Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

benim albümde var foto ama benım gözüm çok açık kahve değil ama orta kahvede açık galıba çok garıp bi cümle oldu bi bak istersen...

ewet güneş orta kahveden açık guneste bayağı açılıo tesekkur ederım yardımın için
berrylıps bence uzatmayalım konuyu neden yalan sölıyım kı bı ınsanın cınsıyetı konusunda cor ice denemek isteyen arkadaslara gönderebılırım buarada..

Son düzenleme:

vala ben de anlamadımki acaba mesela siyah gözlükler gibi böyle içerden bakınca daha saydam bir görüntüsü vardır belki tam anlatamadım ama hani ters düz vardır bunlarda yoksa nasıl görücekler mavi mavi çok saçma ya takılmaz ki :))

nasıl ya bende AHAZİZE rimel sür süper durur dedim :)))))))

evet cnm daha önce de knşulmuştu burada yine kaçırdın sen sanırım hatta çerçevesi siyah değil mavimsi olucakmış.. ocreyi de denedim cnm taştı benden sarı sarı bir de açmadı gözümü öyle bal rengi filan olmadı hiç bende beğenmedim bu yüzden ama sen charm mel al şahane duracağına eminim..

benım charm ice ım var cok memnunum rengı cook guzel.. eskıdende tanıta kullanırdım gri renk... albumumde resımlerım war

cnm niye kullanmıosun ice lar bence sende çok doğal duruyor..

nasıl ya bende AHAZİZE rimel sür süper durur dedim :)))))))

Ne kadar safiz biz yaaa Bende bayildim kirpiklere, rimelle hayal ettim falan :)

Ben herseyi kaciriyorum bu ara zaten canim :18: aaa o zaman süper olur yaa, hareside siyah olmiycaksa ben onu alirim :) ama önce charm mel... Hayret canim ya ocre nasil acmadi gözünü anlamadim bence boyamasi iyi degildi denedigin lensin. Yakinlarda olsan sana kendi ocremi denetirdim eminim acardi gözünü.

evet bende anlamadım kı :S ahazıze erkekmıss dogrumu??

profil resminde resim çok hoş görünüyor.hatta bakmak istedim fakat mesaj sayım yeterli olmadığı için bakamadım Bende şimdi tanita resmi ekliycem. Sende tanita kullandıysan anlayabilirsin belki ice bende nasıl durur.Resmi bulup ekliyorum hemen.

profıl resmımdekı ice senı ekledım arkadas olarak albume bakamıyormusun ?? gorunmuyormu resımler?

Google da görsellerden bir lens buldum ki :26: asik oldum resmen

Nasil güzel yakismis yaaa cristali hic böyle gördünüz mü arkadaslar??? Valla ekliycem resmi insallah sahibi görüpte kizmaz ekledigime...Affina siginarak

Mükemmel yaa

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
solotica icemint üretmicek miymiş artık off koyulaşan mellerden sonra en yakın alternatifiydi eski mellerin...
hayret yaniii.....
oyuncak ettiler iyice rengini aç,koyult,değiştir,piyasadan kaldır...
wallai üşenmicem Sao-Paolo'ya gidicem,en derin saygılarımı ileticem kendilerine.....
:))))))
bu arada topic yeniden açılmış..iyi olmuş,hayırlı olmuş:))))

tesekkurler doğal sayılırlar ama meller ve grafıtteler kadar değil hiç takmıorum öylece duruyorlar.
Betty sende verde marine var değil mi ? Sence rengi nasıl ,tavsiye eder misin ?

Azuldan mı memnun kalmamış :26:azul aslında pek insanı solduracak bir renk de değil aslında ,neden öyle demiş ki :26:
Peki ya Güneşcim verde marine ve azul u kıyaslar mısın desem =) Sence hangisini alsam ? Azul, verde marine ye göre daha mı koyuydur ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…