- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.161
nereden sipariş verdin tatlım ? sana gelecek olanlar yeni serimiymiş? eski serilerden bulan arkadaşlar olmuştu bende eski seri quartzolardan istemiştim ama yeni seri gelmişti gerçi renk çok farketmemişti ama olsun eski serilerin ayrı bir havası var
bende sıparıs verdım yesıl grı duruyormus canımm
arzu abladan verdımm yenı serı gelecek heralde blmıyorum kıı
sedosh senin gözlerindeki hangi renk oda süper durmuş bayıldım
şimdiden güle güle kullan diyelim quartzolu fotoğraflarını bekliyoruz
saol cnm koyarım resım tabı
charm ıce cnm bende bayılıyorummmmmm onlara cok guzel bır rengı var ınsanlar gozlerın cok guzel dıyor :))) charm ıce ı da dusunebılırsın bence
bende şimdi baktım fotoğraflara charm ice çok yakışmış ve bana sorarsan quartzolarla yerli adriana olacağından şüphem yokçok yakışacaktır diye düşünüyorum kaç gün oldu sipariş vereli ne zaman gelirmiş?
ewt olabilir bencede ama ben çok beyaz teniliyim saçlarımda sarı olurmu acaba
cnm quartzolar gri yeşil agırlıkda buda daha çok koyu gözlerde daha gri mavimsi daha açık ela bal rengi gözlerde ise gri yeşil durmasını sağlıyor quartzoların:)bende quartzo almak istiyorum tam olarak ne renk duruyor acaba ?
tamam cnm ocre özellikle charm ocre tavsiye ederim koyu renk gözlerde muhteşem duruyor ocreler:)doğallık senin dediğinden bile daha iyi arzucuğum valla bayıldım,, evet yeşil tamamen diyebilirim,, yeşil ve gri.. çok teşekkür ediyorum sanaa tavsiyen için :) bidahaki ocre olcak ssanırım cnm bana seri konusunda yine tavsiye ver lütfen şekerim :)
cnm bende beyaz tenlıyım esmer degılım kıııııı sadece saclarım sıyah
cnm bende beyaz tenlıyım esmer degılım kıııııı sadece saclarım sıyah
sedoshcum sana quartzo çok ama çok yakışıcak:)
cnm quartzolar gri yeşil agırlıkda buda daha çok koyu gözlerde daha gri mavimsi daha açık ela bal rengi gözlerde ise gri yeşil durmasını sağlıyor quartzoların:)
tamam cnm ocre özellikle charm ocre tavsiye ederim koyu renk gözlerde muhteşem duruyor ocreler:)
mavicmacım gündüz güneşde benim ıcemintler gri yeşildi gölgede ise tamamen gri mavi buz mavisi duruyorlardı sende gölgede hiç mavi durmuyormu?
ewt sende beyazsın ama ben ruh gibiyimfiyatı nekdr peki?
ben arzu abladan 175 tlye aldım canım... fıyatıda ııyı senelık olmasına ragmen kıbrısta senelık lenslerı 350 tlye alıyorsun :) burda hersey cok pahalı
arzu ablammmm cok saolllll...cok heycanlıyım yaaaa quartzo topazıo crystal cor ıce yaaaa uyuyamıyorum gecelerı onların benım olacagnı dusundukce :))))) ruyama gırıyorlar ınsallah hepsıde guzel olur aminnnn :)
uwww ne diyosunnnnn 350 tl çok pahalıymış kıbrısta yaşıyosun deilmi?
yok şekerim gölgede iyice koyu yeşil oluyorlar o hallerine bitiyorm adeta
evet canım kıbrısta yasıyorum ranbow lar tanıta tıkaram sophıstıc bu markalar 300 350 tlden baslıyor.. o yuzden bıze 175 tl bunların yanında hıcbısey gelıyor... kıbrıs işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?