bir renk yok ancak mavimsi duran tonlar var demek daha doğru berrak ve net bir açık mavi yok maalesef soloticada...topazio belki olabilir ancak o da opak olması dolayısıyla pek doğal durmuyor ve bombe sorunu oluyor..mesela ice, icemint ve grafite gibi..bir de tam mavi olan azul var ancak o açık bir mavi değil ve çok canlı bir renk..icedan korkuyorsan grafite deneyebilirsin..

Son düzenleme:
güneş, bettyblue, sedosh cevaplar için çok teşekkür ederim.solotica topazioyu arkadaşım aldı ondan denedim beğenmedim.güneşcim dediğin gibi bombeli duruyor.gözü açık kahve olup grafite ve ice kullananlar memnunmu,duruşu ve doğallık açısından.hatta birazdan tanitalarla çekilmiş bi resim koyayım daha kolay fikir verebilirsiniz sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…