- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.521
güneş, bettyblue, sedosh cevaplar için çok teşekkür ederim.solotica topazioyu arkadaşım aldı ondan denedim beğendim.güneşcim dediğin gibi bombeli duruyor.gözü açık kahve olup grafite ve ice kullananlar memnunmu,duruşu ve doğallık açısından.hatta birazdan tanitalarla çekilmiş bi resim koyayım daha kolay fikir verebilirsiniz sanırım
benim albümde var foto ama benım gözüm çok açık kahve değil ama orta kahvede açık galıba çok garıp bi cümle oldu bi bak istersen...
browniicim freshlookun da yoğunlaştırıcı serisi var ama onlar normal lens gibi pupilli lensler..bunlar hangi akla hizmet bu tip lens yapmışlar bilemedim :44: tahminimce orta gözbebeği kısmı kenarlarına göre daha az opaktır...yani mutlaka görüyordur ama mavi gözlük arkasından bakıyor gibi herşeyi mavi cam arkasında gibi görüyordur...günlük hayatta herşeyi gerçek rengiyle görememek of ne sıkıcı olur ama
ne istiosan onu ekle beni ilgilendirmıor engelleyıp sıldım senı zaten 30 liraya wermedim defol gıt dedım dıye yapıosan kusura bakma 30lıraya satıcağıma akşam takarım iceları yınede satmam SANA oparaya denemek isteyen bı arkadasa gönderırım sewap işlerim sonkez söluorum daha cewap yazmam sana ahaizeBEY BENIM HAKKIMDA KONUSMA..
ayrıca ben uyarı aldım kapandı uyeliğim iceları satıorum dıye bu ikinci üyeliğim mell.
:)) canim cristallerin charm serisi mi cikicakmis? Ilk senden duyuyorum valla :)) Sende zor begenenlerdensin biliyorum :) özellikle dogallikta ön planda oldugu icin belki ocreyi denemelisin. Yoksa denemismiydin sen ocreleri? Bence cok güzel olur ya...Ben charm mel alicam canim, bu kararimin önüne baska bi lens gecemiycek artik
Masallah masallahdikkatlice bakimde bari benim bebisinde kirpikleri büle olsun :)
güneş, bettyblue, sedosh cevaplar için çok teşekkür ederim.solotica topazioyu arkadaşım aldı ondan denedim beğenmedim.güneşcim dediğin gibi bombeli duruyor.gözü açık kahve olup grafite ve ice kullananlar memnunmu,duruşu ve doğallık açısından.hatta birazdan tanitalarla çekilmiş bi resim koyayım daha kolay fikir verebilirsiniz sanırım
ewet güneş orta kahveden açık guneste bayağı açılıo tesekkur ederım yardımın için
berrylıps bence uzatmayalım konuyu neden yalan sölıyım kı bı ınsanın cınsıyetı konusunda cor ice denemek isteyen arkadaslara gönderebılırım buarada..
arkadaşlar ahazize bayan yaaa... ama 16 yaşında bir erkek kardeşi var ve lens kullanıcısı o da bilgim buevet bende anlamadım kı :S ahazıze erkekmıss dogrumu??
nasıl ya bende AHAZİZE rimel sür süper durur dedim :)))))))
evet cnm daha önce de knşulmuştu burada yine kaçırdın sen sanırım hatta çerçevesi siyah değil mavimsi olucakmış.. ocreyi de denedim cnm taştı benden sarı sarı bir de açmadı gözümü öyle bal rengi filan olmadı hiç bende beğenmedim bu yüzdenama sen charm mel al şahane duracağına eminim..
evet bende anlamadım kı :S ahazıze erkekmıss dogrumu??
profil resminde resim çok hoş görünüyor.hatta bakmak istedim fakat mesaj sayım yeterli olmadığı için bakamadımBende şimdi tanita resmi ekliycem. Sende tanita kullandıysan anlayabilirsin belki ice bende nasıl durur.Resmi bulup ekliyorum hemen.
cnm niye kullanmıosun ice lar bence sende çok doğal duruyor..
Google da görsellerden bir lens buldum ki :26: asik oldum resmen
Nasil güzel yakismis yaaa cristali hic böyle gördünüz mü arkadaslar??? Valla ekliycem resmi insallah sahibi görüpte kizmaz ekledigime...Affina siginarak
Eki Görüntüle 169566 Eki Görüntüle 169568 Eki Görüntüle 169567
Mükemmel yaa
bu ne böyle bayıldım ,kıskandımbende bukadar güzel durmuyor ama yaa=((((
Google da görsellerden bir lens buldum ki :26: asik oldum resmen
Nasil güzel yakismis yaaa cristali hic böyle gördünüz mü arkadaslar??? Valla ekliycem resmi insallah sahibi görüpte kizmaz ekledigime...Affina siginarak
Eki Görüntüle 169566 Eki Görüntüle 169568 Eki Görüntüle 169567
Mükemmel yaa
Betty sende verde marine var değil mi ? Sence rengi nasıl ,tavsiye eder misin ?tesekkurler doğal sayılırlar ama meller ve grafıtteler kadar değil hiç takmıorum öylece duruyorlar.
yorumun için teşekkür ederim canımo zaman sendeki duruşu daliahtaki gibi olacaktır..ancak okuduğum kadarıyla kendisi pek memnun kalmamış gibi gözüküyordu ve kendisini soldurduğundan bahsediyordu...bir de o fotosunda grafiteye çok yaknmış gibi geldi bana duruşu..hani sanki grafiteye bir parça mavi katılmış hali gibi geldi bana...ama evet koyu renk duran mavi diyorsan öneririm..zaten yapısı itibariyle koyu en açık göze de taksan koyu duracak gibi hali var..kabında nazar boncuğu mavisi gibi duruyor...açmak değil de renklendirme yönü daha baskın..belki de soloticanın 2. en koyu rengi kendisi verde den sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?