- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.701
açık yeşil duran varmı peki ?
Sedoshum hayirli ugurlu olsuncok güzel olucak insallah...
Günes bence adamin gözleri orjinal, lens yok.... Ama begenmedim ben adamin gözlerini sanki :83:
Sedoshum hayirli ugurlu olsuncok güzel olucak insallah...
Günes bence adamin gözleri orjinal, lens yok.... Ama begenmedim ben adamin gözlerini sanki :83:
canım icemint deneyebilirsin ben de açık gri yeşil olmuştu
yosuncum sendeki verdelerle ilgili görüşler tepkiler ne yönde ? ya ben verdelerimden soğudum..sana da bana söylendiği gibi gözüne renkli plaka taktırıp taktırmadığını soranlar oldu mu ? ya hakikaten öyle gibi mi duruyor sence ? :44:
new color iris de de bu tip renkler var ya..o yüzden gözüne naptın sen diyenler oldu lens olduğunu düşünmeyip
şimdi baktım ama bu brz koyu yeşil gibi ben daha canlı açık duracak bi yeşil renk istiyorum
pınaxxxx saol canımmmm..hadı cesaretlı ol ver su sıparısı yesılınıde grı durusunuda beyendın zatennnn :))) )... bu arada bencede adamın gozlerı orjınal :)
şimdi baktım ama bu brz koyu yeşil gibi ben daha canlı açık duracak bi yeşil renk istiyorum
ezgınazım bak su lensın guzellıgneeeeee :))) cok guzel
Cok kararsizim brownicim, cristale fena takildim ama ya istedigim gibi durmazsa fikri caydiriyo beniÖnce icelarimi satmam lazim...
Hmm gözleri koyu kahveyse ondaki gibi durmaz bendeKizmaz insallah :82: cok begendim napimmmm :78:
eveeettttt:) sedoshcum her an crystal siparisi verebilirim:)
fikir için sağol pinax :) canım göz rengi çok mı açık sence..yoksa tonunu mu sevmedin ?
adam irlandalıymış belki ondandır..bu rengi veren lens bulsam da bizim türk yapısına ve tenine gider mi şüphedeyim..ama far gibi gördükçe de içim gidiyor...ha bu arada mesajının sonundaki smileye bittim
canım bu eklediğin resimdeki yeşil gibi duruyor verdeler çok yoğun bi yeşil ben fazla kullanamadım açıkçası mavi sevdasına düştüm yalnız şunu söyleyim bende her gören lensmi diyordu haliyle buda sinir bozucu bi durum durasoft mu diye soruluyodu hep kabında gören kuzenimde freshlook haresizin damarlı değilde noktalı hali doğalı demişti ton olarak aynıymış bi soğudumki sorma gitsin yalnız benimki eski seriydi seninki daha güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla sende çok doğal duruyo bende daha yapay durmuştu tatlım dürüstçe söylemek gerekirse belki gözlerim çok koyu olduğundan bilemiyorum lensi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın bana yakışmadı sadece.. marine.den o kadar korkmama rağmen halen anlayan da soranda olmadı 1 ay önce sophistic almıştım onca para verip kullanmıyorum artık marine yüzünden
lalcim senin gozlerin ne renkti canim? crystalin sende durusunu begeniyorum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?