Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

QUOTE=Güneş;18486375]canım ocrelerin kabındaki duruşunu çekip koyabilir misin ? benimkilerin kapta duruşuyla aynı mı değil mi karşılaştıralım istersen ...[/QUOTE]
güneşcim bilemiyorum ama bu ocre onu biliyorum bunlarda kaptaki turuncu boyamalı bildiğimiz ocre..

canım bendekinin boyamasına benziyor ama bendekiyle arasında fark var..yani şöyle ki seninkiler daha turuncu bendekiler kirli sarı...aynen resimdeki gibi...gerçi nc serisi bendeki ama karşılaştırman için koyayım canım..yeni serinin daha amber olduğu söyleniyordu büyük ihtimal sendeki yenisi diyesim geliyor çünkü daha turuncu benimkine göre...eğer eski ocrelerinle şimdiki aldıkların arasında çok bariz fark görüyorsan sendekiler yeni seri olabilir..çünkü boyaması daha sıcak tonlu...
tabi bir de solusyon ihtimali de var :44:

Son düzenleme:
hidrocharm mellerimi aldım kızlar renk tam istediğim gibi hareleride wetnamın dediği gibi açmışlar öle çok belirgin değil ki bende öyle istiyordum tek sorun gözüme biraz büyük geldi böyle afgan kızları gibi hissediyorum kendimi gözümü baya büyük gösteriyor ama ben çok beğendim ve herkeste çok beğendi eskiden adore bi yellowum vardı ona göre karşılaştırınca zaten baya bi doğal yani nese uzun lafın kısası wetnama teşekkürlerr...

güle güle kullan cnm,foto eklersen çok ii olur.merak ettm çoook

canım ne desem yalan kafam durdu inan ki
solüsyonda düzenli değiştirip bekleyeceğim bakalım zaman ne gösterecek, maymun iştahım başıma dert oluyor benim

güle güle kullan ,sevindim adına

güneşçim seninkilerin boyaması daha açık renk sanki.gözünde nc ocre lerinle foton var mı?bende lens alıcam ama çok kararsızım

güneşçim seninkilerin boyaması daha açık renk sanki.gözünde nc ocre lerinle foton var mı?bende lens alıcam ama çok kararsızım

daha önceki sayfalara koymuştum canım hatta çok uzak olmayan bir sayfada bi arkadaş bulup resimlerimi alıntı yapmıştı..birkaç sayfa geride olmaları lazım...Hay Allah nilciğime de yardımcı olamadık inşallah solusyondur tek sorun

Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)

güle güle kullan:))) tam olarak hangi renk ağırlıklı yeşil mi? bende düşünüyorum icemint ama kararsız kalmıştım bir ara.....kullanan ve doğallığı konusunda paylaşımda bulunan arkadaşları duyunca hevesleniyorum iceminte:)))

parafin çok merak ettim lensin rengini gerçekten açmışlar mı? tam olarak ne renk durdu sende....mesela giallodan açık mı oldu koyu mu?
bi skt.hangisi cnm2016 mı?

2015 canım ya galiba benimkisi ben gialloyu bilmiyorum ama rengi çok açık değil sanki ama haresini bence kesinlikle açmışlar özelden mail adresini at ben sana mail atarım olmadı fotomu yada msnde falanda gösterebilirim

Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)

güle güle kullan :))hmmmm acaba icemint ile farkı nasıl acaba....

Son düzenleme:

gule gule kullan canım hayırlısı olsun resım cekıp koysana bızım ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…