Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sedoshum hayirli ugurlu olsun cok güzel olucak insallah...

Günes bence adamin gözleri orjinal, lens yok.... Ama begenmedim ben adamin gözlerini sanki :83:

Günes bence adamin gözleri orjinal, lens yok.... Ama begenmedim ben adamin gözlerini sanki :83:

pınaxxxx saol canımmmm..hadı cesaretlı ol ver su sıparısı yesılınıde grı durusunuda beyendın zatennnn :))) )... bu arada bencede adamın gozlerı orjınal :)

fikir için sağol pinax :) canım göz rengi çok mı açık sence..yoksa tonunu mu sevmedin ?
adam irlandalıymış belki ondandır..bu rengi veren lens bulsam da bizim türk yapısına ve tenine gider mi şüphedeyim..ama far gibi gördükçe de içim gidiyor...ha bu arada mesajının sonundaki smileye bittim

sedoshcum bilmiyorum enfeksiyon meselesini ben de denedim orada bişey olmamıştı ama ben hassasımdır o konuda kendi solusyonumla gitmiştim lensleri solusyona bulayıp bulayıp öyle denemiştim:)

canım bu eklediğin resimdeki yeşil gibi duruyor verdeler çok yoğun bi yeşil ben fazla kullanamadım açıkçası mavi sevdasına düştüm yalnız şunu söyleyim bende her gören lensmi diyordu haliyle buda sinir bozucu bi durum durasoft mu diye soruluyodu hep kabında gören kuzenimde freshlook haresizin damarlı değilde noktalı hali doğalı demişti ton olarak aynıymış bi soğudumki sorma gitsin yalnız benimki eski seriydi seninki daha güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla sende çok doğal duruyo bende daha yapay durmuştu tatlım dürüstçe söylemek gerekirse belki gözlerim çok koyu olduğundan bilemiyorum lensi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın bana yakışmadı sadece.. marine.den o kadar korkmama rağmen halen anlayan da soranda olmadı 1 ay önce sophistic almıştım onca para verip kullanmıyorum artık marine yüzünden

şimdi baktım ama bu brz koyu yeşil gibi ben daha canlı açık duracak bi yeşil renk istiyorum

gözün tam olarak ne renk açık kahve gibiyse bildiğin açık bir yeşil oluyor:)
zaten quartzo dışında soloticada daha açık yapacak bir yeşil yok sanırım.
dilersen ekle albümümden bak icemintin bende duruşuna

pınaxxxx saol canımmmm..hadı cesaretlı ol ver su sıparısı yesılınıde grı durusunuda beyendın zatennnn :))) )... bu arada bencede adamın gozlerı orjınal :)

Evet canim ben yesil-gri olmasini tercih ediyorum ama son gördügüm tüm resimlerde hep mavimsi durmus :115:

Yok mu acik kahve -ela gözde cristal resmi????? :81:

bence zaten senin o muhteşem gözlerinde daha güzel durur kızmaz ya öyle bir kız değil eski seri quartzo kullanıyodu bi ara teee almanyadan yollarım denemek istersen demişti çok iyidir demez bişey yalnız göz yapısı o kadar güzelki o bombeli dediğimz quartzo bile hilalde muhteşem duruyordu onunda kaş kirpik siyah senin gibi sende de çok güzel olur cristal pınaxcım

Valla günescim ben böyle cok asiri acik gözleri sevmiyorum nedense, bana göre gözün güzelligi zaten sadece renkle olan bisey degil... dünyanin en hos rengi olabilir ama bos bir bakis o gözü bize yinede itici gösterebilir. ha bide beyaz tenli kasi kirpigi sari, gözü böyle acik renk olan erkekler bana hep itici gelmistir hehehee Behlül haric

canım sana yine de lensmi demişler..bana verilen tepkilere bakarsan yine iyi yani..en azından gözüne başka bir işlem yaptığını düşünmemişler bendeki gibi..
elimdeki verdeleri oksijenli suyamı koysam acaba diye düşünüyorum...heralde ikimiz de opaklığı yüzünden bu sorunu yaşıyoruz...ben bir de freshlook dimensions sea green yada karayip aqua almayı düşünüyorum...yoğunlaştırıcı onlar en azından...alırsam paylaşır yorumunu yaparım..ama ne zaman alırım bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…