- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.341
hidrocharm mellerimi aldım kızlar renk tam istediğim gibi hareleride wetnamın dediği gibi açmışlar öle çok belirgin değil ki bende öyle istiyordum tek sorun gözüme biraz büyük geldi böyle afgan kızları gibi hissediyorum kendimi gözümü baya büyük gösteriyor ama ben çok beğendim ve herkeste çok beğendi eskiden adore bi yellowum vardı ona göre karşılaştırınca zaten baya bi doğal yani nese uzun lafın kısası wetnama teşekkürlerr...
canım bendekinin boyamasına benziyor ama bendekiyle arasında fark var..yani şöyle ki seninkiler daha turuncu bendekiler kirli sarı...aynen resimdeki gibi...gerçi nc serisi bendeki ama karşılaştırman için koyayım canım..yeni serinin daha amber olduğu söyleniyordu büyük ihtimal sendeki yenisi diyesim geliyor çünkü daha turuncu benimkine göre...eğer eski ocrelerinle şimdiki aldıkların arasında çok bariz fark görüyorsan sendekiler yeni seri olabilir..çünkü boyaması daha sıcak tonlu...
tabi bir de solusyon ihtimali de var :44:
Eki Görüntüle 171481
hidrocharm mellerimi aldım kızlar renk tam istediğim gibi hareleride wetnamın dediği gibi açmışlar öle çok belirgin değil ki bende öyle istiyordum tek sorun gözüme biraz büyük geldi böyle afgan kızları gibi hissediyorum kendimi gözümü baya büyük gösteriyor ama ben çok beğendim ve herkeste çok beğendi eskiden adore bi yellowum vardı ona göre karşılaştırınca zaten baya bi doğal yani nese uzun lafın kısası wetnama teşekkürlerr...
canım bendekinin boyamasına benziyor ama bendekiyle arasında fark var..yani şöyle ki seninkiler daha turuncu bendekiler kirli sarı...aynen resimdeki gibi...gerçi nc serisi bendeki ama karşılaştırman için koyayım canım..yeni serinin daha amber olduğu söyleniyordu büyük ihtimal sendeki yenisi diyesim geliyor çünkü daha turuncu benimkine göre...eğer eski ocrelerinle şimdiki aldıkların arasında çok bariz fark görüyorsan sendekiler yeni seri olabilir..çünkü boyaması daha sıcak tonlu...
tabi bir de solusyon ihtimali de var :44:
Eki Görüntüle 171481
güneşçim seninkilerin boyaması daha açık renk sanki.gözünde nc ocre lerinle foton var mı?bende lens alıcam ama çok kararsızım
hangi solüsyonlar lensin rengini açıyor cnm?bnde opti free var mesela
joannacım ocre resimlerim şu verdiğim linkteki mesajda var..buldum sana
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...kirlerinizi-bekliyorum-1757.html#post18010165
teşekkürler arkadaşlar foto için maalesef 100 msj yazmam gerekiyor galiba
Kızlar ben icemint crystal cor grafite topazio falan diyip duruyodum ama nasıl durucağınıda kestiremediğimden öyle bakınırken 2 aylık icemint buldum çok uygun fiata bu öğlen aldım ve sonuca bayıldım şu zamana kadar denediğim bütün soloticalardan güzel diyebilirim :) resim eklicem en kısa sürede
parafin çok merak ettim lensin rengini gerçekten açmışlar mı? tam olarak ne renk durdu sende....mesela giallodan açık mı oldu koyu mu?
bi skt.hangisi cnm2016 mı?
Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)
Kızlar crystallerim geldi:)) rengine bayıldım ancak taban rengimce cok acık oldugundan lens resmen seffaf gibi durdu:)) mavilik yok gri-yesil, yeni seri crystal almayı dusunenlere duyurulur :)
Arkadaşlar cristal'in charmı yok değil mi?bi ara çıkıcak diyolardı ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?