- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.501
tşkk :)sülalede tek benmkiler böyle :)Belli oluyo var bi exotik güzelligi :)
Vay canina bu kirpikleri nasil uzattin acaba? Rimelle düsünemiyorum bileMasallah
Doğalmıydı peki lens oldugu belli oluyormuydu bu benm için çok önemlii
çok tşşk yorumn için :)
tşkk ilgilendiğin için :)cnm politik bir cevap veriyim hemen :) ben artık hemen hemen bütün lenslerin yapısını bildiğim için hiç bir lense doğal demiyorum koyu gözlerde.. ne yazıkki bizim kara bahtımız bu ne takarsak takalım doğal durmicak kabullendim bunu ben :)) o yüzden sana yakışan içine sinicek rengi takman daha iyi çnkü öyle olunca biraz makyajla filan cidden doğal geliyor insana o zaman :)) zaten cor ice lar bayağı açık tonda lensler o güzel kirpiklerine bir rimel sürsen şahane dururlar :))
YouTube - Royal Blue Soft Color Contact Lenses By Ciba Vision Focus SoftColor şöyle şahane boncuk gözlerim olaydı da ben de böyle enhanger lensler deneseydim ahh ahh :93:
YouTube - Royal Blue Soft Color Contact Lenses By Ciba Vision Focus SoftColor şöyle şahane boncuk gözlerim olaydı da ben de böyle enhanger lensler deneseydim ahh ahh :93:
tşkk ilgilendiğin için :)
hehe ilahi bizm gözlerimizde özel
doğru :))insanız işte ne yapalım :)rica ederim cnm lenslerin ne zaman geliyor resimlerinden mahrum bırakma bizi özellikle rimelli olarak :))
inş beklediğinden çok daha güzel durur cnm
özel de işte insan olmaya özeniyor hepmavi olsa daha özeldi ühüü
evet hakikaten çok güzel gözüküyorama sanırım bu lens pupilsiz lenslerden..görüş konusunda baya sıkıntı oluyordur..ay hidrocordaki pupil çevresindeki noktalar bile yeterince ızdırap verici..bunu düşünemiyorum
doğru :))insanız işte ne yapalım :)
1 ay sonra gelir tahminene numaralı olacak benmkkiler :))
yani daha çooooook varrr :)
hadi bakalım cnm hayırlısı olsun :)
evet bende enchanger dedim ondan dolayı heralde öyledir pupili yok cidden nasıl görüyor ki bunlar ona göre yapılmamış mıdır bu enchanger lensleri çok merak ediyorum açık kahve gözlü filan olsam denerdim kesin ama bende daha en opak lensler belli olmadığından gerek duymuyorum :))
Eki Görüntüle 169532
Buda çok doğal bal gözde geneldi sarımsı durur ama burada çok yoğun yeşill
Bnim gözüm cok koyu kahve ve yemyeşil duruyor ama biraz koyu o yuzden tavsiye etmem yanigiallonun 1-2 ton koyusu gibi durmuş..kahve gözdede böyle direkt yeşil duracağını bilsem düşünürdüm..sarımsı ton beni melden nefret ettiriyor..
selam annelerin güzeli :)) hatırlıyorum evet onun gözleri benden daha açık ama yabenimkiler aynı sevgili AHAZİZE nin koyduğu gibiler bir de crystalları denediğimde böyle yapay bir görüntü vardı hoşuma gitmedi o bir de yeşilimsi durdu bilemedimki çok kararsızsım.. icemint lerin özel bir seri olduğundan bahsediliyor ama resimlerden gördüğüm kadarıyla yapı olarak çok da farklı değiller şu charm crystallar ne zaman çıkacakmış acaba onları da çok merak ediyorum bu yaza yetişir mi dersin :)) sana da fena olurlar hani
tşkk :)sülalede tek benmkiler böyle :)
arkadaşlar merhaba bende solotica almak istiyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var.Gözümüb rengi orta kahve.açık mavi duran lens istiyorum.Daha önce tanita gri aldım arkadaşta mavi durdu ama bende bildiğiniz beyaz gibi oldu.hidrocor icenin resimlerine ve videolarına baktım çok beğendim ama onunda bende beyaz cin gibi durmasından korkuyorum.Deneme şansımız zaten olmuyor.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar :18:
arkadaşlar merhaba bende solotica almak istiyorum ama deneyimlerinize ihtiyacım var.Gözümüb rengi orta kahve.açık mavi duran lens istiyorum.Daha önce tanita gri aldım arkadaşta mavi durdu ama bende bildiğiniz beyaz gibi oldu.hidrocor icenin resimlerine ve videolarına baktım çok beğendim ama onunda bende beyaz cin gibi durmasından korkuyorum.Deneme şansımız zaten olmuyor.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?