Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu abladan verdımm yenı serı gelecek heralde blmıyorum kıı

cnmmmm tesekkur ederım sımarttın benı ... 20 gun falan oluyyor ama ben kıbrıslıyım kıbrısa bıraz daha gec gelıyorr beklıyorum dort gozle

bende quartzo almak istiyorum tam olarak ne renk duruyor acaba ?
cnm quartzolar gri yeşil agırlıkda buda daha çok koyu gözlerde daha gri mavimsi daha açık ela bal rengi gözlerde ise gri yeşil durmasını sağlıyor quartzoların:)

tamam cnm ocre özellikle charm ocre tavsiye ederim koyu renk gözlerde muhteşem duruyor ocreler:)
mavicmacım gündüz güneşde benim ıcemintler gri yeşildi gölgede ise tamamen gri mavi buz mavisi duruyorlardı sende gölgede hiç mavi durmuyormu?

yok şekerim gölgede iyice koyu yeşil oluyorlar o hallerine bitiyorm adeta

arzu ablammmm cok saolllll...cok heycanlıyım yaaaa quartzo topazıo crystal cor ıce yaaaa uyuyamıyorum gecelerı onların benım olacagnı dusundukce :))))) ruyama gırıyorlar ınsallah hepsıde guzel olur aminnnn :)

vallahi seda benden çok lensin olacak ben olsam bende heyecenlanırdımmmmm

Son düzenleme:
yok şekerim gölgede iyice koyu yeşil oluyorlar o hallerine bitiyorm adeta

teninde hafifden bronz kimbilir nasıl yakışmıştır ama bana bir foto göndermedin henüz mavimacım :) akşam msnde selam vermişsin ama ben dışarıdaydım gelince gördüm kusura bakmamışsındır umarım
foto isterim ıcemintlerleee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…